Evrovizija 2012

Devojke iz Moldavije i bakice iz Rusije najbolje.

Ostali sareni. Grkinja je imala solidnu pesmicu, ali nije Helena. Rumunija, Kipar i Danska su tu negde. Svajcarska i Madjarska ok. To su oni za koje ocekujem da prodju. Mozda i Austrija.

Albanija, Montenegro i Izrael jezivi.

organizacija mi nije bas na nivou,cak mi scena a i voditelji nisu naj naj...a tek publika?gotovo da nisu ni prikazali scenu iz publike?!od pesama albanija me odusevila i za nju sam navijao,crna gora bolje da nije ni ucestvovala,samo se brukaju!srtasno!jedino mi je zao sto finska nije usla jer je pesma ok,a sto s ostalih koji su usli u finale,ocekivano,jedino bih radije irsku zamenio finskom pesmom!videcemo kako ce biti u cetvrtak,drugo polufinale je mnogo jace sto se kvaliteta tice i nama zanimljivije jer ucestvuje 5 zemalja iz ex yu!

Vazno je samo da Srbija ne pobedi, da nebi bankrotirala zbog evrovizije i da ne bude buke u Beograda kad pola gay populacija Evrope dolazi.

zasto bi srbija bankrotirala?Stalno se govori o tome kako je azerbejdyan ulozio 50.miliona aura,a niko ne spominje da je u to ukljucena i cena izgradnje nove velike dvorane gde ce esc biti odrzan.srbija je 2008,a 9.mil.evra organizovala jedan od najboljih esc i mislim da bi se opet,mozda i sa manje para dokazali!Uostalom eurosong ne finansira samo zemlja omacin vec sve clanice EBU.

Bilo je dobrih pesama, pogodio sam sve osim Madjarske, a umesto nje bih ubacio Letoniju. Sve u svemu, sjajni glasovi, prosle su prave pesme. Bakice fenomenalne, ne znam, mene su osvojile, presaltke su. Jedward dobar, volim ja taj njihov fazon. Rumunija najbolja veceras gledano po pesmi! Drugo polufinale ce biti jos bolje, navijamo za Zeljka!!! :)

Back