Wade 94
Primećen član
- Poruka
- 837
Nisam vidjao A4,ali ko zna.....svacega ima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, 320 CDI.I da,da ne zaboravim,crni GL,bg tablice,ali je non stop oko gimnazije
Juri gimnazijalke, pretpostavljam...
Vejde, imak nije ono S8, nego je 4.0TDI:
http://www.polovniautomobili.com/oglas827225/audi_a8_40_tdi/
Inače Porsche Panamera prikazana par strana iza mi je lično,totalno nezanimljiva.Već petnaestak dana nakon što je stigla na Srpsko tržište,dobio sam je na testiranje i auto je po Bg-u privlačio zaista mnogo pažnje,jer se ipak radi o jednom Porsche-u koji je po defaultu takav da mora biti zanimljiv,ali ja lično ne gajim nikakve emocije prema tom automobilu i ne bih voleo da ga imam ...Čak i taj tipični Poršeov zvuk “boxer“ motora je nekako postao izveštačen i prigušen,sa dizajnerske strane mi se takodje ne dopada, a pritom se radilo o najskupljoj Turbo verziji koja je bila napucana svom mogućom opremom tako da je ukupna vrednost automobila uveliko prevazilazila 150.000 EUR.Jedino za šta mogu da kažem da sam bio zadovoljan,to je možda zanimljiva oprema,mada ako se uzme u obzir cena,ni to nije nešto što bi trebalo da fascinira.Imao sam utisak kao da vozim neki običan sportback,a moram da priznam da sam očekivao mnogo mnogo više.
@Tension
Nisam rekao da Panamera koristi boxer motor (jer se radi o napred postavljenim šesto – i osmocilindrašima,kao i o V8 Turbo motoru,ako pričamo o Turbo verziji),već sam hteo da kažem da taj agregat ni po čemu ne može podsetiti vozača da se vozi u jednom Porsche-u i zato sam taj “boxer zvuk“ po čemu je Porsche inače poznat,stavio pod znacima navoda.
@Ota
Ima Panamera impresivne performanse i tu nema dileme.Samo mi se osećaj u vožnji nimalo ne dopada i nikako ne mogu da ga povežem sa takvim automobilom.![]()
Panameru ni ne treba da poredis sa ostalim Porseima vec sa limuzinama, jer ona to i jeste - limuzina. U toj ligi joj nema ravnog, sto se voznih osobina tice. Zvuk, doduse, jeste blago razocarenje, ali, to je jedna od cena turbine...
Sa kakvim "takvim"? Aludiras li ovde na njen "porseizam" ili na njenu "limuzivnost"?![]()
Ama čoveče,nisam je uopšte ni poredio sa bilo čim,već sam samo pričao o zvuku za koji kažem da je totalna suprotnost u odnosu na Poršeov tipičan metalni prodorni zvuk.![]()
Bez obzira što je limuzina,to je ipak jedan Porsche koji treba da zadrži bar minimum svojih obeležja,a Panamera ne poštuje to pravilo.
A što se tiče poredjenja sa konkurentima,Aston Martin Rapide je bolje po svakom aspektu,jedino Porsche po pitanju performansi malo prednjači,ali ne mnogo.![]()
Za te pare Panameru sigurno ne.Vidi što se ubeđuju oko Panamere. Verujem da ni jednom ni drugom ne bi smetalo da je ima.
Sve i da je na plin![]()