Italijanski Pastuv
Aktivan član
- Poruka
- 1.172
Odavno ne odslusah vece srranje. Ovo je mogao da komponuje i napise i moj hendikepirani komsija Rale.
A i sam naziv pesme dodje teska sprdnja na racun izvodjaca, posto rvati i ne znaju da izgovore slovo Č

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odavno ne odslusah vece srranje. Ovo je mogao da komponuje i napise i moj hendikepirani komsija Rale.

Mogu i gledaoci da glasaju.Je l' će da glasa samo "stručni" žiri u studiju ili možemo da glasamo i mi gledaoci. Ako možemo i mi glasaću za Žmahera ili ono dvoje operskih pevača. Ove recitacije omladinaca i omladinki bez ikakvog ritma su mi bez veze.
Sta to?Srednje zalosno
Sta tu ima zalosno?Ovo o cemu je tema
Pesme i izvodjaciSta tu ima zalosno?
isto ko ona Katarakta recitatorka.Recitatori odoše u finale.
Средње жалосно или танко што се тиче музичких нумера. И то мало што је остало од музике, убише водитељи. Колико ли их само има и стално ничу као печурке после кише? Ако би се измерило време потрошено на извођење (певање) и време потрошено на безвезна водитељска преклапања да су певачи два до три пута у дефициту са временом. Једноставно, водитељи су наружили ,,Песму за Евровизију''.Srednje zalosno
a bile su bukvalno pre 2 godineNavijam za Luke i Hurricane (ali voleo bih da devojke odu na ESC).
Imas pravo, ali pesma mi odgovara za ESC (barem meni), iako su vec bile.a bile su bukvalno pre 2 godine

Пријатно ме изненадила група ,,Duo Grand (Viva la Vida)'' добрим певањем. Баш онако питко и бекријски.Iz druge polufinalne večeri u finale su se plasirali Frajle (Neka, neka), Nadja (Devojka tvog dečka), Filarri (Posle mene), Gift (LIberta), Hurricane (Zumi, zimi, zami), Dzipsi (Greh), Zejna (Rumba) i Duo Grand (Viva la Vida).
Iz prvog i drugog polufinala plasiralo se osam najbolje rangiranih kompozicija za koje će u odnosu 50 prema 50 odsto glasati publika i stručni žiri.
Redosled po kojem su prozvani finalisti nije i redosled osvojenih glasova.