Ф.К. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА сезона 2009/2010

koga za 6. zvezdinu zvezdu?

• Dejan Savicevic

• Vladimir Jugovic

• Robert Prosinecki

• Darko Pancev

• Dejan Rambo Petkovic

• Dejan Stankovic

• Nemanja Vidic

• Nikola Zigic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pobeda protiv jeftinih igrača sumnjivog kvaliteta. Jeste pobeda, pobeda ali setite se izjava da su slabiji nego Rudar, i baš me zanima kako će biti protiv nekog jačeg tima.

Pižon se osvrnuo na neverovatno uzbudljiv i retko viđen meč.

- Drama! Jeftino primamo golove, moraćemo da poradimo na tome. Vežbamo prekide na treninzima, čini mi se da je Rudar bio mnogo bolji u tom elementu igre od Dinama. I da nismo prošli rekao bih da sam zadovoljan jer mislim da imamo igru, kombinacije, prodore po boku i što je još važnije nema "duvanja".

Na pitanje da li je pri rezultatu od 0:1 i 1:2 gubio nadu strateg našeg najtrofejnijeg kluba je rekao:

- Nije bilo pesimiza jer publika nije dozvolila. Nastavili smo da igramo, navijači su nam dali injekciju da izdržimo svih 90 minuta i da na kraju ostvarimo veliki uspeh.

Što se tiče incidenta kada ga je igrač Dinama odgurnuo nakon čega je nastala prava pometnja na terenu Pižon je rekao:

- To se desilo u jeku borbe, možda sam i ja malo kriv jer sam šutnuo loptu. Uostalom i oni su isto radili u prvom meču. Možda nije trebalo tako da reagujem ali je bio veliki naboj.

IZVOR

Sva sreća pa nije najavio osvajanje Lige.

Ja se izvinjavam,kako se sinoć završila utakmica?
Gledao sam uživo emisiju "SVE ZA LJUBAV".
Hvala...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"PARTIZAN ĆE OSVETITI ZVEZDU"..."KOMŠIJE,GLEDAJTE VEČERAS KAKO SE GINE ZA SVOJ KLUB"
"11 TERMINATORA + DVANAESTI NA TRIBINAMA RUŠE KIPRANE"..."OZBILJNOST NA PRVOM MESTU,PA NISMO MI VALJDA ZVEZDA"

Ja se izvinjavam,kako se sinoć završila utakmica?
Gledao sam uživo emisiju "SVE ZA LJUBAV".
Hvala...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"PARTIZAN ĆE OSVETITI ZVEZDU"..."KOMŠIJE,GLEDAJTE VEČERAS KAKO SE GINE ZA SVOJ KLUB"
"11 TERMINATORA + DVANAESTI NA TRIBINAMA RUŠE KIPRANE"..."OZBILJNOST NA PRVOM MESTU,PA NISMO MI VALJDA ZVEZDA"
E necu ti kazem! :hahaha: Videces danas posle zdreba (kako kaze Nesa :lol: )

Kad vec baljezgas o namestanju ove utakmice kazi nam bar jedan jedini razlog zasto mislis da je ova namestena? Ciji interes ovde postoji i koje su prednosti Dinama da utakmicu izgubi?:sad2:

Zasto je namestena? =) Zbog kesa.

Ciji interes? =) Interes oba kluba, ljudi su se lepo dogovorili. To ne ide tesko sa Zvezdom i Dinamom.

Zasto mislim? Ja ne mislim, nego znam...nazalost tih pacenika, nisu svi ovce kod kojih mogu da prolaze ovakve stvari.

Neka neko pogleda kad je Zvezda u istoriji dala 2 gola bilo kome sa igracem manje.

Ovakva Zvezda, u regularnom mecu, ne bi dala 2 gola sa igracem manje ni nekom srednjoskolskom timu.

Ali, 7 is heaven ;)

IIIIIIILLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆUUUUUUUUUUUUU ETO MENE KOD TEBE.....POČNI DA PIVO DA LADIŠ!!!! :D :D :D

IIIIIIILLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆUUUUUUUUUUUUU ETO MENE KOD TEBE.....POČNI DA PIVO DA LADIŠ!!!! :D :D :D

Ima da se vidimooooo!:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Kad je utakmica ovde?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back