EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
GoldenLady:
gigule:
rezevisao neko kartu?

...mailom se dobja broj i uputstvo o preuzimanju karte...

ma da...jos i da kupujem kartu ;)

ja sam pogledala spisak "zvezda"
i drago mi je što neću kupiti kartu
/dobiću je/
ali mi je žao što prvi put nemam šta da vidim/čujem tamo...mislim, hevi metal i gluposti...koji moj toliko rnr-a?
Phuh.
Od mene u startu minus. Do sad abila na svim exitima ( pa i nultom na plaži onomad s Mađarima), ali ove godine...

Betty:
GoldenLady:
gigule:
rezevisao neko kartu?

/dobiću je/
ali mi je žao što prvi put nemam šta da vidim/čujem tamo...mislim, hevi metal i gluposti...koji moj toliko rnr-a?
Phuh.
Od mene u startu minus. Do sad abila na svim exitima ( pa i nultom na plaži onomad s Mađarima), ali ove godine...
kolko ljudi tolko ćudi
ja zadovoljna spiskom zvezda
Fatboy Slim
Garbage
Ian Brown
Underworld
White Stripes
i neopisvo mi je drago što ću napokon čuti uživo Edu Maajku...

Betty:
Phuh.

$ta ce$.. matooroooo.. :) :) hehe...

btw.. ima da pr$ti ove godine samo tako!

p.s. $ta da radim kad sam rezervisao kartu, a dobio akreditaciju u medjuvremenu?

gigule:
Betty:
GoldenLady:
gigule:
rezevisao neko kartu?

/dobiću je/
Phuh.
kolko ljudi tolko ćudi
ja zadovoljna spiskom zvezda
Fatboy Slim
Garbage
Ian Brown
Underworld
White Stripes
i neopisvo mi je drago što ću napokon čuti uživo Edu Maajku...

pa da, nekome se i to dopada...zar nisu white stripes bili prošle godine? Brand New Havies su bili, to je ok.
Underworld, i oni su bili...ništa novo, ama baš ništa.
Ma da odem ja za tu kintu koju bih ostavila u Banju Đulu...na spa-tretman :cool:
Ići ću na E, ai uopšte nisam entizujasta.
clikc, pa prodaj nekom kartu...nekom "čupavcu" i "drogošu"...:mrgreen:

Pera_Zdera:
E da, prica iz drugog grada: njih 48 :shock: je spavalo u jednom iznajmljenom stanu, prosle godine, dok ih vlasnik nije provalio i izbacio. :idea: :wink:
:shock: ne verujem !!! to su verovatno pravili zurku ili neshto tako !!! i nije mi jasno ko je uspeo da ih izbroji bash 48 ???

shto se mene tiche ove godine "zvezdano" nebo nad Novim Sadom za vreme exit-a !!!
moji favoriti underworld & white stripes !!! he underworld stavili prvi dan, a white stripes poslednji dan tako da cu morati da budem na exitu svo vreme ... ne isplati se da se cimam vamo tamo ... btw koliko se krecu stanovi u NS-u za vreme exita ???

Betty:
he...kad bude Eminem ići ću da mu pocepam majicu.. :lol:
al tad ću ja biti staramajka... :?

daaaaajte eminemaaaa!
OMA!
:shock:

pa Eminem ne nastupa na festivalima, a sta ce Exitu tako nesto

od Exita ne ochekujem nista, nego bih voleo da se prijatno iznenadim kao 2003

Garbage,WS,Underworls, Ladytron i josh par DJ obecavaju, videcemo

radujem se susret sa nekim ljudima

oho oh oh
vot a vandrful det
MISTER ŠAJDI, aiiiii eiiii....:?

ma znam kliče,
imami shady newsletters i new videos i Live at Brixton Academy i song iz South Parka i 8 Mile i sveeee....samo njega nemam :cry:

Bad BAAAAAAD that Mr Shady!
:D

btw. jel istina da u Turskoj ima crnaca sa zelenim očima?

Betty:
oho oh oh
vot a vandrful det
MISTER ŠAJDI, aiiiii eiiii....:?

ma znam kliče,
imami shady newsletters i new videos i Live at Brixton Academy i song iz South Parka i 8 Mile i sveeee....samo njega nemam :cry:

Bad BAAAAAAD that Mr Shady!
:D

btw. jel istina da u Turskoj ima crnaca sa zelenim očima?
ima malih zelenih sa crnim ochima !!!btw.... jesi li slushala nekada neki hip-hop uzivo ??? meni to ne lichi ni nashta skroz je druga pricha kada slushash studijski snimak ili nekoga ko repuje live !!!!!

evo fotka za zagrevanje
Exit_by_uyedodosse.jpg

Back