exit 07

Kad_LupimLupim:
A moram malo da vas zayebavam, kad gledam ovo tugu, koliko se cimate oko svog stagea. Ko da ce vam propasti svet, ako ne bude Hip-Hop stagea. Posto ne daj boze da stanete pored nekog drugog stagea i cujete neke druge zvuke... to bi za vas verovatno bila katastrofa.

Pa i hoce, jer sam kupio karte samo zbog toga... I sada ce da propadnu...

Internet portal MSN.com objavio je na svojim Travel stranama top listu svetskih festivala na kojoj se EXIT našao na četvrtom mestu. Portal MSN.com je drugi sajt u svetu po dnevnoj posećenosti, odmah iza yahoo.com.

Kakav uspeh!!!!!

Da li ti kontas i druge pravce i zanrove, to je pravo pitanje?
Nije Hip-Hop popio svu pamet sveta i dostigao vrhunac muzickog stvaralastva, pa da mu se klanjam. I nije sve sto je Hip-Hop dobro, ma koliko ga lichno voleo.
Al' to ne mozes da vidis, ako ti je odgovor na pitanje: Sta slusas? - Hip-Hop.

ljudi, Bad Copy, Marchelo, Elemental, General Woo, Bolesna Braca, Juice, BS, Gospoda, VIP NISU WannaBe reperi...a oni bi svi verovatno nastupali ove godine na Hip Hop Stage-u...mozda i jos neka jaka imena...sve je to kul kao na Mainu je 70 hip hopa, ali to je svaki dan po jedan do dva izvodjaca, to je od do 3 sata max na Main-u i sta da radi ostalih 5 sati sva ta rep masa (koja ce inace doci sa celog Balkana da bi videla imena kao sto su Snoop i Wu Tang) raditi? nije to problem kao otici na nesto drugo i cuti neki drugi zvuk...al iskreno meni se dance arena gadi iz dna dushe! nisam mogao tamo da izdrzim vishe od pola sata...

Kad_LupimLupim:
Da li ti kontas i druge pravce i zanrove, to je pravo pitanje?
Nije Hip-Hop popio svu pamet sveta i dostigao vrhunac muzickog stvaralastva, pa da mu se klanjam. I nije sve sto je Hip-Hop dobro, ma koliko ga lichno voleo.
Al' to ne mozes da vidis, ako ti je odgovor na pitanje: Sta slusas? - Hip-Hop.

Kontam ja i druge pravce, i slusam ja i rock pored rap-a, a ako ti kontas ovu pricu, ne bi pricao da slusas hip-hop jer to ne moze da se slusa. Da li uopste znas razliku izmadju hip-hop-a i rap-a. Slazem se da nije sve sto je rap dobro, ali ipak nekako mi najvise odgovara rap muzika...

Peace

dajte bre...oke ima rap-a na mainu
pa ima i tehna/tranca i ostalih qca :? [stvarno se ne razumem u tu muziku]
mislim daj....preterashe ga sa stageovima za taj tip muzike :?
a za Rap da nema :?.....nije fer :cry: :lol:

Tatula(ns):
ljudi, Bad Copy, Marchelo, Elemental, General Woo, Bolesna Braca, Juice, BS, Gospoda, VIP NISU WannaBe reperi...a oni bi svi verovatno nastupali ove godine na Hip Hop Stage-u...mozda i jos neka jaka imena...sve je to kul kao na Mainu je 70 hip hopa, ali to je svaki dan po jedan do dva izvodjaca, to je od do 3 sata max na Main-u i sta da radi ostalih 5 sati sva ta rep masa (koja ce inace doci sa celog Balkana da bi videla imena kao sto su Snoop i Wu Tang) raditi? nije to problem kao otici na nesto drugo i cuti neki drugi zvuk...al iskreno meni se dance arena gadi iz dna dushe! nisam mogao tamo da izdrzim vishe od pola sata...
Zbog ovog mi najvise i zao...ali sta cu.... :(
Opet sam kupila kartu xD ;p

Exit 07 je nikad gori

ispucali su se za peperse,za kemikal i snup doga.S obzirom da je ove godine Glastonberi,nece im doci nesto stranaca.

mega je shit.Mogu misliti kako ce biti tek sledece god shit.

pa koliko ima hip-hopa na mainu i nije cudno sto nece biti hip-hop stage-a :lol:
Ja bi rado volela kad bi vi imali vas stage a da main dovedu neke rock bendove :D

VRATITE HIP-HOP stage :lol:

Ako vamje malo bisti bojz, vu teng i snup dog... za koiće ***** kome taj hiphop stejdž... ?...

Ai... akosu ovi iz vrha organizacije egzita, iz kooozna koih razloga, ukinuli taj stejdž... mnooogo ćevam pomoći ti vaši avatari... :roll:... Al, ajd...

Back