GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.467
Sta da se radi drugari, nema vise neke 2004-2005 godine pa da prolaze ko alva treskavci sa turbo-folk melosom, niti su vise na vlasti likovi tipa Sredera, Berluskonija, Drkos Tunice...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni se sviđa. I Konstrakta mi je bila odlična prošle godine.Dobar je tekst, aktuelan, ali pesma nista posebno pa i malo iritantan izvodjac i koreografija.
Ali sve u svemu, kad je vec Evrovizija postala zbir svega i svacega, bolje ne ucestvovatil, a ako se vec ucestvuje, poslati pesmu o aktuelnim dogadjanjima.

To je dosadno i prevaziđeno. Publika je prezasićena i stalno želi nešto novo i zanimljivije. A dolazi i do smene generacija.Sta da se radi drugari, nema vise neke 2004-2005 godine pa da prolaze ko alva treskavci sa turbo-folk melosom, niti su vise na vlasti likovi tipa Sredera, Berluskonija, Drkos Tunice...![]()
![]()
Ako do sad nisu videli da smo svestrani, nece ni ubuduce. Nemamo mi kratku tradiciju na tom takmicenju.Meni se sviđa. I Konstrakta mi je bila odlična prošle godine.
Drago mi je što konačno šaljemo nešto drugačije. Neka se vidi da smo svestrani.![]()
I da se Srbija predstavi svetu u nekom drugom, tj. boljem svetlu.Neka se vidi da smo svestrani.
Ne treba imati prevelika očekivanja, ne računati na pobedu, jer ona ipak ide po nekoj drugoj liniji (politika, zemlja koja ima novca i volje da organizuje takmičenje, pesma koja će popularizovati samo takmičenje, itd.) i - zabavljati se.Ako do sad nisu videli da smo svestrani, nece ni ubuduce. Nemamo mi kratku tradiciju na tom takmicenju.
Ipak, za one koji misle da to takmicenje jos uvek ima smisla, nije lose slati ovakve pesme tacnije tekstove, koji sadrze u sebi neku opstu poruku (mira) ili bunt o nekom aktuelnom stanju. To podrzavam.

Konstrakta nam je prilično podigla ugled.I da se Srbija predstavi svetu u nekom drugom, tj. boljem svetlu.![]()

Bas tako.Ne treba imati prevelika očekivanja, ne računati na pobedu, jer ona ipak ide po nekoj drugoj liniji (politika, zemlja koja ima novca i volje da organizuje takmičenje, pesma koja će popularizovati samo takmičenje, itd.) i - zabavljati se.![]()

Mislim da si previše optimističan. Jedino ako ti je plava boja Albanija?Ah, ne.