Richard R. Evermore
Domaćin
- Poruka
- 3.408
Slazem se. Tu nemam sta da dodam.dotična numera je NIŠTA.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se. Tu nemam sta da dodam.dotična numera je NIŠTA.![]()
Moj utisak da i kod nas ovo takmičenje potpuno preuzima gej lobi i da će u narednim godinama biti sve više fem i gej tipova i lezbejki nego heteroseksualaca. Lukavo su se uvukli, preuzeli kontrolu i sada će bez problema da diskriminišu sve koji nisu lgbt. Sve o državnom trošku.Gledate da li je neko strejt ili gej.
Sve se svelo na to.
Welcome to Balkan I guess.
Vratite se ispod kamena iz kog ste izasli.
![]()
A bilo je u redu kada su strejt ljudi diskriminisali LGBT i ucestvovali o drzavnom trosku. Tad se niko nije zalio.Lukavo su se uvukli, preuzeli kontrolu i sada će bez problema da diskriminišu sve koji nisu lgbt. Sve o državnom trošku.
Kada i gde su to strejt ljudi diskriminisali LGBT? Onda kad je Šerifovićka pobedila ili neki drugi put?A bilo je u redu kada su strejt ljudi diskriminisali LGBT i ucestvovali o drzavnom trosku. Tad se niko nije zalio.
Ne otvaraj frizider, moze gej da iskochi da te pojede.Moj utisak da i kod nas ovo takmičenje potpuno preuzima gej lobi i da će u narednim godinama biti sve više fem i gej tipova i lezbejki nego heteroseksualaca. Lukavo su se uvukli, preuzeli kontrolu i sada će bez problema da diskriminišu sve koji nisu lgbt. Sve o državnom trošku.
Možda bi bilo najpametnije da se Srbija povuče iz tog takmičenja. Verujem da bi više od 90% stanovnika Srbije podržalo tako nešto. Potpuno nebitna manifestacija.
Kako ih tretirate tamo u tvojoj domovini? Metak u potiljak i račun porodici na kućnu adresu, jel?Ne otvaraj frizider, moze gej da iskochi da te pojede.
neKako ih tretirate tamo u tvojoj domovini? Metak u potiljak i račun porodici na kućnu adresu, jel?
).Bitno je uglavnom da nije pobedio sultan, odnosno princ.Celokupni repertoar izbora za pesmu koja će nas predstavljati na Evrosongu mi je bio bljutav,apsolutno negledljiv i neslušljiv. Nijednog od izvođača ne znam, posle sam čula da su ih "pokupili" sa YT i Tik-toka. Agresivna promocija mladih homoseksualaca i devojaka koje jedva da su punoletne mi je takođe bilo previše.
Što se mene tiče,bolje da nikoga nismo poslali na Evroviziju.

Celokupni repertoar izbora za pesmu koja će nas predstavljati na Evrosongu mi je bio bljutav,apsolutno negledljiv i neslušljiv. Nijednog od izvođača ne znam, posle sam čula da su ih "pokupili" sa YT i Tik-toka. Agresivna promocija mladih homoseksualaca i devojaka koje jedva da su punoletne mi je takođe bilo previše.
Što se mene tiče,bolje da nikoga nismo poslali na Evroviziju.
Lijte kise hladne vode, princic ode, princic ode.
Treba organizovati neku peticiju da se isključimo iz tog takmičenja.

Претерао си!Ja mislim da ce proci bolje od Konstrakte.
Top 3.
Ili cak pobeda.
nije nemoguće. U trendu je sa evropskim stanjem svesti.Ja mislim da ce proci bolje od Konstrakte.
Top 3.
Ili cak pobeda.
bas je hot(iako je onaj Princ baš simpatičan za gledanje).
Vec gledam evrovizijske TOP 27 liste na YT i Srbija je skoro uvek u prvih 10. Finac je naravno neprikosnoven, a ''Mama SC!'' uglavnom na dnu.Konstrakta je bila peta a ne bi me iznenadilo i da ovaj bude u top 10. Uklopili smo se u mejnstrim i sada šaljemo ono što se traži a ne nešto naše istinski.![]()
Dobar je tekst, aktuelan, ali pesma nista posebno pa i malo iritantan izvodjac i koreografija.Meni je pesma odlična.Volim takvu muziku i sviđa mi se što je sve vrlo mladalački i moderno.
Bila mi je veoma zabavna "Beovizija" ove godine - zanimljivi izvođači raznih žanrova, mladi talenti... Mislim da će se dosta pesama slušati i nakon "Beovizije".![]()