Exotics on road

meni je muka da gledam te testove i komentare o vozilima koji nasi ljudi testiraju. Nista bez 5th Gear ili Top Gira. Ovim nasima i kad bi testirali Z10, bio bi super.

Veruj da nije tako.Top Gear je više "Show" nego emisija edukativnog karaktera.I tokom jedne njihove emisije možeš da pokupiš najviše 5% kvalitetnih informacija.

A Andrej Kulundžić ... On nije Test Vozač (to što neki,pa i on sam,kažu da jeste,njihova stvar).

On je "Reli Vozač",a njegovo testiranje automobila svodi se na marketinšku promociju odredjenog modela i ni na šta više. :)

A šta je zapravo posao Test Vozača i kako se odvija čitav proces testiranja automobila ... O tome bi mogli da razgovaramo. :)

ok. Mozda i jeste. Ali, nemoguce da je po nama svaki auto idealan, nijedan nema manu. I sama ta prica i opis samog vozila, prednosti ili sta god da pricaju o vozilu, kao da prica bajku pred spavanje.

Valjda sam navikao na 5th Gear i TG, pa mi sve mrtvo izgleda ovo nase...

Slika0213-1.jpg

Nije doduše BG,već Minhen. :) Mada je slična konkurencija u pitanju.

Phantom ispred jednog "VIP" hotela u Minhenu. :)

phantomg.jpg

phantom002a.jpg

997 GT3 i Granturismo S :)

997gt3igranturismosb.jpg

"Rathaus" - Gradska kuća.Ono što je u Bg-u Skupština grada,to je u Nemačkim metropolama Javna,pardon Gradska Kuća - Rathaus. :D
Evo šta voze njihovi "Djilasi" :

F430 Spider,Continental GT,RR Drophead Coupe i Cayenne Turbo. :)

gradskakuaminhenf430spi.jpg

Gallardo,kog sam imao priliku da istestiram po Bavarskim putevima.Zver je inače,u vlasništvu gospodina sa kožnom jaknom. :)

gallardog.jpg

Poslednja izmena:

Back