Ф.К. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА сезона 2009/2010

koga za 6. zvezdinu zvezdu?

• Dejan Savicevic

• Vladimir Jugovic

• Robert Prosinecki

• Darko Pancev

• Dejan Rambo Petkovic

• Dejan Stankovic

• Nemanja Vidic

• Nikola Zigic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi jesam li vam rekla????A ILicu???E kakva je bila utakmica uzas zivi..Jednog momenta sam mislila ode mi srce..
Momci pozrtvovani,Perovic ,Lazetic,Ninkov su odigrali srcem .Kada je onaj Kadu pucao penal nisam smela da gledam..Pokrila sam oci i molila sam se Bogu.
Ljudi prelepo je bilo :)
Sever koreografija prelepa,navijanje na nivou..
idemo daljeeeeeeeee:pivce:
Iskreno ali bas iskreno da kazem: Nisam verovao da cemo proci! :rtfm:
Ovo ipak jos ne znaci da znamo da igramo fudbal. I nas i Grobare samo publika dize inace fudbalsko umece ne!

Iskreno ali bas iskreno da kazem: Nisam verovao da cemo proci! :rtfm:
Ovo ipak jos ne znaci da znamo da igramo fudbal. I nas i Grobare samo publika dize inace fudbalsko umece ne!
Ilicu nemoj da si takav..
To su momci 89 godiste Perke ,Vujadin i Nikolic...to su tek deca..i znaju da igraju,igraju ko matori,to smo videli ko je bio na Marakani nocas :)
I moj muz je pao kad je bilo 3:2 a ja sam mu sve vreme govorila da cemo pobediti i pobedili smo!
Treba imati vere u tu decu!
Mali Vujadin Savic je debitovao i igrao je odlicno...Imaj vere ,ako si Delija ;)
Inace komentator na stadionu je autogol Lekica pripisao malom Savicu :confused:,ali se posle ispravio..
Lekic heroj utakmice :)
Ne poredi Grobare sa Ciganima:cmok2:

Ako se malcice prisetis naseg mentalitera znaces da se uzalud nadas! :hahaha:

Ma ni Zvezda ni Partizan nemaju mesto u Evropi. Ovo sto su do sada eliminisali je periferija fudbalske igre.

Moja procena: Za 5 godina moci cemo da kazemo da igramo fudbal!

Inace hrvati ispusise u kompletu :D.

A sto se nas tice.....Zvezdi svaka cast....Pizon,Lukic i ekipa su je preuzeli kada su je oni pre njih bukvalno unistili....totalno nov tim.....za sad i nije lose....ovo je za Zvezdu uspeh kada se pogledaju okolnosti u kojima je klub bio zahvaljujuci lopurdama......Sto se grobara tice kao i obicno sramota....klub za koji se ipak moze reci da je stabilan,finansije ok,okitili se duplom krunom....skoro citav tim sacuvali.....i izduvaju od smesnoj Apolona.
Ali to je pre svega do trenera. Jokanovic nema pojma sa zivotom.To je teski retard.
To sto je kao osvojio titule u nasem prvenstvu je rezultat toga sto su ostali timovi ocajni bili a Zvezda razbijena od strane lopova .....inace taj Partizan nikakvu igru imao nije.
I kada treba u Evropi da se pokaze donije se pravo stanje tog kluba.Mada realno nemaju grobari los tim ....uz solidnog trenera i malo srece mogli su opusteno do lige sampiona....ali na njihovu zalost oni nemaju trenera.
Slicna stvar je i sa Vojvodinom.Onaj Stepanovic je retard.Da nesto zna ne bi se vratio iz Nemacke da trenira Cukaricki u bednoj nasoj ligi.

Nego ono sto je najupecatljivije jeste situacija u kojoj je Zvezda bila i iz koje je izasla kao pobednik sto je netipicno za nase klubove do sada bilo.
Gube 1-0 uspeju da se vrate na 1-1....zatim jos jedan idiotski gol i 1-2 ....tu bi do sada svaki nas klub zavrsio karijeru.....ali vrate se do poluvremena na 3-2......onda popiju crveni karton i sa igracem manje daju gol.......i na kraju u zadnjim minutima 5-2 a do sada su ga uvek primali u tim zadnjim minutima.

