Ja se nadam da će što više favorita poispadati, pogotovo se nadam da će Nemci, Englezi i Španci ispasti.
Inače Gruzija hit šampionata , idemo Gruzija
Ko bi rekao da Gruzija može da pobedi Portugal i da ode u nokaut fazu, sam njihov plasman na Euro je već bilo veliko iznenadjenje.
Inače svako prvenstvo iznedri neke svoje heroje i neke nove zvezde a na ovom prvenstvu mislim da je to definitivno Kviča Kvarackelia , igrač meni veoma dragog Napolija

, inače i u Napoliju igra veoma dobro već par sezona i koji postiže po 10-15 golova u sezoni i mislim da čini sjajan napadački tandem sa Nigerijcem Viktorom Osimenom (iako su tu još reprezentativac Italije Djakomo Raspadori i povremeni reprezentativac Argentine Djovani Simeone ali oni nisu baš klasični gol igrači i više su krila ili "lažne 9-ke" ).
Pritom Kvarackelia je još klinac i ima tek 22,23 godine i ono samo nebo mu je granica, ja se sam nadam da će ostati u Napoliju i da neće otići u neki Real, Barsu, Bajern, Siti ili tako neki klub ponesen parama (pa onda tamo da se zagubi i padne u drugi plan i na kraju ne iskaže svoj potencijal), isto se nadam i za Osimena i nadam se da će što duže ostati u Napoliju (koji je svakako dovoljno veliki i slavan klub) i tamo postati prava legenda kluba.
Inače treba istaći i da selektor Gruzija Vili Sanjol zaista radi izvanredan posao i da je zadužio gruzijski fudbal za sva vremena.