Evrovizija 2023 - debata

Hoćete pratiti Evroviziju ove godine?

• Ukupno glasova
    29
I mada su kladionice pre polufinalnih večeri uglavnom šanse za uspeh kandidata poistovećivali sa brojem pregleda na Jutjubu i favorizovali pesmu "Rumba", deluje da se u međuvremenu se situacija promenila.

Kantautorka Zejna, koja izvodi tu zavodljivu latino numeru, i dalje beleži više pregleda na Jutjubu od svih drugih takmičara, ali ankete koje sprovode strani blogovi posvećeni Evroviziji pokazuju da njena pobeda ipak nije zagarantovana. Najviše glasova na svakoj od njih osvojio je Luke Black sa pesmom "Samo mi se spava", dok ga prate Filip Baloš, Zejna i Hurricane. Peto mesto na listi favorita na nekima od njih pripada Džipsii-ju ("Greh"), a na nekima Princu ("Cvet sa istoka").

https://www.euronews.rs/kultura/akt...&utm_campaign=push-date-2023-03-04-news-79897

У вечерашњем финалу наступају:

1. Stefan Shy – Од јастука до јастука;

2. Борис Суботић – Недоступан;

3. Nadia – Девојка твог дечка;

4. Duo Grand – Viva la vida;

5. Нађа – Мој први ожиљак на души;

6. Фрајле – Нека нека;

7. Hurricane – Зуми зими зами;

8. CHEGI & Braća bluz bend – Свадба или кавга;

9. Dzipsii – Грех;

10. Luke Black – Само ми се спава;

11. Филип Балош – Нови план други сан;

12. Принц – Цвет са Истока;

13. Filarri – После мене;

14. Гифт – Либерта;

15. Empathy Soul Project – Индиго;

16. Зејна – Румба

Na osnovu sms glasova gledalaca najviše je dobio 12 poena Princ, deset poena Blek, osam Džipsi, sedam poena Baroš, a šest poena Nađa.

Stručni žiri činili su muzičari Lena Kovačević, Dragan Đorđević Suzuki, Nevena Božović Ivanović, Slobodan Veljković Cobi i Aleksandar Lokner, na osnovu čijih glasova prvoplasirana je bila Nađa, a sledili su kao drugi Blek i treći Baroš.

Duo Grand – Viva la vida; некако су ми били нај пријемчљивији.
Са њихових наступа чула се музика и нарочито песма за разлику од ,,гимнастичара'' који су наступе креирали само визуелно и доста неуспешно.

Nisam gledao godinama Eurosong, ali ovaj put prekidam post. Let 3 ima toliko bolestan performans i pjesmu da to ne želim propustiti. :hahaha: Likovi su se u par minuta nastupa po*rali na Eurosong, LGBT, cancel kulturu, postmodernu seljačiju i sve ostale retrogradne obrasce suvremene kvazi-kulture, da njihov sprd moram pogledati na velikom natjecanju u Liverpoolu. Svaka čast "momcima"! :ok: :D

Svako svoju budalu hvali ..

Moje predviđanje za "Pesma za Evroviziju 2023"(pre emisije)

Polufinale 1 (prvih 8 ide u finale)
1. Luke Black – Samo mi se spava
2. Filip Baloš – Novi plan drugi san
3. Savo Perović – Presidente
4. Angellina – Lanac
5. Princ – Cvet sa Istoka
6. Mattia Zanatta i Angela Kassiani
7. Nađa – Moj prvi ožiljak na duši
8.
Boris Subotić – Nedostupan
9. Hercenšlus – Vremenska zona
10. Stefan Shy – Od jastuka do jastuka
11. Tijana Dapčević – Mamim
12. Empathy Soul Project – Indigo
13. CHEGI & Braća Bluz Bend – Svadba ili kavga
14. Filip Žmaher – Čujemo se sutra
15. Igor Stanojević – Iza duge
16.
Adem Mehmedović – Osmeh

Polufinale 2 (prvih 8 ide u finale)
1. Hurricane – Zumi zimi zami
2. Zejna – Rumba
3. Duo Grand – Viva la Vida
4. Frajle – Neka neka
5. Dzipsii – Greh
6. Filarri – Posle mene
7. Andjela – Loše procene
8.
Ivona – U noćima
9. Gift – Liberta
10. Eegor – Starac dana
11. Milan Bujaković – Fenomen
12. Doris Milošević – Tišina
13. Egret – Ako shvatim kasno
14. Jelena Vlahović – Kao grom iz vedra neba
15. Nadia – Devojka tvog dečka
16. Igor Vince i Bane Lalić – Zato što volim