Свака част на победи, али што се бре ложите толико па успели смо да избацимо индијанце који су из једно 6 покушаја дали 4 комада, вечерас званично 1 (ЈЕДАН) шут у оквир гола - 2 гола! Што се тиче Апоела, они су за разлику од ових несрећника озбиљна екипа. Дао бог да нисам у праву али кад налетимо на неку озбиљну екипу биће свашта, посебно са овим мо.роном од голмана и де.билима који у оном тренутку заслужују црвени картон:dash:.
Ал да Вам не кварим весеље, ја једноставно памтим неку другу Звезду, за коју је Динамо из Тбилисија представљао прилику за разигравање друге поставе!

Nego ono sto je najupecatljivije jeste situacija u kojoj je Zvezda bila i iz koje je izasla kao pobednik sto je netipicno za nase klubove do sada bilo.
Gube 1-0 uspeju da se vrate na 1-1....zatim jos jedan idiotski gol i 1-2 ....tu bi do sada svaki nas klub zavrsio karijeru.....ali vrate se do poluvremena na 3-2......onda popiju crveni karton i sa igracem manje daju gol.......i na kraju u zadnjim minutima 5-2 a do sada su ga uvek primali u tim zadnjim minutima.
Pogodio si sustinu .
Ja sam navikla da gledam Zvezdu koja prima gol u zadnjim minutama,nemocnu i nikakvu.Ovo sto su ova deca pokazala za svaki je respekt.
Ninkov je kao azdaja..niko mu nista ne moze :lol:
Ljudi ja sam bila na Zapadu i imala sam osecaj kod rezultata 4:2 da sam vec umrla:sad2:Toliko uzbudjenja i lepih golova odavno nisam videla i drago mi je sto smo bar malo povratili sjaj nase Zvezde :)

Sva četiri idiotski primljena gola, jedan nedosuđeni penal za Zvezdu, jedna stativa, crveni karton kod minus dva do prolaza...!!! Jel moglo biti gore od toga!!! Ja nešto ne pamtim!!! Toliko sreće na Gruzijce svakako da im u epilogu nije slutilo na dobro!!!

Sva četiri idiotski primljena gola, jedan nedosuđeni penal za Zvezdu, jedna stativa, crveni karton kod minus dva do prolaza...!!! Jel moglo biti gore od toga!!! Ja nešto ne pamtim!!! Toliko sreće na Gruzijce svakako da im u epilogu nije slutilo na dobro!!!
Dva nedosudjena penala..imao je onaj igranje rukom u prvom poluvremenu i onaj prekrsaj posle penala u sesnaestercu.Sudija je bio uzas zivi,ali ipak smo pobedili ;)

Ilicu nemoj da si takav..
To su momci 89 godiste Perke ,Vujadin i Nikolic...to su tek deca..i znaju da igraju,igraju ko matori,to smo videli ko je bio na Marakani nocas :)
I moj muz je pao kad je bilo 3:2 a ja sam mu sve vreme govorila da cemo pobediti i pobedili smo!
Treba imati vere u tu decu!
Mali Vujadin Savic je debitovao i igrao je odlicno...Imaj vere ,ako si Delija ;)
Inace komentator na stadionu je autogol Lekica pripisao malom Savicu :confused:,ali se posle ispravio..
Lekic heroj utakmice :)
Ne poredi Grobare sa Ciganima:cmok2:
Ovo nisam znao! Onda svaka cast. :ok:

Свака част на победи, али што се бре ложите толико па успели смо да избацимо индијанце који су из једно 6 покушаја дали 4 комада, вечерас званично 1 (ЈЕДАН) шут у оквир гола - 2 гола! Што се тиче Апоела, они су за разлику од ових несрећника озбиљна екипа. Дао бог да нисам у праву али кад налетимо на неку озбиљну екипу биће свашта, посебно са овим мо.роном од голмана и де.билима који у оном тренутку заслужују црвени картон:dash:.
Ал да Вам не кварим весеље, ја једноставно памтим неку другу Звезду, за коју је Динамо из Тбилисија представљао прилику за разигравање друге поставе!
Nije vaš problem sinoć bio Apoel - ozbiljna ekipa već Jokan - neozbiljan strateg i Partizan koji je po ko zna koji put naduvan ambicijama javnosti izišao na teren misleći da su dresovi na njima dovoljna garancija da se protivnik odmah u.ere i primi 4 autogola!!! Pa vi ste sinoć završili utakmicu u 3 minutu meča, za razliku od ovog našeg sićom okrpanog volonterskog (čitaj - čajem plaćenog) sastava, koji je večeras triput iz debelog minusa počinjao borbu i na kraju ipak ostao u takmičenju!!!!!! :rtfm:
Mislim, ako sam ovo pogrešno naveo, dabog da se situacija okrenula!!!:rtfm:

