- Poruka
- 23.504
Nemoj odma u glavu!Pa to ja da razbudim još usnule zvezdaše![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj odma u glavu!Pa to ja da razbudim još usnule zvezdaše![]()
A ko te dozivotno banovao za to?Ja sam inače pisao na ovom forumu dosta dugo prošle godine a bio sam pod nadimkom -Darinjo- (ko se seća) ali sam, kada se vodila rasprava oko kazne Uroša Mišića stao na njegovu stranu da je kazna zaista prevelika, i dobio sam doživotni ban na ovom forumu zbog toga
Darinjo
Zainteresovan član
Ja sam inače pisao na ovom forumu dosta dugo prošle godine a bio sam pod nadimkom -Darinjo- (ko se seća) ali sam, kada se vodila rasprava oko kazne Uroša Mišića stao na njegovu stranu da je kazna zaista prevelika, i dobio sam doživotni ban na ovom forumu zbog toga
A vi pravite nerede po Mostaru pa ispasta Partizan!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cigani se vracaju u Srbiju....
zajbana Ceska murija
cccccccc Cigani ....pljackate benzinske pumpe OMG![]()
Cigani su ovde diskriminisana populacija. Jedna grupa je ovde zaradila dozivotne robije jer je zapalila ciganske kuce u kojoj je izgorelo dete od 4 godine.cigani su proterani iz Ceske zbog nereda.......
A vi pravite nerede po Mostaru pa ispasta Partizan!
![]()
Zar mislis da Zvezda nece da ispasta zbog toga???
Zar mislis da Zvezda nece da ispasta zbog toga???
Ne bi smela. Pre bih rekao da treba da ispasta domacin jer nije obezbedio pratnju autobusima a utakmica je oznacena kao visoko rizicna sto se tice navijaca. Medjutim, kapu dole za organizaciju prodaje karata. Malopre sam se svadjao sa drugarom Vitom oko ulaznice. Kaze mi da on, posto ima cesku licnu kartu moze da udje da kupi ulaznicu. Tvrdim da ne moze jer je jasno dato naredjenje da navijaci i simpatizeri Crvene Zvezde ulaznice nabavljaju preko svog kluba. On opet kaze a kako oni znaju da ja navijam za Zvezdu? Ja sam ovde 17 godina i kazem da navijam za Slaviju. Ej bre, nije njihovo da ti veruju ili ne nego da posetioce srpskog porekla ne mesaju sa ceskim navijacima a ti si srbin budalo. Boli njih Q sta ces im ti reci prilikom kupovine. Pogledaju prezime i cusnu ti licnu kartu kroz salter nazad.
Iznervir'o me da sam stvarno morao da vicem. Sad ce tamo neki prodavac ulaznica da duma je li Vito navijac Slavije ili Zvezde.![]()
Jesu. Svi su demokrate dok ovi drugi ne preteraju sa "pravima" Onda se vidi demokratija na delu. U ovom slucaju je na mestu. Cuvaju i narodnu i privatnu imovinu. Znas li sta su BBB uradili na putu nazad za Zagreb? Imali su srece da ovi nisu bili legistrativno pripremljeni da upotrebe specijalne mere suzbijanja varvarstva. Prosli bi ko Torcida u Slovackoj. Porazbijali su ih ko kante i duzne i neduzne.Diskriminacija po nacionalnoj osnoviA ja mislio da su Česi demokrate. U formalnom smislu neko bi čak i mogao da ih tuži sudu...
![]()
Diskriminacija po nacionalnoj osnoviA ja mislio da su Česi demokrate. U formalnom smislu neko bi čak i mogao da ih tuži sudu...
![]()
E a sada sam gledao snimak na TV kako su namlatili nase u centru Praga. Ponizili su ih do posranja. Poceli nasi da razbijaju izloge i prevrcu automobile. E pa jesmo stoka nevidjena. Imaju li imalo mozga ovi ljudi? Dodju goloruki i kamenicama koje nadju na ulici razbijaju izloge i automobile? Sta je to u ljudskom mozgu sto pokrece ovakav vandalizam?bio sam malo satirican, ali mi u svakom slucaju nije drago sto su tukli i neduze.
E a sada sam gledao snimak na TV kako su namlatili nase u centru Praga. Ponizili su ih do posranja. Poceli nasi da razbijaju izloge i prevrcu automobile. E pa jesmo stoka nevidjena. Imaju li imalo mozga ovi ljudi? Dodju goloruki i kamenicama koje nadju na ulici razbijaju izloge i automobile? Sta je to u ljudskom mozgu sto pokrece ovakav vandalizam?![]()
***...