Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bajevic je u Zvezdu,bar po ovoj prvoj utakmici,doneo jajarsku igru.
Ej na Kork Siti ides sa jednim spicem.
Pa taj kork pojma nema.Grupa Irskih alkosa koja se iz paba skupila u 20.45 da raspali jednu utakmicu na brzaka.
Posebno me razocaralo neigranje Djo-kica.Ma jednom recju dno!
O Partizanu ne treba ni trositi vreme.Oni su tek jada.

P.S.-ovaj Djo-kic ima nezgodno prezime pa moram odvojeno da ga pisem inace padne cenzura :)

Mnogo mi se svidjaju kritičari koji i u pobedi vide neku manu!

Zvezdi ovo nije bila prva utakmica. Imala ih je u pripremnom periodu nekoliko.
Ovo je bila prva t a k m i č a r s k a i to na tudjem terenu. Te se igraju taktički da bi se ostvario povoljan rezultat. Mane nekog tima se vide i u punom jeku sezone. Treba biti strpljiv a u Zvezdinom slučaju treba i privuci gledaoce na Marakanu. Pobedom od 4:0 na Marakami se ne bi sakupilo više od 5000 gledalaca.

A zašto odmah porediti Partizana? To je drugi slučaj. A drugo i on se p r i p r e m a i stvara tim. Neka gubi sada a neka pobedjuje kada bude trebalo.

A ti tamo Sakriveni nemoj zbog ovoga opet da me zoveš u upravu. Odmah izbije rat. :wink:

Svakome je jasno da sa Zvezdom ne može da se poredi ali neka bar tuče one druge. Bice jači Derbi. :!:

v.v.ilic:
Mnogo mi se svidjaju kritičari koji i u pobedi vide neku manu!

Zvezdi ovo nije bila prva utakmica. Imala ih je u pripremnom periodu nekoliko.
Ovo je bila prva t a k m i č a r s k a i to na tudjem terenu. Te se igraju taktički da bi se ostvario povoljan rezultat. Mane nekog tima se vide i u punom jeku sezone. Treba biti strpljiv a u Zvezdinom slučaju treba i privuci gledaoce na Marakanu. Pobedom od 4:0 na Marakami se ne bi sakupilo više od 5000 gledalaca.

A zašto odmah porediti Partizana? To je drugi slučaj. A drugo i on se p r i p r e m a i stvara tim. Neka gubi sada a neka pobedjuje kada bude trebalo.

A ti tamo Sakriveni nemoj zbog ovoga opet da me zoveš u upravu. Odmah izbije rat. :wink:

Svakome je jasno da sa Zvezdom ne može da se poredi ali neka bar tuče one druge. Bice jači Derbi. :!:

odlicno si nas odbranio.ja pricam o tebi,ali..

Ovaj Dust(abanlija) je neki mnogo bistar momak. Petržalka je za Partizan isto što i Milan za nas. Petržel ti na slovačkom znači peršun, Petržalka je bašta sa peršunom. To vam je igralište i tamo pasete povrce. ;) Milan ti dodje kao junak iz narodnjaka. Milane, Milane, jabuko sa grane. Ima da je skinemo pa makar i strelom.
PS: Mi možemo i prackom. ;)

Dust:
Druškane, to da zaboraviš. Popustili su Fiorentini i Laciju, pa će i njima, oni su još i "nevinašca".

A bre srbi su srecan narod.Osim toga zar ne mislite da nam se sa razlogom pao Milan???Mislim,za njega nije ni sigurno da ce da ide u LS....A sta da nam je pao Arsenal ili Liverpul...oni nisu namestali utakmice...Ma svi previse dramite...Mi smo kvalitetan tim,koji i ako gubi,gubi dostojanstveno,a ne ko Partizan(mislim ne bih da vredjam,al stvarno)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back