Evropski automobili

2070303.003.mini19L.jpg

Novi Koenigsegg CCX... Više od 1000ks i preko 1000Nm. :shock:
Odoše svi ostali u ofsajd...

jedva cekam da vidim kako ce automobil sa medjuosovinskim rastojanjem od 3 metra ( kao S klasa ) a bez sasije, uspeti da se pokaze u voznji, ako se obicna dacija ljuljala i uvrtala, karavan ima da se prelomi na pola na svakom lezecem panduru... :shock:

pazi moj jugic je iz zlatnih godina 90 je godiste, presao je ispod 50 000, a sav cvrci kao da nije normalan, a kad se sa 30 kmh povukao rucnu i cimnuo volan mislio sam da cu da se prevrnem, ali opet bi ga uzeo pre nego daciu.... a i jugo je kad je izasao bio sasvim solidan sa dizajnerske strane, dok je dacia apsolutno ruzna....

luci:
brate ja je ne bi uzeo ni da mi je neko pokloni, radije cu ceo zivot da vozim polovnog juga taj se bar pokazao u eksploataciji i svim vrstama maltretiranja

luci ja sam juga vozio kao sto se vidi iz mog nika ,i veruj mi da mi se smucio za ceo zivot
kad sam ga uzeo nisam znao ni ulje da promenim
a sad , oko karburatora sve, oko alansera sve oko platina razvodne ruke...........sve
da cistim rezervoar , ma smucio mi se za ceo zivot da nepisem o limariji o zadnjem mostu , podu..................

jeste logan ruzan ali od juga je boljhi 1000000000000000000 puta pa na kvadrat

a ja bi ga uzeo da mi ga neko pokloni i slatko bi se navozao
jugo je dobar za nuzdu i za nista drugo

moze da prica ko sta hoce ali zastavu iz kg-a bi trebalo zapaliti za primer

Kad je kroz Srbiju prolazio Gumball 3000, pa slupali onaj Phantom, i u novinama izasla ta slika i komentar (tad se stalno vrtela ona reklama za mastercard):

Rolls Royce Phantom: 300 000 E
Ucesce na Gumball 3000: 20 000 funti
Osmeh na licima domorodaca dok gledaju slupan auto koji vredi kao medjunarodni dug njihove drzave: NEPROCENJIVO

Back