Ma, to je zbog krize.Mi počeli kao i Grci...malo malo pa šalju Sakisa Rouvasa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, to je zbog krize.Mi počeli kao i Grci...malo malo pa šalju Sakisa Rouvasa...
Ako mi uđemo u uniju, raspašće se sigurno.Ako se raspadne EU, treba i to [eufemizam za vulgarizam] da ukinu. I'm sooo over it.![]()
Ti blizanci su mi nesto najiritantnije sto postoji. Ne znam zasto se Irci glupiraju kad mogu poslati nekog folkera i osvojiti opusteno, kao sto su Norvezani to uradili 2009. Ovako se samo brukaju.
Ko zna, mozda ja sve to shvatam suvise ozbiljno...
Predstavlja nas Zeljko Joksimovic!!!
Sta mislite? Ja mislim da je odlican potez i da idemo sigurno u top 5Naravno, jos treba cuti pesmu sto ce biti pocetkom sledece godine...Dakle, za neupucene, ove godine nema izbora zbog stednje vec je RTS poverio Zeljku da nas predstavlja. On ce i komponovati i izvoditi pesmu
![]()
Zeljkovizija........
Imaju jaku dijasporu, koja glasaAlbanci su, već godinama unazad, iznenađujuće dobri
Imaju jaku dijasporu, koja glasa![]()
Ti si više za to da nas predstavlja Marko Kon i pesma: Moja stara cipela pola sveta videla?
I kad će više ta Željkova mućkalica da se čuje... A i imamo foru, on pomaže Rambu oko pesme, a i Rambo njemu. Oni se nadaju da ćemo zbog toga jedni drugima dati 12poena, ko da će nam pomoći tih 12poena.