Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZzZzZz:
Tako je bilo i protiv PSV-a.
Pobedili u BG-u i tamo poceli sa bunkerom ali prc.
Vec u 8. minutu smo primili gol i doziveli blamazu.
Takodje i protiv Zenita.
Da,ali su sada igraci koji su tada igrali(sa PSV-om) dosta iskusniji.Posebno mislim na mlade reprezentativce jer imaju i EP iza sebe.A,ovi novi(Georgijev i Gaj) su poprilicno iskusni da bi se tek tako ske*jali...

'ajmo ljudi sad realno ;-)
prvo treba navijati za vas(znam da je tesko ,ko ce da vas slusa sledecih 10 godina ako prodjete)jer je veci interest u pitanju,vise bodova za LS sledece godine,prestiz naseg fudbala u evropi......
ali mislim da imate 0 % sansi da prodjete,
jer uefa hoce bogate klubove u LS,pare od reklama i sve ostalo.
pogledaj dinamo zg,koji se silno potrosio na pojacanja,sastavio odlican tim i vidi koga je izvuko, arsenal?
sveke godine ista LS ,svi englezi,itlijani,spanci,nemci su unutra i po neki mali klub
posle ovakvih stvari moras da imas fudbalski superioran tim da bi prosao te nepravde(plus sudjenje ce biti na njihovoj strani)
a vi relno,nemate tim za to i svako poredjanje sa '88 je smesno,ono je bio tim,rezerve onog tima su bolje od sadasnjeg tima(zigic jedino)
znam da se cuda dogadjaju,ali zabarima tesko,pogotovo milanu :evil:
ajde sa srecom(trebace vam)

south:
'ajmo ljudi sad realno ;-)
....treba navijati za vas(znam da je tesko ,ko ce da vas slusa sledecih 10 godina ako prodjete)jer je veci interest u pitanju,vise bodova za LS sledece godine,prestiz naseg fudbala u evropi......
ali mislim da imate 0 % sansi da prodjete,

ajde sa srecom(trebace vam)

Mi se malo na tu sreću i oslanjamo.

Znamo da nemamo najbolji tim. Znamo da nemamo pare.

Ali isto tako znamo da Bog zvezdice sreće posipa po svima a ako u vašim redovima bude još takvih kao što si ti biće nas više pa pokoja zvezdica može da padne i na nas.
baffle.gif

68Charger440:
Racunaj koliko su Zvezdini igraci imali godina te '88.

Zato je '91 bila druga prica.

pa 23-24 godine,u punoj snazi,ali da vidimo ko?
pixi,savicevic,prosinecki,pancev(mislim da je bio u jna,jer je hteo u zvezdu) :-D
pa oni i sa 17 su bolji od ovih danas
mislim da bi tim '88 dobio ove danas sa 10-0,ako hoce
nema poredjanja,onaj tim je nogao da drzi loptu 10 minuta da je ne pipnes,a ovi danas nemogu ni 5 sec.
koji nas tim je 80-ih,90-ih ispadao,kao ovi danas od nekih levaka sa 4-5:0
nikad nam fudbal nije jadniji nego danas, plus jedini klub uz vas, je tim koji se vise zanima kladionicama nego fudbalom :evil:

Slazem se sa southom da je svako poredjenje smesno. Ovaj tim nije ni do clanaka onom timu ali to nema nikakve veze sa buducom utakmicom. Ni Milan nije onaj koji je tad bio, premda ni sada nije slab ako cemo realno i jaci je od Zvezde ali nije jednom slabiji tim pobedio i isao dalje (uostalom primer je i trenutni protivnik Zvezde u kvalifikacijama) Ko je ocekivao da ce on uopste i doci do Zvezde???
Prva utakmica se igra tamo (uz disciplinovanu igru) da izvuku nereseno ili eventualno poraz uz jedan razlike, sa malo srece da daju jedan gol i onda u paklu Marakane ima da se napale i da oduvaju Milan :lol: Dobro mozda ne bas da oduvaju ali sam siguran da se nece obrukati. Neka se bore a rezulta koji bude bio na kraju i nije toliko bitan. Recimo nikad nisam kukao kad smo svojevremeno ispali od Barselone zato sto sam bio tad na Severu i video sam da su se maksimalno trudili, Perica je tada razbacao pola odbrane Barse ali nisu imali srece. Nek se ovi sada bore protiv Milana najbolje sto mogu a ako uspu fenomenalno a ako neuspu opet nista strasno, samo ce doci tamo gde Partizan mora dobro da se pomuci da bi usao :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back