exit 07

sumnjam,mislim da ne dovode godinu za godinom iste...

inace meni je ultra krivo sto sam propustila siddhartu prosli put.doduse u to vreme nisam ni znala za njih,ali posle cim sam saznala odlepila sam za njihovom muzikom :D

LJUDI, NECE BITI HIP HOP BINE NA EXITU, shirite dalje i uzmite ovu sliku, smanjite je i postavite za vash AVATAR!
http://www.sendspace.com/file/f2vexq

pogledajte na www.exitfest.org pa na novosti, pa procitajte celu temu : "rezultati konkursa..."

citiram: "Danas objavljujemo imena izvodaca odabranih za World Music stage i Elektranu. Izvinjavamo se svima što su rezultati objavljeni nekoliko dana kasnije nego što smo olbecali i što rezultati za preostale bine još nisu objavljeni, ali ove godine je stiglo pet puta više prijava nego prethodne, što zaista nismo ocekivali. U narednih nekoliko
dana objavicemo imena onih koji su odabrani za nastup na ostalim binama. Hip Hop bine, nažalost, ove godine nece biti.
"

znam, znam, znam....NE MOGU NI JA DA VERUJEM!!!!

sirite ovo po svim mogucim forumima i myspaceovima!!!!

pozdrav

Aj meni pošalji tako smanjenu sliku da je postavim za avatar pošto nemam ni jedan drugi program izuzev painta u kojem kad smanjiš sliku izgleda odvratno... Molim te Saki! :D

Caka je da ih ne napadas!Ja imam drugare koji su okoreli metalci.
Brane svoja uverenja po svaku cenu!Tako da imam razumevanja.Samo ne vidim razlog pljuvanja iz cista mira...

thruo:
Aj meni pošalji tako smanjenu sliku da je postavim za avatar pošto nemam ni jedan drugi program izuzev painta u kojem kad smanjiš sliku izgleda odvratno... Molim te Saki! :D
poslala ;)
:lol:
ma pusti morone :lol:
znam da si ateista ali
"Ko tebe kamenom ti njega hlebom" :) :shock:
tj....iskuliraaajjj :lol:

Back