exit 07

pa kako ih samo nije sramota
mosking-1.gif

1-8-1.jpg

4.500
triniti-1.gif

065/ 225 05 05

[size=+2]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !!!
prodigy prodigy prodigy prodigy - zapalice nas sve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

DeteSunca:
A znao sam ja da si ti moj čovek :D .
Ako pod 'prckanjem' misliš na Minimal onda ćeš se sigurno razočarati. Richi je oličenje minimal pokreta. Ipak, dinamične ritmove ćemo čuti sa Danny Tenagliom i John Digweedom.

Usput, Dubioza Kolektiv je na mejnu. Bosanski reggae-hard core bend će nastupiti u subotu. I nemojte mene da pitate šta će oni na mejnu, a ja ću ih svejedno ići gledati...
pa pod "prckanjem" podrazumevam taj sporiji minimal koji se sada pusta pout onog sto je nekao otac tehna Jeff Mils pustao prosle godine na EXITu ,ako Richi bude pustao kao u Crno Gori 2004. na onom festivalu na moru bice do jaja tu je bas "razvalio" ja najvise volim taj detroitski tvrdji zvuk kakav su Jeff i Richi pustali jos devedestih godina sada je sve to dsporije i mekse mada ko zna .

svetolik trpkovic:
pa pod "prckanjem" podrazumevam taj sporiji minimal koji se sada pusta pout onog sto je nekao otac tehna Jeff Mils pustao prosle godine na EXITu ,ako Richi bude pustao kao u Crno Gori 2004. na onom festivalu na moru bice do jaja tu je bas "razvalio" ja najvise volim taj detroitski tvrdji zvuk kakav su Jeff i Richi pustali jos devedestih godina sada je sve to dsporije i mekse mada ko zna .
To je sada trend. Nije se ni meni sviđao u početku, ali sam ga sada prihvatio i veoma mi je drag. Mada ni u čemu ne treba preterivati, kombinacija jakog i normalnog Techna i minimala je najbolja mešavina. Mislim da će Richie naći granicu. Svejedno jedva čekam.
Ipak, jedno me brine. Kada počinju žurke na Dance Areni? Prodigy je u četvrtak, a tada su i Trentemoller i Richie, pa se bojim da šta ne propustim...

DeteSunca:
To je sada trend. Nije se ni meni sviđao u početku, ali sam ga sada prihvatio i veoma mi je drag. Mada ni u čemu ne treba preterivati, kombinacija jakog i normalnog Techna i minimala je najbolja mešavina. Mislim da će Richie naći granicu. Svejedno jedva čekam.
Ipak, jedno me brine. Kada počinju žurke na Dance Areni? Prodigy je u četvrtak, a tada su i Trentemoller i Richie, pa se bojim da šta ne propustim...
nece biti u isto vreme sigurno kontam da ce Prodigy biti oko 12 mozda cak i ranije a richi ce biti verovatno posle 2 a mozda i od 4 .

kontam da ce taj petak biti najbolji mada bi bilo dobro da pocnu styo kasnije jer jha obicno volim da do jedo 11 ili 12 izblejkm na onim malim stejdzovima na terasi i slicno da se lepo nalijem pa da ondda idem tamo gde je glavna akcija .

e to su bili dani kad se samo setim kako su se ljudi ubijeni od eksera i alkohola valjali po onom blatu na Coxu :lol: :lol: :lol: jos se taj dan za dzabe ulazilo jer im je prosvirala tehnika na kapijama i nastao je opsti krljanac i frka . :mrgreen:

svetolik trpkovic:
e to su bili dani kad se samo setim kako su se ljudi ubijeni od eksera i alkohola valjali po onom blatu na Coxu :lol: :lol: :lol: jos se taj dan za dzabe ulazilo jer im je prosvirala tehnika na kapijama i nastao je opsti krljanac i frka . :mrgreen:
e jbg a ja imala dvodnevnu kartu,crap kako uvek pogresim vreme :lol:

ja sam isto na kraju otisla na coxa jer je kisa lila samo tako ma mainu,a na areni sam bacila oko na onaj krov sto je bio tamo malo gore kad se popnes,i progurala sam se kroz pola arene i zavrsila tamo.
jeste da sam vec bila mokra ko mis,ko da sam se u odeci kupala i jadna bosa,al sta sad :lol:

a secam se i ja blata,naisla sam na neku gomilu engleza koji su se ko svinje valjali u blatnjavoj bari,a neki su utabali stazu u blatu i klizali se :lol:

:lol: uzas...a sto je najgore ka kad krenem iz beograda,ovde sija sunce toplo,i tako to,a kako se priblizavamo novom sadu sve se neki oblaci skupljaju,muti se vreme :?
vec exit povezujem sa kisom,koliko sam se istraumirala ranije :neutral:

Dosta se raje buni što nema trancea na Exitu. Trebao bi Eric Prytz da vrti, ali ne znam... Ja bih lično voleo da vidim par trance DJ-eva. Valjda taj žanr još uvek nije popularan u Srbiji.
Mada ja neću ostati gladan. Za par dana idem na Paul van Dyka. Jupi! :D

Back