Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pod "prckanjem" podrazumevam taj sporiji minimal koji se sada pusta pout onog sto je nekao otac tehna Jeff Mils pustao prosle godine na EXITu ,ako Richi bude pustao kao u Crno Gori 2004. na onom festivalu na moru bice do jaja tu je bas "razvalio" ja najvise volim taj detroitski tvrdji zvuk kakav su Jeff i Richi pustali jos devedestih godina sada je sve to dsporije i mekse mada ko zna .DeteSunca:A znao sam ja da si ti moj čovek.
Ako pod 'prckanjem' misliš na Minimal onda ćeš se sigurno razočarati. Richi je oličenje minimal pokreta. Ipak, dinamične ritmove ćemo čuti sa Danny Tenagliom i John Digweedom.
Usput, Dubioza Kolektiv je na mejnu. Bosanski reggae-hard core bend će nastupiti u subotu. I nemojte mene da pitate šta će oni na mejnu, a ja ću ih svejedno ići gledati...
To je sada trend. Nije se ni meni sviđao u početku, ali sam ga sada prihvatio i veoma mi je drag. Mada ni u čemu ne treba preterivati, kombinacija jakog i normalnog Techna i minimala je najbolja mešavina. Mislim da će Richie naći granicu. Svejedno jedva čekam.svetolik trpkovic:pa pod "prckanjem" podrazumevam taj sporiji minimal koji se sada pusta pout onog sto je nekao otac tehna Jeff Mils pustao prosle godine na EXITu ,ako Richi bude pustao kao u Crno Gori 2004. na onom festivalu na moru bice do jaja tu je bas "razvalio" ja najvise volim taj detroitski tvrdji zvuk kakav su Jeff i Richi pustali jos devedestih godina sada je sve to dsporije i mekse mada ko zna .
nece biti u isto vreme sigurno kontam da ce Prodigy biti oko 12 mozda cak i ranije a richi ce biti verovatno posle 2 a mozda i od 4 .DeteSunca:To je sada trend. Nije se ni meni sviđao u početku, ali sam ga sada prihvatio i veoma mi je drag. Mada ni u čemu ne treba preterivati, kombinacija jakog i normalnog Techna i minimala je najbolja mešavina. Mislim da će Richie naći granicu. Svejedno jedva čekam.
Ipak, jedno me brine. Kada počinju žurke na Dance Areni? Prodigy je u četvrtak, a tada su i Trentemoller i Richie, pa se bojim da šta ne propustim...
e jbg a ja imala dvodnevnu kartu,crap kako uvek pogresim vremesvetolik trpkovic:e to su bili dani kad se samo setim kako su se ljudi ubijeni od eksera i alkohola valjali po onom blatu na Coxu![]()
![]()
jos se taj dan za dzabe ulazilo jer im je prosvirala tehnika na kapijama i nastao je opsti krljanac i frka .
![]()
Ako je tačno, odlično. Sve bolje i bolje...blackpearl:4 dan PENDULUM![]()
Na koji si mislio? PsyTrance ili GoaTrance?svetolik trpkovic:a nisam ja mislio na taj trance nego na onaj drugi al nema veze nije ni ovo lose![]()