Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DeteSunca:I to je sve što imaš da kažeš??? Ja sam to mislio metaforički, ne znam da li vas tome danas uče u školi. Na Planta kontam i ja obavezno da idem.
Odakle ja dolazim to može biti u pozitivnom smislu, pogotovu kada to upotrebim u kontekstu kao što sam to učinio, a ubuduće ću za vas 'savesne' pisati posebnu verziju, pa da ne morate glumiti advokata svakome, praviti se pametni i spamovati. Dakle, ako nemaš šta da napišeš o Exitu bolje nemoj ništa ni pisati. Na još jedan ovakav post neću odgovarati, jer ne želim da tema preraste u jednu od mnogobrojnih debilnih tema na ovom podforumu.hertz:zar je potrebno još riječi?...ne brini ti za moje obrazovanje
ali metafora za nekog mrcina ne može biti u pozitivnom smislu...
ne znam da li su to tebe učili u školici :?
DeteSunca:Odakle ja dolazim to može biti u pozitivnom smislu, pogotovu kada to upotrebim u kontekstu kao što sam to učinio, a ubuduće ću za vas 'savesne' pisati posebnu verziju, pa da ne morate glumiti advokata svakome, praviti se pametni i spamovati. Dakle, ako nemaš šta da napišeš o Exitu bolje nemoj ništa ni pisati. Na još jedan ovakav post neću odgovarati, jer ne želim da tema preraste u jednu od mnogobrojnih debilnih tema na ovom podforumu.
Pozdrav![]()
Zovi,pa pitaj :andja_stay_cool:rezerviasala sam karte u januaru..za sada nisam zadovoljna izvođacima..jel se zna kad ce da nam stignu karte?
DeteSunca:Ne mogu da verujem da se tako malo ljudi zanima na Exit. A kad počne rasprava svi su muzički experti i obišli su Bog zna koliko koncerata... Šteta, šteta....
Kako vi kažete vaša elokventnostia rat:**** te exit da te **** exit
4 dana - 4490 (trenutno)C-Dogg:Ljudi koliko je sad da se kupi komplet karata?
Cuo sam nesto da su karte u pretprodaji za 1 dan 2400(to je tacno?).
Dosad nisam bio na exitu ali ove godine moram da odem!
Snoop 4ever!!!!
Pozz