- Poruka
- 23.504
A ni Slovenci nekako u tome ne zaostajusouth:stvarno, ovi zabari su majstori u namestanju.
pa zar i zreb da namestaju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ni Slovenci nekako u tome ne zaostajusouth:stvarno, ovi zabari su majstori u namestanju.
pa zar i zreb da namestaju![]()
Alex.L:Mislim da je Zvezda blago rečeno nayebala(mada mi je iskreno žao zbog toga).
Zar vi mislite da neće dati AC Milanu da igra LS???
Kad su ga već uvrstili u žreb, glupo bi bilo da ga izbace.
Kako može da se zna kad se Zvezda još nije klasifikovala. Ima i revanš na Marakani. A još se ni ne zna da li će Milan da bude suspendovan.Black_Wall_Street:E jel zna neko jel ce biti neki organizovan prevoz za Milano i koliko bi to kostalo?
Ja ne znam jos uvek...ali cu da se raspitam. Ako se raspitas pre mene javi.Black_Wall_Street:E jel zna neko jel ce biti neki organizovan prevoz za Milano i koliko bi to kostalo?
Terror Techa:pa da li ima neceg lepseg!?
idem da gledam kako Milan gazi zvezdu na marakani
i to kad se vratim sa mora
milina!
Da da........to ces da gledas u svojim snovima.......
Nije jača ali će da ide dalje. Ovako ili onako, na zelenom stolu ili na zelenom travnjaku. Svejedno!Alex.L:Realno, Milan je mnogo bolji od Zvezde,tako da Teča može da uživa.
Zar mislis da je Zvezda toliko jaka, jača od jednog Milana???

Ko je izmerio tih 15% ?Alex.L:Na stolu(zelenom, jelte) bi prošli direktno, ali to ne bi imalo istu težinu kao Partizanov prolazak u LS!!!
Na terenu šanse za prolazak Zvezde su oko 15%.

ZzZzZz:Samo da ne popijemo petardu.
Onda ce igraci da upadnu u desperiju i ode u **** i KUP UEFA i domaca liga.