Evrovizija 2023 - debata

Hoćete pratiti Evroviziju ove godine?

• Ukupno glasova
    29
Gledate da li je neko strejt ili gej.
Sve se svelo na to.
Welcome to Balkan I guess.
Vratite se ispod kamena iz kog ste izasli.

gluposti-jelena.gif
Moj utisak da i kod nas ovo takmičenje potpuno preuzima gej lobi i da će u narednim godinama biti sve više fem i gej tipova i lezbejki nego heteroseksualaca. Lukavo su se uvukli, preuzeli kontrolu i sada će bez problema da diskriminišu sve koji nisu lgbt. Sve o državnom trošku.

Možda bi bilo najpametnije da se Srbija povuče iz tog takmičenja. Verujem da bi više od 90% stanovnika Srbije podržalo tako nešto. Potpuno nebitna manifestacija.

Moj utisak da i kod nas ovo takmičenje potpuno preuzima gej lobi i da će u narednim godinama biti sve više fem i gej tipova i lezbejki nego heteroseksualaca. Lukavo su se uvukli, preuzeli kontrolu i sada će bez problema da diskriminišu sve koji nisu lgbt. Sve o državnom trošku.

Možda bi bilo najpametnije da se Srbija povuče iz tog takmičenja. Verujem da bi više od 90% stanovnika Srbije podržalo tako nešto. Potpuno nebitna manifestacija.
Ne otvaraj frizider, moze gej da iskochi da te pojede.

Ako je pesma dobra, apsolutno mi je nebitno seksualno opredeljenje izvođača. Nisam ljubitelj etno zvuka i zurli, ali ne prija mi uhu ni sve šta se naziva "alternativom". Konstrakta mi je OK, LET 3 slušam godinama i pre pobede na Dori tako da mi je i njihova pesma OK jer je to njihov fazon. A ova naša pobednička mi se ne dojmi. Za početak sam morala da googlam tekst jer pošto dečko spava verovatno i ne jede pa se ništa ne čuje šta peva. Neko mi je rekao da je taj Džipsi kao bio bolji, a to je tek katastrofa. Njegov vokal je izuzetno neprijatan za slušanje, da zanemarimo samu pesmu. Ko je i šta je, i da li se gađa pod repić totalno nevažno u celoj priči.

Celokupni repertoar izbora za pesmu koja će nas predstavljati na Evrosongu mi je bio bljutav,apsolutno negledljiv i neslušljiv. Nijednog od izvođača ne znam, posle sam čula da su ih "pokupili" sa YT i Tik-toka. Agresivna promocija mladih homoseksualaca i devojaka koje jedva da su punoletne mi je takođe bilo previše.
Što se mene tiče,bolje da nikoga nismo poslali na Evroviziju.

Celokupni repertoar izbora za pesmu koja će nas predstavljati na Evrosongu mi je bio bljutav,apsolutno negledljiv i neslušljiv. Nijednog od izvođača ne znam, posle sam čula da su ih "pokupili" sa YT i Tik-toka. Agresivna promocija mladih homoseksualaca i devojaka koje jedva da su punoletne mi je takođe bilo previše.
Bitno je uglavnom da nije pobedio sultan, odnosno princ.
A potajno sam hteo da Frajle pobede, ali nije bilo nimalo realno da se to desi. :mrgreen:

👍

Treba organizovati neku peticiju da se isključimo iz tog takmičenja.

Meni je pesma odlična. ❤️ Volim takvu muziku i sviđa mi se što je sve vrlo mladalački i moderno. 🙂

Bila mi je veoma zabavna "Beovizija" ove godine - zanimljivi izvođači raznih žanrova, mladi talenti... Mislim da će se dosta pesama slušati i nakon "Beovizije". 🙂
Dobar je tekst, aktuelan, ali pesma nista posebno pa i malo iritantan izvodjac i koreografija.

Ali sve u svemu, kad je vec Evrovizija postala zbir svega i svacega, bolje ne ucestvovatil, a ako se vec ucestvuje, poslati pesmu o aktuelnim dogadjanjima.

Back