Sta mislite sta je bolje napisati u NOC collection manager ili other economic officer. Realno sam radila i jedno i drugo ali ne znam sta ce bolje proci u PNP. stalno se menja i ne mogu da pohvatam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mozda neko zna da li za Atlantic Immigration Pilot age restriction 45 ili 55?
Ako su ti vec dali posao (job offer) onda oni trebaju da apliciraju za tebe da dodjes kao inostrani radnik na radnu vizu.Pozdrav svima! Nisam baš mnogo upućena u celu proceduru, čini mi se sve nekako komplikovano ali planiramo da probamo. Kakve su moje šanse ako imam iskustva kao sportski trener ali od škole imam kurs završen na dif-u u trajanju od godinu dana. Da li se to računa? Našla sam i klub koji bi mi dao job offer ali ne znaju kako to tačno izgleda pa ako može neko da mi pojasni. Sa druge strane imam diplomu biologa po starom programu i bez iskustva. Unapred hvala.
Popunila sam express entry profile i nigde me nisu pitali za dete. Od dependants imam samo supruga ?!?!? Jesam li ja nesto previdela ili ipak taj deo o deci ide kasnije
Pozdrav Majawins, isto se desilo i nama. Upravo smo popunili profil ali nigde nismo nasli polja za dependants..Jesi uspela da nadjes resenje za taj problem?Popunila sam express entry profile i nigde me nisu pitali za dete. Od dependants imam samo supruga ?!?!? Jesam li ja nesto previdela ili ipak taj deo o deci ide kasnije
Pozdrav ljudi!
U procesu sam slanja dokumentacije WES-u i spremanja IELTS-a. Iako sam iscitala dobar deo foruma, htela bih da potvrdim sa vama svoje zakljucke oko slanja dokumentacije:
Naime, imam originale diplome i dodatke diplomi na engelskom jeziku. Imam bachelor i master.
Da li mogu da iskopiram ove originale na engleskom, popunim formular sa WES-a, odnesem Fakultetu na “pakovanje” i posaljem?
znaci bez ikakve overe ili je bolje overiti sve kod notara?
Hvala unapred na odgovoru!![]()
Mi nismo nista overavali kod notara i proslo je sve bez problema, isto smo radili preko WES-a
Pozdrav i srecno![]()
U kom momentu je moguce, ukoliko se samostalno prijavim za EE (bez partnera), da apliciramo za partner sponsorhip (koji je naveden da traje 12 meseci)? Da li neko ima ovakva iskustva, da li partner moze preko turisticke vize doci u istom momentu kada i ja preko EE u Kanadu i nekako dobiti radnu vizu pre zavrsene procedure za partner sponsorphip program?