Evropski automobili

gt500:
Pa naravno, neces valjda ciganski MB ! :-)

ne mislim ja da je MB cigansi auto, nego je to auto koji kupuju ljudi koji imaju mnogo para, a ne razumeju se u kola... kad mi neko kaze kako ima na sportskom mercedesu tonu elekronike najradije bi mu spali gume na licu... a onda se setim da ne mogu jer ima kontroli proklizavanja koja ne moze da se iskljuci

ako si gledao gone in sixtycesonds, seti se sta je nikolas rekao ferrarijevom dileru u slonu... samo umesto ferrari stavi MB i eto mog pogleda na stvar... slicno je i sa BMW- om mada to i nije tako strasno

Stvarno ljudi, kako vi mozete voziti u takvim uslovima ....

Kako bi tek vozili nesto ovolike velicine ....

2007.ford.f-350%20super%20duty.20101846-E.jpg

68Mustang428CJ:
Ozbiljno pitanje. Zasto parkirati preko trotoara?
Zato sto recimo vecina ulica nema parking, pa moras da se uglavis izmedju bandere i kontejnera, a jednom stranom auta na trotoaru tako da ostavis mesta na ulici koliko da prodje drugo vozilo. Jos kad je noc pa uzbrdo, pa neosvetljeno, a ima prostora knap da udjes, milina jedna :D
Moja ulica nema parking nego se parkiramo po ivicnjaku, a retrovizore obavezno moras da sklopis, ove sa strane ulice oce da zakace kamioni i kombiji koji dostavljaju robu u prodavnice, a ove sa strane trotoara oce penzioneri da polome, kao ne mogu da prolaze.

Greska, Smarta iako je mali ne mozes parkirati u centru jer su sva parking mesta zauzeta, ali X5, Porsche Cayene i slicno mozes parkirati nasred raskrsnice ako hoces, niko ti ne sme prici. No, parkiras li starog juga ili golfa dvojku blize od 5 metara od pesackog negde na dorcolu, gde zaista nikome ne smetas, odnece ti pauk auto za 10 minuta!

Ja sam ziveo u Beogradu 3 godine (na Vozdovcu) i ne secam se da je problem bio veliki za parking. Mi smo imali Golfa keca, i nikad ni najmanjih problema nismo imali sa parkingom, osim sto je jednom neko udario u njega i malo ga ogrebao (steta bila minimalna).

Back