Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Black_Wall_Street:
E jel zna neko jel ce biti neki organizovan prevoz za Milano i koliko bi to kostalo?
Ja ne znam jos uvek...ali cu da se raspitam. Ako se raspitas pre mene javi.
Uglavnom...moj racun je da je sve preko 200 evra ZAJEDNO ZA ULAZNICOM ...MNOGO!!!
Put ne bi trebaod a bude vise od 100 evra...mozda ni toliko...a karta ne vise od 50 evra.
Milan ima najskuplje karte u evropi.
Tako da 200 evra i da imas da popijes kafu i pojedes nesto. :D :D

Ma sanse su ravne nuli za prolazak dalje. AC Milan bi morao da odigra najgoru utakmicu u svojoj istoriji, a Zvezda najbolju da bi ih prosli.

Jedinu sansu vidim u Zigicu (ukoliko ne popije jos jedan zuti karton u revansu protiv Kort Citija). AC Milanova odbrana je dosta stara i nije ni blizu dobra kao predprosle sezone. Tad im je bilo nemoguce dati gol.

Alex...o kakvoj tezini pricas?
To ti je kao kad ti nastavnik u skoli kaze: Evo ti dvojka SA STAKLENIM NOGAMA !!!
A ti se mislis: Ma bas me zabole ****...samo ti u dnevnik upisi dvojku,nigde ne pise da je na staklenim nogama.
E tako i za kvalifikacije u LS.
A i Njukasl je bas respektabilan protivnik,koji je poslednju put bio prvak Engleske 1907. ili tako nesto.
Ako hocemo da se ganjao po toj liniji. Ulazak u elitu je ulazak u elitu.Kako nebitno...moze i Milanu da se desi da preko ZELENOG stola dodje u situacijui da se bori za LS,kao sto je za zelenim stoloim OSTAO u Seriji A.
I sto pomenu Ljuba...koliko smo SVI...kompletan nash fudbal osteceni za poslednji 15 godina,red bi bio da nesto dobijemo i za DZABE!
Da je srece da imamo KONTIINUITET...pa da za 2-3 godine imamo dva predstavnika u kvalifikacijama za LS...jedan u trecem,a jedan u drugom kolu.
I da ne igramo ovde smrdljive kvalifikacije za Kup UEFA...mislim....uzas!

Ma ja samo kažem da nije isto proći direktno iz 2 kola kvalifikacija u LS i proći iz trećeg kola!!!
Voleo bi da Zvezda uđe u LS(pa sledeće Partizan, itd..) kako bi ubuduće mogli da imamo dva predstavnika u kvalifikacijama(ili jednog u trećem kolu direktno, ne znam baš koliko imamo bodova, koloko nam još treba za ovo).
A i pare su dobre!

To je moj mišljenje.

Navijački smatrano, meni ne bi smetalo i da uđete u LS direktno, ali bi se gomila cigančića pojavila, i zayebavala, tipa "mi direknto a vi se mučili " itd...

Pozdrav svima!!
Procitao sam par komentara o Milanovoj odbrani i njenoj starosti...E,pa angazovali su novog defanzivca Boneru.Ali,ako im je odbrana slabiji deo ekipe,a sta reci za srednji...(Kaka,Pirlo,Sedorf...).I oni igraju,zar ne? ;)
Ipak Zvezda moze da iznenadi,pogotovo moze biti opasna iz slobodnjaka(Ziga) :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back