- Poruka
- 21.572
Ne verujem da će vratiti skoro Beoviziju, nema se para. Plus kad se setim da nije uvek ni ta manifestacija proizvela idealne kandidate, npr. onaj horor od pesme ' moja cipela' ili kako li se zove, onda možda bolje ovako. Ali Joksimović da se penzioniše![]()
Proizvela je Mariju Serifovic. Dovoljno.
I to iz prve kad je direktno pobednik isao na ESC. Pre toga je bilo muljanja iz juzne republike pa nisu najbolji isli na ESC.
A pogledaj pobednike Beovizije - Tose sa svojim najvecim hitom, Negativ - Ivana je jedina nasa vrhunska pevacica (slusao sam je pre Pink na Sajmu, veruj mi da Pink koja je svetska zvezda nije bolja pevacica od Ivane), Flamingosi i Luis sto je stvarno steta da nisu otisli na ESC, Marija Serifovic, dva puta Jelena Tomasevic (tj. Zeljko Joksimovic) i na kraju Cipela. Mislim da je to ok.
A ko je ovako isao po narudzbini - ona Bregina sprdnja, pa ona devojka prosle godine Nina ili kako se vec zove i sada opet Zeljko.
Mislim da sto se tice kvaliteta nema ni trunke sumnje da je Beovizija bolja.
A i sto se para tice to je patka. Isti studio kao za Zeljka i Bregu i glasanje SMS-om gde ce da namlate gomilu para. To je dovoljno.
I drugo nikada nije objavljeno pod kojim uslovima su Brega i Zeljko pisali pesme za ESC po narudzbini.
Tako da kad se sve sabere i oduzme Beovizija je sigurno bolja, jeftinija, zanimljivija, kvalitetnija nego ovo.