Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. (Nemačka)

Koja reprezentacija osvaja prvenstvo?

• Ukupno glasova
    22
  • Anketa je zatvorena .
Jedina rec sa kojom bi mogao da opisem nastup nase reprezentacije je: impotencija.
Nista. Radije bih da izgubimo od Danske, ali da vidim da su jurili i rizikovali barem malo, nego da bezvoljno i bez rizika jurimo neresen rezultat, kao izgleda i u svakoj dosadasnjoj utakmici.
Njihov stil igre me iritira. Kao da su igraci iz drugoligaskih timova i dosli da igraju sa visom klasom, pa igraju potpuno staticno. Nema te preciznosti, ni kreativnosti, koju mora da ima tim na ovakvom prvenstvu.
Mislim, daj Boze da pobedimo. Ali prosto ne vidim kako.

Ako Engleska pobijedi s tri ili više razlike, a Srbija izgubi od Danske, Hrvatska ostaje u igri za drugi krug. No Hrvatskoj odgovara i pobjeda Srbije protiv Danske s četiri razlike.
Hrvatska bez da trepne ide dalje.
Rijetko kada su se zvijezde tako poklopile da su Bosančerosevi volovi morali igrati tek na 30% kapaciteta, a Srbi i Englezi ih svojim majstorijama katapultirali dalje.
Hvala braćo.

🥰

piksi je pijandura koja ne zna sta radi.

• dve utakmice nije izveo istu ekipu odavno
  • mijailovic mu iznenadjenje
sns direktiva na molbu terze lopingera da se ovaj debil od 30 god proda posto poto

ajmo malo o rezervistima danas

uso je tadic i ? ne moze loptu da proturi kako treba vuko se nije uopste bio pokretljiv na nivou kojem je morao biti
vlahovic je kracu rolu imao ali se trudio
sergej je najmanje igrao i imao najbolju priliku za sut . umesto dijagonalu u nebranjeni ugao on sutira pravo kao baba...

mitrovic je bio starter i pokazao je da je debilcina i panj neopjevani

pavlovic ? kljusina puna snage koja zapne ko konj sa amovima i uvjek nista.. plus toje idanas imao kis u odbrnai kada mu ej lopta prosla kroz noge ali na srecu nismo kaznjeni

ovaj idiot na klupi mora da ode sto pre. savez da izabere novog predsednika i da se sns bagra odmakne od saveza

upropascuju nam fudbal vucic i zvezdine lopovcine retardirane

Anđele moj, -U-staše i četničad isti dan definitivno potopljeni, isprašeni i pognutih noyina ixu doma.
Dođi da se zagrlimo i izljubimo.

🥰 🐈
ne mozemo mi da se poredimo sa hrvatskom. to je ekipa koja ima sistem i trenera. i ono sto nasi nemaju, odnos prema reprezentaciji i grbu.

st se tice te titoisticke relacije da su cetnici isto sto i ustase, zaobidji me.

hrvati su na terenu i ovakvi kakvi su (od kad nema mandzuke otupela im ostrica) puno bolji od nas

da su bolji od nas jesu
ali neka ispadnu seme im ustasko

pa sad neka pjevaju doma nacisticke pjesme i ubij srbina
Iako iz tvoje tastature; ima definitivno istine u ovome što si napisao.
Daleko od toga da ti fali samokritičnosti, ali si u pravu.
Baš zbog tih stvari se i ja uvijek razveselim hrvatskim porazima.

Danska i Slovenija imali su isti broj bodova, istu gol razliku, isti broj žutih kartona, ali je Danska bila bolja u kvalifikacijama za EURO 2024.

Neverovatno, ali istinito – Danska je bila deveta, a Slovenija 15.
Danci su u kvalifikacijama imali bolji međusoban učinak. U Sloveniji je bilo 1:1, dok je Danska kod kuće slavila s 2:1. Tako su Danci završili ispred Slovenaca zbog gola koji su dali pre sedam meseci.

To je presudilo da Danci budu drugi, a Slovenci treći!

Grupa Srbije je "najdosadnija" u istoriji: Ovo se nikada pre nije desilo na Evropskom prvenstvu​

Po prvi put u istoriji Evropskih prvenstava, desilo se da oba meča iz iste grupe, u poslednjem kolu grupne faze, budu okončana bez golova.

Pa od ukupno 6 mečeva u grupi 5 je završeno nerešeno a nijedna utakmica naše grupe nije došla 3+.

Verujem da je naša grupa bila horor za one neutralne gledaoce koji su samo želeli da gledaju što bolji fudbal i vidi što više golova .

Danska i Slovenija imali su isti broj bodova, istu gol razliku, isti broj žutih kartona, ali je Danska bila bolja u kvalifikacijama za EURO 2024.

Neverovatno, ali istinito – Danska je bila deveta, a Slovenija 15.
Danci su u kvalifikacijama imali bolji međusoban učinak. U Sloveniji je bilo 1:1, dok je Danska kod kuće slavila s 2:1. Tako su Danci završili ispred Slovenaca zbog gola koji su dali pre sedam meseci.

To je presudilo da Danci budu drugi, a Slovenci treći!

Mi smo bili najfer...skoro bez zutih...
Nismo ni na loptu trcali, a kamoli na igraca...
Trebali su nas pustiti dalje...

Ali dobro...sad imamo temelj buduce igre
Samo treba raditi na Rajkovicu...trenirati ga da jace ispucava i direktno na gol
Ostalih 10 samo da mu dodaju vodu i peskirce

...

Back