Finale
1. Luke Black – Samo mi se spava
2. Hurricane – Zumi zimi zami
3. Filip Baloš – Novi plan drugi san
4. Zejna – Rumba
5. Savo Perović – Presidente
6. Angellina – Lanac
7. Princ – Cvet sa Istoka
8. Duo Grand – Viva la Vida
9. Frajle – Neka neka
10. Mattia Zanatta i Angela Kassiani
11. Nađa – Moj prvi ožiljak na duši
12. Dzipsii – Greh
13. Filarri – Posle mene
14. Boris Subotić – Nedostupan
15. Andjela – Loše procene
16. Ivona – U noćima

Luke Black – Samo mi se spava​

Lično smatram da možemo do finala evrovizije sa ovom pesmom ali da ćemo se boriti za visoko 17 mesto u finalu.

I ova naša pesma a i lik je teška budalaština
Ono kada nisam mogla više od 30 sec pesme odslušati

One hrvatske budale bar gledaš kao cirkus pa , a ovo ... još gore od prošlogodišnjeg debilizma, ali iz iste kuhinje izašlog

isto ko ona Katarakta recitatorka.

Tip je iz njene ekipe.

Tekst iz Kurira

"Ovaj mladić privukao je veliku pažnju ljudi širom Srbije, ali još uvek malo ko zna ko je on. Luk se autorskom muzikom se bavi od 2005. godine, a sa 12 je počeo da piše tekstove, da bi četiri godine kasnije počeo i da komponuje muziku i piše aranžmane. U tom periodu je snimio šest albuma koje su imali prilike da čuju samo njegovi najbliži prijatelji." :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Meni je pesma od Princa bila za pobedu ali donekle mi je jasno i zašto ovaj pobedi. :lol:
Da i ovde stavim...

Al komedija je da je konkurencija ovom pobedničkom geju bio gej Rom... :lol::lol::lol:

(VIDEO) HAOS U BEKSTEJDŽU EVROVIZIJE Džipsijev tim udarao kameru, pokazivao srednji prst, a onda IZBAČEN SA RTS

https://www.blic.rs/zabava/dzipsijev-tim-izbacen-sa-rts/h45p93m
Inače, Džipsijev dečko, Ognjen, je i večeras došao da ga podrži, pa je pred sam početak "Beovizije 2023" otkrio da je Džipsiju velika podrška.
1F5k9kpTURBXy84MmNkNGRjN2Q4NzUxMDVhMTU4ZWU3NGFhNmZjODA4Ny5qcGeRkwLNAf4A3gABoTAF

Čak se i LGBT Marija Šerifović dvoumila kojeg geja da podrzi...

MARIJA ŠERIFOVIĆ IZABRALA FAVORITE! Pevačica pokazala ko joj se najviđše dopada: Ne može da odluči, pa pozvala u POMOĆ! (ANKETA)

https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/4119108/marija-serifovic-izabrala-favorite
- JA EVO NE ZNAM, A VI???? Luka Blek ili Džipsiiiii? - napisala je Marija u tvitu.

Dakle...sinoć smo imali još jednu gej paradu na RTS-u...:ceka:
A par dana pre je gostovao i Vučić...:zzzz:

.

Tip je iz njene ekipe.

Tekst iz Kurira

"Ovaj mladić privukao je veliku pažnju ljudi širom Srbije, ali još uvek malo ko zna ko je on. Luk se autorskom muzikom se bavi od 2005. godine, a sa 12 je počeo da piše tekstove, da bi četiri godine kasnije počeo i da komponuje muziku i piše aranžmane. U tom periodu je snimio šest albuma koje su imali prilike da čuju samo njegovi najbliži prijatelji." :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Buaxaxaxa peva 18 godina izgleda ko dima 16

Gledate da li je neko strejt ili gej.
Sve se svelo na to.
Welcome to Balkan I guess.
Vratite se ispod kamena iz kog ste izasli.

gluposti-jelena.gif

Ako i preskočimo taj očigledno standard za ovaj EUsong okultni ritual...:zzzz:, dotična numera je NIŠTA.:rtfm:
A sve pod krinkom nekakve kao šatro "umetnosti"...:roll:
Onda da pošaljemo i Piksija iz Knez Mihajlove sa frulom...:maramica:
Kad vec mogu svakakve "dijagnoze" da se šalju...:ceka:

.

Back