Arnold_Layne
Ističe se
- Poruka
- 2.361
Garwor:Vidim gledate fudbal. Meni nekako bezveze da gledam ovo sad posle odlaska Zidana. Kao da predjes sa Mustanga na yuga.
tek sad je zanimljivo, pošto je Svinjedin otišao...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garwor:Vidim gledate fudbal. Meni nekako bezveze da gledam ovo sad posle odlaska Zidana. Kao da predjes sa Mustanga na yuga.

A još nisi pitao ko?south:a koga??

v.v.ilic:Mnogo mi se svidjaju kritičari koji i u pobedi vide neku manu!
Zvezdi ovo nije bila prva utakmica. Imala ih je u pripremnom periodu nekoliko.
Ovo je bila prva t a k m i č a r s k a i to na tudjem terenu. Te se igraju taktički da bi se ostvario povoljan rezultat. Mane nekog tima se vide i u punom jeku sezone. Treba biti strpljiv a u Zvezdinom slučaju treba i privuci gledaoce na Marakanu. Pobedom od 4:0 na Marakami se ne bi sakupilo više od 5000 gledalaca.
A zašto odmah porediti Partizana? To je drugi slučaj. A drugo i on se p r i p r e m a i stvara tim. Neka gubi sada a neka pobedjuje kada bude trebalo.
A ti tamo Sakriveni nemoj zbog ovoga opet da me zoveš u upravu. Odmah izbije rat. :wink:
Svakome je jasno da sa Zvezdom ne može da se poredi ali neka bar tuče one druge. Bice jači Derbi.![]()
south:odlicno si nas odbranio.ja pricam o tebi,ali..

v.v.ilic:...yebi ga, oni ne prepoznaju stvarnost. I Nevidljivi je na vašoj strani, brani vas svugde a ni njega ne prepoznajete.![]()
nidzesi:3. Kolo... Crvena Zvezda - Milan
Haha... Da Vas vidimo sada?
Jel stvarno? Jao nismo znali!!!nidzesi:3. Kolo... Crvena Zvezda - Milan
Haha... Da Vas vidimo sada?

tab503:A moze se desiti i da direktno odemo
U sredu se raspravlja da li ce Milan uopste i da igra. On je trenutno samo fiktivno u zrebu dok se ne odluci u sredu sta ce biti sa njim zbog afere namestanja utakmica.
Dust:Druškane, to da zaboraviš. Popustili su Fiorentini i Laciju, pa će i njima, oni su još i "nevinašca".

ZVEZDA je zivot,sve drugo su sitnice!68Charger440:Niko da spomene nase ostale timove.
Partizan - Maribor
OFK Beograd - Okser
Hajduk Kula - CSKA Sofija