Pozdrav svima, i ja sam nova ovdje. Imam otvoren Express entry profile, koji ce uskoro da istekne, nisam jos uvjek dobila ITA i sumnjam da upste ocu, broj bodova 356

zato sto imam 36 god i bachelor degree, nemam master, WES odradjen i diploma izjednacena s kanadskim bachelor 3 godine, muz ima 38 god i fakultet al nije odradjen WES jer nije bilo sanse da se dobiju transkripti s njegovog fakulteta tako da racunamo srednju skolu samo, oboje pricamo odlicno engleski. Vaspitacica sam po struci, obzirom da je to regulisana profesija, aplicirala sam za licencu u Alberti i Saskatchewan, dobila licencu za rad. U Ontario nisam mogla jer je uslov da imam PR sto u ostalim provincijama nije slucaj. Aplicirala sam za preko 200 poslova u ove dvije provincije i nista, ko god mi je odgovorio bilo je to u fazonu ako nemam work permit ili PR nazalost ne mogu da me zaposle

Radim vec 10 godina u Emiratima u vrticu (3 godine kao direktor vrtica) i imam dovoljno iskustva
Obzirom da od Express entry nema nista, a ni ponude za posao, zna li iko kakva jos opcija postoji za odlazak tamo?
Bila bih vrlo zahvalna ako neko ima neke predloge iz iskusva