- Poruka
- 17.625
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posle onog opustenog bezvoljnog igranja protiv cirkusanata iz gruzije ti si maltene najjacu reprezentaciju portugal izbacio i krzljavu bunkerasku sloveniju stavio u cetvrtfinale ?Mecevi osmine
Cetvrtfinala
Njemacka vs Spanija
Slovenija vs Belgija
Engleska vs Italija
Austrija vs Holandija
Polufinala
Spanija vs Belgija
Italija vs Austrija
Finale
Spanija vs Austrija po meni 2 najbolje ekipe na Euru
portugal spanija izraziti favoriti.
problem spanije moze biti sam ocetvrtfinale protiv nemaca kao domacina kojima to moze da bude velika i mozda odlucujuca stvar u ovom duelu.
mislim da smo francuze prevremno precrtali a takvo nesto je apsurdno.
belgija naspram francuske ? pa ne kazem da nema sanse, ali jedina sansa je da francuska odigra bezvoljno .... jer gledajuci onaj krs od lukakua coveku pripadne muka...
posle onog opustenog bezvoljnog igranja protiv cirkusanata iz gruzije ti si maltene najjacu reprezentaciju portugal izbacio i krzljavu bunkerasku sloveniju stavio u cetvrtfinale ?
ovo je u najmanju ruku degutantno i apsolutno amaterski a ti umes mnogo bolje od toga.
portugal ne da c e pobediti slvoeniju nego ce je razguziti u svakom smislu rjeci ma kolko se defanzivni murinjo iz slovenije zvani matjaz kek trudio da sacuva guzicu u anti fudbalu...
pa mismo ispali iz udfa eudoDakle imali smo žreb.
Po meni je najteža grupa B.
Naša grupa je isto teška.
Nadao sam se grupi E ili F.
https://www.rts.rs/lat/tv/rts1/5317645/fudbal---zreb-za-euro-2024.html
pa mismo ispali iz udfa eudo
ali mislim da ce srbina biti u cetvfilnalu za 2 gosine na svetsckom prvednstvu u fudbalu piksi jetko obeca, mislim ako mu povecamo platu reka je t'ko!
Србији треба селектор који зна да извуче најбоље од оног што има на располагању. Није репрезентација фудбалски клуб па да се испуњавају жеље.Srbiji trebaju mali sitni vizljasti brzi igraci od metar i zilet kao Tosic,Ljajic,Sulejmani,Drulovic nekada a danas Zivkovic, Kostic ali takvih igraca u svakoj generaciji je bilo jako malo vecinom su u ekipi visoki sporaci a svaki trener hoce napadacki fudbal
Србији треба селектор који зна да извуче најбоље од оног што има на располагању. Није репрезентација фудбалски клуб па да се испуњавају жеље.
Шта треба ? Да се читава национална селекција подреди визији једног селектора? Како да не. Селектор мора да се прилагоди националној селекцији и да најбоље играче уклопи у функционалну целину. То је његов посао као селектора репрезентације. А кад оде у неки клуб они нека му испуњавају жеље и нека измишља визије, а националној селекцији се прилагођаваш и радиш са тиме што имаш, а ако не умеш - марш напоље и ти и твоја визија.Ne najbolje sto ima nego najbolje sto se uklapa u viziju igre jednog trenera A reprezentacije i svih trenera mladih reprezentacija,ja ako ti sa tvojom visinom i fizionomijom uopsteno vise se uklapas u moj sistem igre tipa igram presing prije cu tebe da stavim u prvi tim iako si mozda npr igrac iz solidne ekipe Sparte iz Praga nego nekog igraca koji igra za Real Madrid al fizionomijom skroz odudara od moje ekipe iako je skuplji igrac od tebe,nisi ti bolji npr igrac ali si prilagodjlviji mom nacinu igre i imas prednost.
Čuva ga za polufinale.Zasto Saciri ne igra, poredjen?
Jako dobar igrac, iritantan i on i ovaj drugi Albanac. Dobro je sto sa njima nismo igraliČuva ga za polufinale.
Шта треба ? Да се читава национална селекција подреди визији једног селектора? Како да не. Селектор мора да се прилагоди националној селекцији и да најбоље играче уклопи у функционалну целину. То је његов посао као селектора репрезентације. А кад оде у неки клуб они нека му испуњавају жеље и нека измишља визије, а националној селекцији се прилагођаваш и радиш са тиме што имаш, а ако не умеш - марш напоље и ти и твоја визија.
Пикси је требао да добије шут у дупе кад је савез уценио са милион евра.
Molim te da svoje gluposti (po cemu si poznat) ne predstavljas ovde gde su potrebne cinjenicne i prave informacije.Словенци су примили гол од последње пласиране репрезентације, а Данци нису.