Pozdrav svima,
Da li bi neko mogao makar malo da mi pomogne i da mi neke smernice u vezi EE za Kanadu Imam 32 god, imam zavrsenu visu poslovnu skolu na Megatrendu 2009. a za faks FPS na Megatrendu su mi jos od tada ostala dva ispita, to je po starom sistemu skolovanja tada bilo 4. godine.. Dalje, imam zavrsenu regularnu skolu za automehanicara 3. stepen, plus oko jednu godinu imam upisan staz kao mehanicar, jos uvek mi ide tu staz, kod istog gazde.. Imao bih cak i ponudu za posao preko caletovog prijatelja iz crkve koji je kanadski drzavljanin i zivi u Vancouveru, taj njegov prijatelj ima firmu za transport (kamione) i trazio je ranije mehanicare, ali u medjuvremenu nije mogao da dobije LMO posto je raskinuo partnership sa nekim kanadjanima, e sada da li bi on mogao da me trazi da dodjem tamo preko ovog EE ili kako vec, IELTS ili koji vec od ovih testova planiram sada da polazem, sa engleskim stojim solidno, ali mogu da ga unapredim jer imam dobru bazu znanja jos sa faksa i iz srednje.. Ako bi bio potreban i neki novac da sebe supportujem mogao bih da ga pribavim preko caleta, zanima me da li u ovoj mojoj situaciji bi bio plus i to ako bih se se ozenio sa nasom devojkom odavde (ima zavrsenu srednju skolu i mislim da bi i ona bila sposobna da polozi taj Eng test) ili da idem sam.. Eto ako moze mala pomoc u vezi svega ovoga, ali bez onih linkova pa da ih tumacim nego ovako, da mi kazete kakve su mi sanse i da li je sve ovo dovoljno?
Hvala unapred.