Tuta je moj "heroj" za večeras!!! Straaaaaašno!!! Kiks za YOU TUBE kolekciju i za 2:0 vođstvo domaćina!!!
Gledao sam Partizan pa nisam dobro video, ali zar on nije kriv i za prvi gol?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tuta je moj "heroj" za večeras!!! Straaaaaašno!!! Kiks za YOU TUBE kolekciju i za 2:0 vođstvo domaćina!!!
Super!! Za istu kintu 30 minuta patnje više!!!4 debilska gola u 2 utakmice. To ne moze bas svako.
U BG mozemo u vrh glave do produzetaka ali posto ce i tu sigurno da prime neki klinacki gol, sanse za to su nam oko 5%.
NAPRED ZVEZDO!![]()
Nije on kriv već njegovi roditelji!!! Ovakav idiotluk stiče se rođenjem!!!Gledao sam Partizan pa nisam dobro video, ali zar on nije kriv i za prvi gol?
Ybga kad niko drugi nije htio da ostane!!!Ko ga ostavi u zvezdi uopste ??? Ne bi mu dao dve ovce nacrtane da cuva a kamoli da igra u odbrani fudbal.Tuturic je bre jedan ........
Ma mogao je još defanzivnije, ali nije hteo da se dokazuje.Pizon je igrao sa tri stopera i dva beka Ninkov i Sreckovic koga je iznenadjujuce ubacio i povrh svega toga tri klasicna zadnja vezna , defanzivnije nije mogao da igra
Jeste, igrao je bunker celo vreme sa 5 odbrambenih i 3 vezna. Retard.
http://www.index.hr/sport/clanak/vi...ko-150-navijaca-crvene-zvezde----/446821.aspx
Ovaj desni na drugoj slici mi je ortak koji je trebao da ide sa mnom u Vrnjačku Banju na koncert Rundeka, ali odabrao Češku umesto toga ... Em ga je tri puta skuplje izašlo, em je najebo ... Ko ga jebbe sada, neka čisti praške bajboke...
Paaaa s obzirom na konačan rezultat, to je vrlo upitna konstatacija!!!Nisam gledao Zvezdu,dal' se Pizon ono bio zatvorio maximalno?
Paaaa s obzirom na konačan rezultat, to je vrlo upitna konstatacija!!!![]()