EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne bi Srbi bili srbi kada ne bi iskomplikovali. Od onoliko banaka u Srbiji odabrali Procredy banku i danas redovi za rezervisane karte kilometarski! Ali odmah od$mekah dvoje istomi$ljenika te uzesmo taxi do drugog uplatnog mesta u 29. Novembra. Duplo manja guzhva + sunce ne przhi mozak. Deda od 70 leta stao da drzhi predavanje i da nas nagovara da ne uzmemo karte za tu Natovsku manifestaciju + su stigle neke informacije do njega da ce da sipaju drogu u pice. Daj bozhe :twisted: Dileri obilaze red i nude jednodnevne karte za 100 dinara skuplje

e stvarno jesu iskomplikovali sa tom bankom :roll: .ja cekala neki dan u redu dva sata,jedva usla,i to pre nego sto su najurili ceo red ljudi iza mene...i onda su ovi iza pozurili da mi uvale brdo uplatnica,para i licnih karata sa objasnjenjima za koje dane da uzmem... :?
da ne zaboravim nadrndanog cuvara na ulazu... :lol:

pro credit banka u novom sadu prodaje karte do 18.30 iako banka radi do 19 ...
ja proplivala pre dve nedelje, kasnila sam 3 minuta!!!!
ali sad je već sve ok!

nesons:
peraperic:
Posto su produzili rok za rezervaciju karata do 25-og, a karte jos nisu podignute, ona ponuda za komplet od 4 dana (za 3000 din) jos vazi...
ma i to je mnogo !

Mozda se chini da je mnogo, ali nije!! Da je jeftinije do$la bi cela Srbija i na tvrdjavi bi bila prava klanica. Popucalo bi sve. Zna$ li koliko je puta mogla da se dogodi nesreca do sada kad krene talas, pa one drvene stepenice na metalnoj konstrukciji kad se nagura milion na njih da dolazi sa Main stageta. Bog nas je chuvao do sada

nsbee:
Pera_Zdera:
O fucck oce da mi uvale da radim na Exitu...sva 4 dana od pocetka do kraja...bludilo. :cry:
No dobro, karte za DZ i jos i da mi plate ne zvuci lose. :D
o Petre, pa mozda se vidimo! :lol: moja uloga ce biti negde da trepcem, samo jos ne znam gde! :lol:
Vazi trepci. :lol: I ja cu da zevam...ne znam gde...od sutona do svitanja... :wink:

Mozda sredimo koji reflektor viska za Peach i klikica...a mozda i ozvucenje. :lol: E to bi vec bio hepening. :lol: Predlozi za ime stagea :?: :lol:

moja odluka: E vala, necu da trepcem! Na sajmu to treptanje bar posteno plate, a ovi na EXIT-u placaju ulaznicom!!! Ako mi uleti poslic gde je ukljuceno bar 30% rada mozga, OK, a da se kezim za dzabe ("world peace" i te fore...)... keve im, pa suvise su prepotentni! Mogu da se sutaju u dupe s organizacijom!

Pero. Znam da su te unajmili da se bori$ protiv lez-lobija na EXITu. Stajace$ na ulazu i lupace$ chvrge homosadjanima i ovima sa strane :)

E.. mojne se trudite za reflektore. Nadjite mi neke segzi UVABCD naochare za dobro jutro. Jo$ nisam pazario ni$ta od cvonkli da me za$tite od uzhasnog jutarnjeg sunca.

Jel ima u NSu neka radnjica da prodaje naochare sa za$titom protiv pomenutog spektra sunchevih zraka, a da to bude do 30 jura. Greota da pucam pare, kad znam da cu sigurimi negde da ih izgubim.. heh..

nsbee:
moja odluka: E vala, necu da trepcem! Na sajmu to treptanje bar posteno plate, a ovi na EXIT-u placaju ulaznicom!!! Ako mi uleti poslic gde je ukljuceno bar 30% rada mozga, OK, a da se kezim za dzabe ("world peace" i te fore...)... keve im, pa suvise su prepotentni! Mogu da se sutaju u dupe s organizacijom!
A ja mislio ti fino dete. . .

GoldenLady:
cLick - OR - Die:
Pero. Znam da su te unajmili da se bori$ protiv lez-lobija na EXITu. Stajace$ na ulazu i lupace$ chvrge homosadjanima i ovima sa strane :)...
Peru nisu unajmili...koliko ja vidim on ce da lupa cvrge dobovoljno :)

takozvani entuzijasta :)

jeste li izvalili onu fotku nekih NSdjana zagrljenih u Dunavu na zurkici povodom 5 godina EXITa? Ima u Politici. Ba$ je segzi

cLick - OR - Die:
Banshee:
bio taj penzioner svih ovih godina na exitu pa zna. :roll: iskustvo ti je to,nema sta...

Ma chekao bi i on u redu, ali nema $ta! Shecera, zeItina i mleka koliko ti du$a voli :) A red ga asocira na stare dane kad je dzako sa babama u redu i druzhio se. Ma ti redovi su njima bili partyi :)

hehe...those were the days my friend...:lol:
nostalgija za starim ljubavima po beskrajnim redovima uz obavezno prepricavanje hrabrih ww2 podviga...da bice da je to. :lol: :lol:

Samo se vi smejte, meni nije smešno. :shock: Uspaljeni starci haraju Novim Sadom. :? Mene na Štrandu startovao čiča ne mlađi od 80 godina, moj deda spram njega izgleda kao momak! :shock: :shock: :shock: Jedva sam ga se otresla, a da neki čovek nije prišao da interveniše, možda ne bih ni tada. Posle mi taj čovek priča kako čiča već godinama tako juri devojke po plaži, kako nekada nosi "nepristojne" kupaće gaće (ne želim da znam šta to znači! :lol: ) i da nije baš sav svoj. Tako da taj vaš dedica sa EXIT-a možda ide na Đavu u štetu, nikad se ne zna! :lol: :lol: :lol:

Back