jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Pa da,ali samo ako mu se ne dozvoli.68Charger440:Nema sanse da popijemo petardu. Milan nikad ne igra na puno golova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da,ali samo ako mu se ne dozvoli.68Charger440:Nema sanse da popijemo petardu. Milan nikad ne igra na puno golova.
Nema sanse da popijemo petardu. Milan nikad ne igra na puno golova.

Da,ali su sada igraci koji su tada igrali(sa PSV-om) dosta iskusniji.Posebno mislim na mlade reprezentativce jer imaju i EP iza sebe.A,ovi novi(Georgijev i Gaj) su poprilicno iskusni da bi se tek tako ske*jali...ZzZzZz:Tako je bilo i protiv PSV-a.
Pobedili u BG-u i tamo poceli sa bunkerom ali prc.
Vec u 8. minutu smo primili gol i doziveli blamazu.
Takodje i protiv Zenita.
Vidim da smo ti i ja otišli na spavanje u pola 4. Ja sam se probudio u 8. A ti?ZzZzZz:..I onda ugasis PES5 i odes na spavanje![]()

...ako uopste budemo igrali sa Milanom.
south:'ajmo ljudi sad realno ;-)
....treba navijati za vas(znam da je tesko ,ko ce da vas slusa sledecih 10 godina ako prodjete)jer je veci interest u pitanju,vise bodova za LS sledece godine,prestiz naseg fudbala u evropi......
ali mislim da imate 0 % sansi da prodjete,
ajde sa srecom(trebace vam)
south:svako poredjanje sa '88 je smesno,ono je bio tim,rezerve onog tima su bolje od sadasnjeg tima

68Charger440:Racunaj koliko su Zvezdini igraci imali godina te '88.
Zato je '91 bila druga prica.

Dobro mozda ne bas da oduvaju ali sam siguran da se nece obrukati. Neka se bore a rezulta koji bude bio na kraju i nije toliko bitan. Recimo nikad nisam kukao kad smo svojevremeno ispali od Barselone zato sto sam bio tad na Severu i video sam da su se maksimalno trudili, Perica je tada razbacao pola odbrane Barse ali nisu imali srece. Nek se ovi sada bore protiv Milana najbolje sto mogu a ako uspu fenomenalno a ako neuspu opet nista strasno, samo ce doci tamo gde Partizan mora dobro da se pomuci da bi usao