EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cLick - OR - Die:
peach:
click,cudan ti izbor...mislim jack-jack-jackson :lol:
a rammstein MOOOOZE! :P e,ondak bi' vec potrcala i ja pemzionerka na exit :wink:

hehe.. izbor je blago recheno.. perverzan 8)
:lol: staces,tak'a sam :wink:
nego,sad bas mi rekose da na tuborgu svira eyesburn i ritam nereda...mozda ja i odem na exit...hm,kad ja odlucim u poslednjem momentu,ima da mi tapnu jednodnevnu kartu za 5000 :shock: ...ko mi kriv :?

Lepo se provedite na exitu.
I mislim da sam video parolu na bilbordu:
Life is what you make.
Mene nesto totalno ne privlaci Exit ove godine. Nis pametno tamo, a cena velika.

peach:
LePiaf:
peach:
exit treba da je festival a ne zayebancija :roll:
Sta je sad pa to? Festival jeste zayebancija, nije parastos.
ma da,nisi me skont'o! :lol: treba da je grooovie,a ne...ma,"flamingosi","manjifiko" i te pink varijante...meni je taj edo komercijala bre! :?
ta mani se već jednom ede jes čula? :P

Pa "festival" podrazumeva sve i svašta...upravo da bi došli razni ljudi u što većem broju....

Najsmesniji su mi oni koji totalno nemaju ukusa, da ih pitas sta slusaju ne znaju ni da ti kazu. A toliko se prave pametni i filozofiraju...foliraju (da ne upotrebljujem sad neke vulgarne reci).
A Exit je pun takvih. Ali to je In.

peach:
@gigule
edo,edo,edo...uta-ta,uta-ta! :lol:

ti da si neka vec bi mi ovde napisala text od "nakaza-prikaza" :? :P :!:

aaaaaaa sviđa ti se samo se foliraš,a?
evo prepričaću ...on i kum se napili češkog piva pa kum nije hteo da ga vozi kući..krene on po mraku kući, na pola puta američka baza...bla bla bla prođe bazu kad....čuje nešto...mislio je da to nije ništa...pas..neka životinja...ali neeee...
samo za tebe,refren: bam bam mi smo prikaze bam bam ne traži dokaze bam bam nemoj tražit nas bam bam vrišti na sav glas...
itd.

još neku bi da ti otpevam? :P

Dobro, Gigul - o, a, e ... ( ***** ti nick, po PADEŽIMA !!! ), si ti postala od legendarnog moderatora na ŽIVOTINJAMA, Bresk'in besplatni DŽU - BOKS ?!? :shock:

i to 1. dan ako sam dobro primetila :roll:
nego,nema "lyrics" na edinom sajtu,samo da se kupi CD,neke baljezgarije i gde svira... :(
hehe,bila sam na sajtu,'ajde sad me zeki,slobodno! :oops:

Sta se palite sa tim EXIT-om?I nesto procitah,pa ne mogu da verujem,Beogradjani u losem fazonu i to??(AKO MI JOS JEDNOM SPOMENES BEOGRAD,PA KRVI CU TI SE NAPITI).EXIT je los fazon sam po sebi,samo ime mu kaze izlaz...Pa izadjite ako zelite iz realnosti,neka mama i tata samo donose klopu,a vi svi na jedno ostrvo gde ce biti puuuuuno gudre i gde ce muzika da tresti od jutra do sutra.I nikako na glasanje i te ostale gluposti,to se vas ionako ne tice,vi ste gradjani sveta,sve ce samo na kraju da se resi a vi djuskajte i zezajte se.
I nemojte puno da se vredjate,prihvatite ovo kao svoju bolnu istinu.Ali...Niste vi krivi

peach:
"a mila je bila lijepa kao vila,starci su joj radili negde u iraku...pishonja i zuga..." :lol:
andjelina? skromno,nema sta :wink:
Volim da pucam na visoko. :D :D Pre neki dan sam imao priliku da vidim,slike koje su napravile maturantkinje jedne od beogradskih gimnazija.Vrte se po FTN.Moram da priznam da bi se zadovoljio i njima.Prste da im oblizes,a mozda i nesta drugo.Zato i volim Beogradjanke.Ko bude zainteresovan,neka mi posalje pp,i poslacu vam ih,mislim slike :roll: .Nije preporucljeivo za osobe sa slabim srcem. :twisted: :twisted: :twisted: :D

Back