Ф.К. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА сезона 2009/2010

koga za 6. zvezdinu zvezdu?

• Dejan Savicevic

• Vladimir Jugovic

• Robert Prosinecki

• Darko Pancev

• Dejan Rambo Petkovic

• Dejan Stankovic

• Nemanja Vidic

• Nikola Zigic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam inače pisao na ovom forumu dosta dugo prošle godine a bio sam pod nadimkom -Darinjo- (ko se seća) ali sam, kada se vodila rasprava oko kazne Uroša Mišića stao na njegovu stranu da je kazna zaista prevelika, i dobio sam doživotni ban na ovom forumu zbog toga
A ko te dozivotno banovao za to? :evil: Ima da skinemo ban ko jedan! :rtfm:

I ja se secam. Imam te u spisku prijatelja. I bas se pitao gde si sad! :D

Darinjo
Zainteresovan član

Сутра против Славије

Експедиција Црвене звезде јуче је допутовала у Праг, где су играчи већ имали један тренинг, а још један ће имати данас, у 20 сати, у време одигравања утакмице.

Тренер Петровић је уочи поласка за Чешку изјавио да би у првом мечу био задовољан и нерешеним резултатом, али је додао и да се Звезда неће само бранити
- Нећемо се повући и играти на 0:0, јер сматрам да можемо да дамо гол. Сматрам да су нам шансе за пролаз у Лигу Европе подједнаке. Гледао сам екипу Славије уживо и видео да се ради о веома озбиљном тиму. Увек знају шта хоће, игру базирају на "густој средини", где притискају ривале. Одузимају доста лопту и тако праве шансе двојици незгодних нападача. То је суштина њихове игре - рекао је Петровић.

Славија је клуб који има јаке спонзоре и нов тим. Пре две године играли су у Лиги шампиона, а ове сезоне су испали од молдавског Шерифа.
- Чешки медији им праве велики притисак, али добро познајем чешки стил игре. Већину голова постижу после добрих комбинација. Можда сада свесно праве овакву атмосферу, али то не би требало да нас занима.

Изузев Славољуба Ђорђевића, који ће због црвеног картона пропустити утакмицу у Прагу, Петровић може да рачуна на све остале играче, укључујући и новајлију Милана Вилотића.

SRCE NA TEREN

Zar mislis da Zvezda nece da ispasta zbog toga???

Ne bi smela. Pre bih rekao da treba da ispasta domacin jer nije obezbedio pratnju autobusima a utakmica je oznacena kao visoko rizicna sto se tice navijaca. Medjutim, kapu dole za organizaciju prodaje karata. Malopre sam se svadjao sa drugarom Vitom oko ulaznice. Kaze mi da on, posto ima cesku licnu kartu moze da udje da kupi ulaznicu. Tvrdim da ne moze jer je jasno dato naredjenje da navijaci i simpatizeri Crvene Zvezde ulaznice nabavljaju preko svog kluba. On opet kaze a kako oni znaju da ja navijam za Zvezdu? Ja sam ovde 17 godina i kazem da navijam za Slaviju. Ej bre, nije njihovo da ti veruju ili ne nego da posetioce srpskog porekla ne mesaju sa ceskim navijacima a ti si srbin budalo. Boli njih Q sta ces im ti reci prilikom kupovine. Pogledaju prezime i cusnu ti licnu kartu kroz salter nazad.

Iznervir'o me da sam stvarno morao da vicem. Sad ce tamo neki prodavac ulaznica da duma je li Vito navijac Slavije ili Zvezde. :evil:

Ne bi smela. Pre bih rekao da treba da ispasta domacin jer nije obezbedio pratnju autobusima a utakmica je oznacena kao visoko rizicna sto se tice navijaca. Medjutim, kapu dole za organizaciju prodaje karata. Malopre sam se svadjao sa drugarom Vitom oko ulaznice. Kaze mi da on, posto ima cesku licnu kartu moze da udje da kupi ulaznicu. Tvrdim da ne moze jer je jasno dato naredjenje da navijaci i simpatizeri Crvene Zvezde ulaznice nabavljaju preko svog kluba. On opet kaze a kako oni znaju da ja navijam za Zvezdu? Ja sam ovde 17 godina i kazem da navijam za Slaviju. Ej bre, nije njihovo da ti veruju ili ne nego da posetioce srpskog porekla ne mesaju sa ceskim navijacima a ti si srbin budalo. Boli njih Q sta ces im ti reci prilikom kupovine. Pogledaju prezime i cusnu ti licnu kartu kroz salter nazad.

Iznervir'o me da sam stvarno morao da vicem. Sad ce tamo neki prodavac ulaznica da duma je li Vito navijac Slavije ili Zvezde. :evil:

Diskriminacija po nacionalnoj osnovi :eek: A ja mislio da su Česi demokrate. U formalnom smislu neko bi čak i mogao da ih tuži sudu...:whistling:

Diskriminacija po nacionalnoj osnovi :eek: A ja mislio da su Česi demokrate. U formalnom smislu neko bi čak i mogao da ih tuži sudu...:whistling:
Jesu. Svi su demokrate dok ovi drugi ne preteraju sa "pravima" Onda se vidi demokratija na delu. U ovom slucaju je na mestu. Cuvaju i narodnu i privatnu imovinu. Znas li sta su BBB uradili na putu nazad za Zagreb? Imali su srece da ovi nisu bili legistrativno pripremljeni da upotrebe specijalne mere suzbijanja varvarstva. Prosli bi ko Torcida u Slovackoj. Porazbijali su ih ko kante i duzne i neduzne.

Nebih ja to tako nazvao......ipak je Cesima kraci fitilj :D
Jedan decko na ekskurziji je u Ceskoj cini mi se na jednoj zgradi napisao nesto pomocu spreja...uhvatila ga kamera,zabranjen mu je ulaz u tu drzavu narednih 10 god....+ je ambasada morala da ga izvlaci...a ona zgrada na kojoj je pisao su okrecili celu......
Tako oni cuvaju izgled grada ;) i to pokazuje koliko su pedantni ;)
Sad se nasli "pametni cigani" da luduju po Ceskoj i da prave lom na sve strane...

bio sam malo satirican, ali mi u svakom slucaju nije drago sto su tukli i neduze.
E a sada sam gledao snimak na TV kako su namlatili nase u centru Praga. Ponizili su ih do posranja. Poceli nasi da razbijaju izloge i prevrcu automobile. E pa jesmo stoka nevidjena. Imaju li imalo mozga ovi ljudi? Dodju goloruki i kamenicama koje nadju na ulici razbijaju izloge i automobile? Sta je to u ljudskom mozgu sto pokrece ovakav vandalizam? :evil:

E a sada sam gledao snimak na TV kako su namlatili nase u centru Praga. Ponizili su ih do posranja. Poceli nasi da razbijaju izloge i prevrcu automobile. E pa jesmo stoka nevidjena. Imaju li imalo mozga ovi ljudi? Dodju goloruki i kamenicama koje nadju na ulici razbijaju izloge i automobile? Sta je to u ljudskom mozgu sto pokrece ovakav vandalizam? :evil:

šteta što sve ovako mora da se završi (ili da počne)... na kraju dana, kakav god bude bio rezultat svi će pričati o tuči...

evo i snimka tuče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back