Ovo nisam znao! Onda svaka cast. :ok:
Ja ih znam jos od kada su bili klinci :)
Secam se Perketa kad je imao plavu ofabanu kosu :lol:
Gledala sam ih jos dok su bili pioniri omladinci,a onda ih je Zvezda dala na kaljenje .Ovaj decko,Pavlovic je branio u Makedoniji i on je tu negde sa godinama,ali je veoma nesiguran i najveca je rupa u timu.
Inace sam iz fudbalske porodice pa igrom slucaja pratila sam bas to godiste Zvezde ;)

Ja ih znam jos od kada su bili klinci :)
Secam se Perketa kad je imao plavu ofabanu kosu :lol:
Gledala sam ih jos dok su bili pioniri omladinci,a onda ih je Zvezda dala na kaljenje .Ovaj decko,Pavlovic je branio u Makedoniji i on je tu negde sa godinama,ali je veoma nesiguran i najveca je rupa u timu.
Inace sam iz fudbalske porodice pa igrom slucaja pratila sam bas to godiste Zvezde ;)
Moj sin je '88. i takodje aktivno igra fudbal ovde.

Moj zet (Zvezdaš) i ja sedimo u sobi gledamo Zvezdu,
čudimo se šta se dešava na terenu,
kažu da imamo još samo jedno kolo za nas.
(EKV obrada :mrgreen: )

Bez ikakve zle namere, ali ovakav raspad od ekipe kakav je Dinamo Tbilisi nije odavno viđen na ovim prostorima, osim ako ne računamo amatere iz Velsa. Za 90 minuta šutnuti samo jednom u okvir gola i to sa 20 cm kod drugog njihovog gola je dokaz o kakvoj se ekipi radi. Plus, šut u van okvira gola imali su okruglo 0 (NULA). Dakle, šutirali nisu i kao takvi ne zaslužuju ni da pomisle da prođu dalje. Da su oni prošli dalje ovo bi bio totalni sumrak fudbala uopšte. Jednostavno oni su ekipa koja bi se u našoj jadnoj ligi borila za opstanak.

Vidim da je veliko oduševljenje, ali tako je bilo i sa Partizanom posle Rila. Veličao se Kleo kao što se sada veliča Lekić, ali problem je sada dokazati igračima da ovo što su uradili je nešto normalno! Ako to ne shvate platiće cenu koju je platio i Partizan nonšalatnom igrom protiv iskusnog Apoela, pa je posle bilo drž' ne daj u Beogradu. Pa ne može tako, ne igra se tako profesionalni fudbal. Nemojte se zavaravati večerašnjim izdanjem. I ono slavlje igrača na kraju predstavlja nešto što samo pokazuje kakvo je stanje kod nas što se tiče fudbala, potpuno nerealna očekivanja protiv ozbiljnih ekipa, a kad se pobedi neki raspad od ekipe kreće totalna euforija koja traje uglavnom od 7-14 dana.

Na kraju utakmice je bila specifična izjava Ninkova koji mrtav-ladan počinje rečenicu: "U utakmicu smo ušli kao autsajderi..." Crni Pavle o čemu ti pričaš? Moj zet kad je čuo ovo se grohotom nasmejao da ne bi pustio suzu. Autsajderi protiv Dinamo Tbilisija??? Ma daj bre... :dash:

Sudija je bio manje-više OK. Ipak je mogao čovek 'ladno da podeli par kartona i vama i njima zbog svog onog odugovlačenja, gurkanja, svađanja, uskakanja sa klupe, i tako toga, pa da ostanete bez nekoliko igrača u sledećem kolu. Čak sam poslednjih minuta očekivao da ćete završiti tekmu sa pola tima. Ovako ćutite, dobro je ispalo.

Djole LA:
Ne mozemo se susresti u narednom kolu,al vama mozda padne dinamo zagreb

Jesi li siguran da ne može da nam zapadne Zvezda?

Koliko sam ja shvatio ne možemo da se sretnemo Dinamo i mi, ali i jedni i drugi možemo da dobijemo Zvezdu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back