exit 07

DeteSunca:
I to je sve što imaš da kažeš??? Ja sam to mislio metaforički, ne znam da li vas tome danas uče u školi. Na Planta kontam i ja obavezno da idem.

zar je potrebno još riječi?...ne brini ti za moje obrazovanje :P
ali metafora za nekog mrcina ne može biti u pozitivnom smislu...
ne znam da li su to tebe učili u školici :?

hertz:
zar je potrebno još riječi?...ne brini ti za moje obrazovanje :P
ali metafora za nekog mrcina ne može biti u pozitivnom smislu...
ne znam da li su to tebe učili u školici :?
Odakle ja dolazim to može biti u pozitivnom smislu, pogotovu kada to upotrebim u kontekstu kao što sam to učinio, a ubuduće ću za vas 'savesne' pisati posebnu verziju, pa da ne morate glumiti advokata svakome, praviti se pametni i spamovati. Dakle, ako nemaš šta da napišeš o Exitu bolje nemoj ništa ni pisati. Na još jedan ovakav post neću odgovarati, jer ne želim da tema preraste u jednu od mnogobrojnih debilnih tema na ovom podforumu.

Pozdrav :D

DeteSunca:
Odakle ja dolazim to može biti u pozitivnom smislu, pogotovu kada to upotrebim u kontekstu kao što sam to učinio, a ubuduće ću za vas 'savesne' pisati posebnu verziju, pa da ne morate glumiti advokata svakome, praviti se pametni i spamovati. Dakle, ako nemaš šta da napišeš o Exitu bolje nemoj ništa ni pisati. Na još jedan ovakav post neću odgovarati, jer ne želim da tema preraste u jednu od mnogobrojnih debilnih tema na ovom podforumu.

Pozdrav :D

već sam odgovorila na temu :? a ti se bolje informiši. i pametno ti je to, taman ne odgovaraj više.

Ako je nekom potreban smestaj za Exit ove godine,mozda vama,mozda vasim drugarima,za vise informacija u vezi smestaja slobodno me kontaktirajte na e-mail: sufjan84@yahoo.com

ja podigla kartu ove nedelje ali najverovatnije cu da je prodam :(
Ne znam za vas ali meni je ove godine program bas shit, pre svega mislim na main (arena me ne interesuje :D)
Cekam da vidim da li ce dovesti nekog zanimljivog u suprotnom prodajem i uzima za 3 dan :mrgreen:

Daj covece nemoj unistavati temu... :!:
Sto se exita tice htedoh ici al sam odustala... Siromasan mi je nesto program ove godine. Al zato i dalje ne mogu da oprostim sebi sto nisam bila prosle... :sad:

Ljudi koliko je sad da se kupi komplet karata?
Cuo sam nesto da su karte u pretprodaji za 1 dan 2400(to je tacno?).
Dosad nisam bio na exitu ali ove godine moram da odem!
Snoop 4ever!!!!
Pozz

Back