exit 07

SHTA BRE NEMA KVALITETA?AH?!
ma daaaaj :roll: :roll: :roll: :roll:
ove godine ga vala preterashe sa elektronikom/trance itd. :roll:
mislim dance arena, main stage, fusion stage....i shta je onda ova "elektrana"...mislim shto je previshe previshe je :roll:

e sto sam se potresla :roll:
mislim malo li je sto su exit ove godine i vise nego dovoljno posvetili hip hopu i pozvali gomilu njih za main?! a sto je sve ostalo na glavnoj bini potpuno zapostavljeno,za razliku od proslogodisnjeg odlicnog programa..

idite na arenu,to ionako vadi exit ovaj put,jer ce main biti smor...a i preterase ga za medalju sa kojekakvim reperima :neutral:

SVAKA CAST LJUDI, hvala sto ste podrzali akciju!!! ostavljajte i komentare na sajtu exita!
na onom linku: http://www.exitfest.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1457&Itemid=87
(skontacete kako, nije teshko)

ja idem u petak na televiziju Most da pricam o onom festivalu i usput cu i da pricam o ukidanju stage-a na exitu...trebao bi da se povezem sa jos nekim ljudima pa da im se posalje pismo bla bla bla.... :) bas sam krenuo u akciju, ko da idem da rushim vlast :) haha

idemo dalje!

Zaebali su se jedino sto su ukinuli stage koji ima agresivne poklonike, pa ce biti frke... ono gomila NiggaWannaBe klinaca koji se deru i prete rukama, simulirajuci mlataranje prangijom.
Da su bar Reggae stage ukinuli, pa da ih bole' qurac isto onoliko koliko ce i gomila rastafarijanaca da primeti da im nema favourite stagea.

Kad_LupimLupim:
Retard ti u gacama. Ovime si samo potvrdio koliko sam upravu kad kazem da je u pitanju najveci broj isfoliranih klinaca.

procitaj prvu svoju recenicu "retard ti u gacama" pa onda tvoju drugu, stavi prst na celo i zapitaj se ko se ponasa klinacki il sta vec.... ja mislim da sam takve fore zadnji put koristio u zabavstu, bila mi je omiljena pored one cuvene: "reci rupa...ciganka te kupa"
zapitaj se malo ako si vec tako zreliji od nas "klinaca" sta pricas i radis i zasto se "zreo" covek raspravlja po forumima sa sve 14 000 postova...

nemojte da skrecete sa teme i ako nemate sta pametno da kazete, nemojte dolaziti !

Odgovaram na nacin na koji bi covek mogao da me razume, posto moju zaebanciju ocigledno nije razumeo, nego reagovao kao tipican hip-hop klinac. Sto se uopste osetio prozvanim, neam pojma, kad nigde nisam napisao da su svi takvi.

A moram malo da vas zayebavam, kad gledam ovo tugu, koliko se cimate oko svog stagea. Ko da ce vam propasti svet, ako ne bude Hip-Hop stagea. Posto ne daj boze da stanete pored nekog drugog stagea i cujete neke druge zvuke... to bi za vas verovatno bila katastrofa.

Iskreno, mislim da su se malo zaebali sto su ukinuli stage... i mislim da im ideja ipak nece proci i da ce ga vratiti. Ali sam i prilicno siguran da su ishli dobrom logikom, jer na tom stageu u sushtini nema sta da se cuje pametno, osim gomile McWannaBe klinaca, koji shatro nesto repuju, bacaju rime i misle da prosipaju neku pamet. Ukratko, takvi privlache samo hardcore hip-hop massu, koje na EXIT-u nema mnogo, tako da im se stage ne isplati mnogo. Znachi ili ozbiljnija ponuda na stageu ili nema stagea.

Back