Exotics on road

:worth::worth::worth:

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Ima poprilično egzotike na našim putevima,ali je stvar u tome što su u velikom broju slučajeva vlasnici tih automobila isti ljudi. :D

Što se tiče onoga što se može videti na linku,onog Range Rovera sa "Miss Elle" tablama vozi Elena Karić,Merca 63 AMG Savo Milošević,a samo jedan čovek poseduje gotovo desetak vrhunskih automobila koji su prikazani ... ML 63 AMG,Panameru Turbo,Audi S5,Ferari 599 GTB i još mnogo toga. :D

Onaj sto ima 599GTB znam da ima Aston Martin DBS kabriio, a unutra mu pise Designed by Alexandar (vlasnik) A cuo sam da ima jos jedan DBS, ali nisam siguran.:)

A jel ste culi za RR Phantom i Bugatti Veyron u BG? jedan mi rekao na FB da je video Taj Veyron bez tablica, posto je tek tada kupljen. A onaj sto stavi slike na Autogespot to mi je jedan drugar i on je video RR Phantom BG tablice :per: :per:

Hehe,nije on u pitanju.Čovek je iz RS,ali ima firmu u Srbiji,tako da se često ovde mogu videti primerci iz njegovog voznog parka koji vredi preko milion evra. :)
Onaj sto ima 599GTB znam da ima Aston Martin DBS kabriio, a unutra mu pise Designed by Alexandar (vlasnik) A cuo sam da ima jos jedan DBS, ali nisam siguran.:)

A jel ste culi za RR Phantom i Bugatti Veyron u BG? jedan mi rekao na FB da je video Taj Veyron bez tablica, posto je tek tada kupljen. A onaj sto stavi slike na Autogespot to mi je jedan drugar i on je video RR Phantom BG tablice :per: :per:

599 GTB i Aston Martin DBS su u vlasništvu "Aleksandar gradnje" iz Novog Sada.Čovek je posebno birao detalje oko automobila i auto izgleda nestvarno. :)

Ova Panamera je Kosticeva....Rece mi drug da ga je video na kopu,ispred granda......Pravo da vam kazem,u kragujevcu nema superluksuznih automobila.....medju najluksuznijim su mercedes s500,G klasa,audi a8,imamo par x6,jednog q7,jednog kajena.....i da,vidjam u zadnje vreme neki stariji model slk ja mislim,ali su strane tablice.....msm ne mogu da verujem aston martin u novom sadu...o.O
najjace je sto jedan lik u kg-u ima s500,a8,x3 i x6...o.O :)))))))))

Ova Panamera je Kosticeva....Rece mi drug da ga je video na kopu,ispred granda......Pravo da vam kazem,u kragujevcu nema superluksuznih automobila.....medju najluksuznijim su mercedes s500,G klasa,audi a8,imamo par x6,jednog q7,jednog kajena.....i da,vidjam u zadnje vreme neki stariji model slk ja mislim,ali su strane tablice.....msm ne mogu da verujem aston martin u novom sadu...o.O
najjace je sto jedan lik u kg-u ima s500,a8,x3 i x6...o.O :)))))))))

Imamo dva G400CDI, sive i crne boje
Tri X6, jedan Šarićev, otišo na doboš.
Imamo S8, noviji model.
Imamo A8 6.0, X6 5.0, X3, S500 - Dragan
Imamo dva-tri CLS, jedan CLS 500, drugi 55 AMG, treći 320.
Imamo 3-4 Q7, jedan je 4.2 - Čar.
Imamo M5 E60
SLK je brabus.

Imamo dva G400CDI, sive i crne boje
Tri X6, jedan Šarićev, otišo na doboš.
Imamo S8, noviji model.
Imamo A8 6.0, X6 5.0, X3, S500 - Dragan
Imamo dva-tri CLS, jedan CLS 500, drugi 55 AMG, treći 320.
Imamo 3-4 Q7, jedan je 4.2 - Čar.
Imamo M5 E60
SLK je brabus.

vidim da si iz kg-a......g400?ja znam za crni G ja msm G55.....sivi nzm.....
X6 sam video ja msm sto kazes oko 3.....
S8????
ovo za dragana je ok....
Cls se samo jedan mota BG table.....cini mi se CLS 500
Q7 jedan,crni,sa novim tablama....car?
M5 e60????????????
Slk je sa nekim nemackim tablicama ili tako nesto

