cLick - OR - Die
Poznat
- Poruka
- 7.126
peach:click,cudan ti izbor...mislim jack-jack-jackson![]()
a rammstein MOOOOZE!e,ondak bi' vec potrcala i ja pemzionerka na exit :wink:
hehe.. izbor je blago recheno.. perverzan 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
peach:click,cudan ti izbor...mislim jack-jack-jackson![]()
cLick - OR - Die:peach:click,cudan ti izbor...mislim jack-jack-jackson![]()
hehe.. izbor je blago recheno.. perverzan 8)
Sta je sad pa to? Festival jeste zayebancija, nije parastos.peach:exit treba da je festival a ne zayebancija![]()
ma da,nisi me skont'o!LePiaf:Sta je sad pa to? Festival jeste zayebancija, nije parastos.peach:exit treba da je festival a ne zayebancija![]()
ta mani se već jednom ede jes čula?peach:ma da,nisi me skont'o!LePiaf:Sta je sad pa to? Festival jeste zayebancija, nije parastos.peach:exit treba da je festival a ne zayebancija![]()
treba da je grooovie,a ne...ma,"flamingosi","manjifiko" i te pink varijante...meni je taj edo komercijala bre! :?
peach:@gigule
edo,edo,edo...uta-ta,uta-ta!![]()
ti da si neka vec bi mi ovde napisala text od "nakaza-prikaza" :?![]()
![]()
peach:i to 1. dan ako sam dobro primetila![]()
nego,nema "lyrics" na edinom sajtu,samo da se kupi CD,neke baljezgarije i gde svira...
hehe,bila sam na sajtu,'ajde sad me zeki,slobodno!ops:
Imas li vremensku masinu?peach::shock: crni djoko,a da se ti vratis u 19.vek sa sve ceda-veljom i boletom:?
![]()
A ja bi sa Jovankom Orleankom vodio razgovor o keksu,odnosno o francuskim prozama,pozamapeach:eeeee...da imam!
ne bih veceras visila na forumu sigurno...![]()
...vec bi s crnim grujom prodavala prasice po austrougarskoj:wink:
Vise bi mi odgovarala Andjelina Dzoli,ne svidja mi se mila,a ko zna, mozda je u pitanju njeno ime. :wink:peach:al' pod uslovom da ona stvarno izgleda k'o mila jovovic,a?![]()
Volim da pucam na visoko.peach:"a mila je bila lijepa kao vila,starci su joj radili negde u iraku...pishonja i zuga..."![]()
andjelina? skromno,nema sta :wink: