Ф.К. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА сезона 2009/2010

koga za 6. zvezdinu zvezdu?

• Dejan Savicevic

• Vladimir Jugovic

• Robert Prosinecki

• Darko Pancev

• Dejan Rambo Petkovic

• Dejan Stankovic

• Nemanja Vidic

• Nikola Zigic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Utakmica sa Dinamom Tbilisi je namestena. Svako ko se seca meca Panionios - Dinamo Tbilisi 5:2 od pre 5 godina, zna o cemu pricam. Videcemo da li ce UEFA isto da reaguje. Neki isto tako mogu da se sete i meca Partizan - Makabi 2:5.
Dinamo Tbilisi je neverovatan klub, ja se secam njihova 3 izlaska u Evropu, i sva 3 puta su namestali tekme, Panionios, Wisla, i sad Zvezda. Sramota i za Zvezdu i za Dinamo..jos kad bi tako nesto postojalo tamo gde se obrcu velike pare. Zvezdina poslednja namestena utakmica u Evropi je sa Zenitom u Beogradu 1:2 (1:0), ako nisam nesto zaboravio posle toga.

Drago mi je sto su prosli, ali ne na ovaj nacin.

Poslednja izmena:
Utakmica sa Dinamom Teletabisi je namestena. Svako ko se seca meca Panionios - Dinamo Tbilisi 5:2 od pre 5 godina, zna o cemu pricam. Videcemo da li ce UEFA isto da reaguje. Neki isto tako mogu da se sete i meca Partizan - Makabi 2:5.
Dinamo Tbilisi je neverovatan klub, ja se secam njihova 3 izlaska u Evropu, i sva 3 puta su namestali tekme, Panionios, Wisla, i sad Zvezda. Sramota i za Zvezdu i za Dinamo..jos kad bi tako nesto postojalo tamo gde se obrcu velike pare. Zvezdina poslednja namestena utakmica u Evropi je sa Zenitom u Beogradu 1:2 (1:0), ako nisam nesto zaboravio posle toga.

Drago mi je sto su prosli, ali ne na ovaj nacin.

;)....

Pa oba tima su Teletabisi, ali namazani.

Mene jedino sto uzasava je koliko ljudi blage veze nemaju o tome sta se desava, i naivno idu na utakmice i navijaju, a na kraj pameti im ne pada da gledaju izreziranu predstavu.

Jos samo da napomenem da u modernim namestenim utakmicama sudije nemaju nikakvu ulogu, jer se dogovor vrsi izmedju uprava klubova, ili medju igracima. Zato se i desavaju ovakve situacije, da tim sa igracem manje postigne 2 gola, kao sto je to bilo danas. Isto tako, u velikom broju slucajeva ni sami treneri ne znaju da je utakmica namestena, zato sto su treneri najpotrosnija roba i nevazni su za tako nesto. Odnosi i dogovori su uglavnom na relacijiama uprava - uprava, uprava - igraci, i igraci - igraci.

Poslednja izmena:
I da je utakmica namestena,to ce se saznati mnogo kasnije,kad tad.

Kad se namesti na najvisem mogucem nivou, fizicki dokazi retko kad postoje. Ali bilo kome sa nesto mozga, i ko usput jos zna fudbal, nikakvi fizicki dokazi i ne trebaju, to treba samo FIFI i UEFI ili savezima da bi sproveli istragu i kaznili klubove.

Ali hiljadu puta se dese tako ocigledne stvari, kao ovo danas na primer, ili juce Makabi - Aktobe, da ne mogu da se otmem utisku da uprave klubova i igraci, navijace smatraju za ovce.

Koliko su danas igraci fudbaleri, isto toliko su i glumci. Pocev od izjava pre meceva, igre i ponasanja na terenu, do reakcija posle utakmica. To vazi i za uprave klubova.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back