Poslednja izmena:
vidim da si iz kg-a......g400?ja znam za crni G ja msm G55.....sivi nzm.....
X6 sam video ja msm sto kazes oko 3.....
S8????
ovo za dragana je ok....
Cls se samo jedan mota BG table.....cini mi se CLS 500
Q7 jedan,crni,sa novim tablama....car?
M5 e60????????????
Slk je sa nekim nemackim tablicama ili tako nesto
G klasa sive boje, piše V8 sa strane, pretpostavljam da je 400CDI. Crne boje je G400CDI od Koje. Kod njega je i Dodž Ram 5.9TDI
Da, S8 2007-8. godište.
CLS500 lik živi u ulazu do mene, ima i crni amg 55. Imao je i Dragan amg 55.
Q7 ima više.
http://www.polovniautomobili.com/oglas783342/audi_q7_30_tdi_dpf_quattro/ ima i 4.2 V8, i još jedan 3.0TDI. Ima jedan Q5, 2.0TDI, čini mi se.
Da, KG tablice M5 E60, na 9 počinju table.
slk, ako je to taj, mali, crni, brabus.
Ima i S320CDI
Moj drug vozio A8 6.0 od Dragana.

G klasa sive boje, piše V8 sa strane, pretpostavljam da je 400CDI. Crne boje je G400CDI od Koje. Kod njega je i Dodž Ram 5.9TDI
Da, S8 2007-8. godište.
CLS500 lik živi u ulazu do mene, ima i crni amg 55. Imao je i Dragan amg 55.
Q7 ima više.
http://www.polovniautomobili.com/oglas783342/audi_q7_30_tdi_dpf_quattro/ ima i 4.2 V8, i još jedan 3.0TDI. Ima jedan Q5, 2.0TDI, čini mi se.
Da, KG tablice M5 E60, na 9 počinju table.
slk, ako je to taj, mali, crni, brabus.
Ima i S320CDI
Moj drug vozio A8 6.0 od Dragana.

taj sivi G nisam video,ali ok......crni da,kojin i dodge....ok
ove cls,s8,amg 55 nisam vidjao ali ok......m5 e60 prosto ne mogu da verujem ali ok.....a da znam taj s 320....onaj matori model,kod ozona
Moj teca s500....tragedija
ovaj slk sto sam ja video je sivi

taj sivi G nisam video,ali ok......crni da,kojin i dodge....ok
ove cls,s8,amg 55 nisam vidjao ali ok......m5 e60 prosto ne mogu da verujem ali ok.....a da znam taj s 320....onaj matori model,kod ozona
Moj teca s500....tragedija
ovaj slk sto sam ja video je sivi
I ja sam ga prvi put video pre par dana, na parkingu Rode. I baš sam zastao da vidim je l KG tablice. Nisam ga vidjao pre.
S8 sam vidjao par puta.
M5 sam takodje u Rodi video jednom samo i baš sam video da su KG.

kao kazu "kriza je"...kakva crna kriza...krenem do grada,idem tranzitom.....sta ne vidim.....Q5,Q7,a6,a4 nov,mecke,bmw 520 ima jedno pola miliona.....vidjao sam crveni glk dzip,ali kakav je onaj novi zlatni e220....auuuuuuuuuuuuu.....cayenne.....ma svasta.....jeste da nemamo aston martine,maseratije,ferari,lamborghini,ali mercedesa imamo koliko hoces

kao kazu "kriza je"...kakva crna kriza...krenem do grada,idem tranzitom.....sta ne vidim.....Q5,Q7,a6,a4 nov,mecke,bmw 520 ima jedno pola miliona.....vidjao sam crveni glk dzip,ali kakav je onaj novi zlatni e220....auuuuuuuuuuuuu.....cayenne.....ma svasta.....jeste da nemamo aston martine,maseratije,ferari,lamborghini,ali mercedesa imamo koliko hoces
glk je zubara jednog, da ne imenujem sada.
Zlatni 220 sam vidjao.
Tri Kajena smo imali, Draganu je turbo kajen ukraden. Jedan Kajen vozi jedna odbojkasica.

Back