mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Joj, kako sam se smejala ovom albumu, još mi idu suze! https://www.facebook.com/triplemsydney/posts/840145892717017Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, kako sam se smejala ovom albumu, još mi idu suze! https://www.facebook.com/triplemsydney/posts/840145892717017

Maki i Boki spavaše malko duže, jedoše i odoše na Adu. kad ustanem da popijem kafu, pristavim ručak i knjižim.....sad mi se mnogo spava i desna ruka me boli..iklještilo se nešto u plećki, neka fibroza i boli sve do vrha srednjeg prsta.maki probao da mi oslobodi nerve masažom od koje sam sve zvezde videla
i malko je bolje.

, Mrca nije nasrnuo na njega 
jel Profa preživeo?![]()

šta da radimo kad smo pričljivi 

Mogli smo mi još da čavrljamošta da radimo kad smo pričljivi
Mrca ispratio profu ali nije lajao kad je ušao u tramvaj, za Ljiljom uvek laje![]()

pored toga sin treba kola na atest za gas, snajkica u bolnicu na kontrolu.....ma mnogo mi je i da napišem....
samo ih je na gomili mnogo bre 

uuuuuuuuf........stvarno žestoko, ali sve to nisu opasne stvarisamo ih je na gomili mnogo bre
za batu ili seku![]()
za batu ili seku...
laku noć, lepo sanjajpridruzujem se cestitki ....mzgi za bebu.
A ovo, pa bit ce bolje, momentalno se sve to skupilo ali ce i zajedno otici....
da je sve ovo iza nas...odoh na spavkanje....stigao me umor
laka vam noć![]()
Hvala na čestitkama.
za sve! Magi, čestitam na unučetu u najavi.
Juče ujutru pekla mafine za neko predavanje koje je držala drugarica pa nisam bila sigurna šta sa čim da uparim. Na kraju su bili malina+badem i limun+kokos. Treća tura proverena, banana, keks i čokolada. Njih 15tak je stuklo 35 mafina dok sam ja bila tu, ne znam ko je pojeo onaj stiduljak sa malinom.
A za sledeće predavanje ćemo morati i nešto slano za posluženje da smislimo, oni najzadrtiji mesojedi su nam to zamerili. I bili su sumnjičavi što ih ja ne jedem, a meni preseli dok sam ih na +30 i nešto ispekla, turu za turom.