Granica mozda za ljude kao sto smo ti i ja. Ali za ljude koji su milioneri i koju mogu priustiti skupe aute naravno da oni zele jaci motor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, ali pitanje je svrhe istog. Jedino prestiž, ali realno... Ne znam. Ja jesam uvek za to da je bolje imati viška nego manjka, ali opet u nekim granicama. Ali tu već tržište i profil kupaca diktira šta se i kako pravi. I gde, naravno.68Charger440+6:Granica mozda za ljude kao sto smo ti i ja. Ali za ljude koji su milioneri i koju mogu priustiti skupe aute naravno da oni zele jaci motor.
To je možda mnogo, ali nikako previše.68Charger440+6:Slazem se da je bolje imati viska nego manjka. Ali isto mislim kad se moze nesto imati da se treba imati, cak i ako je previse (zar ti ne kupujes WRX koji je previse mocan za nase uslove?).
jomini:To je možda mnogo, ali nikako previše.
Da,moja greskajomini:''Jedan od najjačih...'' je ocena, ne najjači.
ops: Jedan od najacih :wink:Neznam koliko si vozio Alfe?Alfa ima nesto sto druga auta nemaju.Mislim svaka cast BMW....ali....BMW je auto za svakoga...Alfa nije samo auto, to je stil zivota ;-)gt500:Naravno, ja licno mislim da Alfa nije za nase drumove jer je suvise mek auto pa sam mozda zbog toga stvorio neku averzijiu ! Ne znam....
luci:@ KLL ajde mi ukazi na osnovne razlike samo gledaj da u jednacinu umuckas i cenu i velicinu motora, a ne da se hvatas za 645 ili 650 kad alfa ne radi toliko velike motore...
i imaj u vidu da sam alfi vec zamerio nedostatak zadnje vuce, mada to donekle na komercijalnim modelima kompenzuju pogonom na sve tockove
luci:pa i ja sam... nije alfa za svakoga... na vozni pod dejstvom alkohola si video kako se ponasaju ti sto voze BMW, a nisam skoro cuo da se neki alfista hvali takvim stvarima... ja samo ne volim da se recimo porsche i BMW trpaju u isti kos sa itlijanskim supersportistima... a BMW objektivno jeste bolji od alfe ali za vise para.... u svakom slucaju svaki auto ima svog kupca
Wuestenkoenig:Neznam koliko si vozio Alfe?Alfa ima nesto sto druga auta nemaju.Mislim svaka cast BMW....ali....BMW je auto za svakoga...Alfa nije samo auto, to je stil zivota ;-)