justyce4ever
Zainteresovan član
- Poruka
- 259
Pobeda protiv jeftinih igrača sumnjivog kvaliteta. Jeste pobeda, pobeda ali setite se izjava da su slabiji nego Rudar, i baš me zanima kako će biti protiv nekog jačeg tima.
IZVOR
Sva sreća pa nije najavio osvajanje Lige.
Pižon se osvrnuo na neverovatno uzbudljiv i retko viđen meč.
- Drama! Jeftino primamo golove, moraćemo da poradimo na tome. Vežbamo prekide na treninzima, čini mi se da je Rudar bio mnogo bolji u tom elementu igre od Dinama. I da nismo prošli rekao bih da sam zadovoljan jer mislim da imamo igru, kombinacije, prodore po boku i što je još važnije nema "duvanja".
Na pitanje da li je pri rezultatu od 0:1 i 1:2 gubio nadu strateg našeg najtrofejnijeg kluba je rekao:
- Nije bilo pesimiza jer publika nije dozvolila. Nastavili smo da igramo, navijači su nam dali injekciju da izdržimo svih 90 minuta i da na kraju ostvarimo veliki uspeh.
Što se tiče incidenta kada ga je igrač Dinama odgurnuo nakon čega je nastala prava pometnja na terenu Pižon je rekao:
- To se desilo u jeku borbe, možda sam i ja malo kriv jer sam šutnuo loptu. Uostalom i oni su isto radili u prvom meču. Možda nije trebalo tako da reagujem ali je bio veliki naboj.
IZVOR
Sva sreća pa nije najavio osvajanje Lige.