Evroprajd NIJE otkazan, i neće ni biti otkazan!

Nemož se otkaže ti jasno bre!
što oni zakažu to niko više nemož da otkaže!
....
sva sreća da niko ne uzima ozbiljno to otkazivanje, inače da uzima LJUDI BI SEDELI kući taj dan!
Moже.
Погледај њихове објаве, рекламирају неки концерт и карте за концерт.
Нико не може забранити скуп у затвореном али шетњу градом може.

Zar u ustavu ne piše da se amoralnost i ''devijacije '' ne mogu javno iskazivati.
Е па не смеш да кажеш данас јавно да су хомосексуалци неприродни. То и јесте проблем, терор мањине над већином. Туга.

postao je pravi ZILOT!
dali bi obojica dupeta za devize
nema tu leka korupciji, nego obaramo sve valute, a mi cemo da se isplacujemo sa cbdc

sada samo stampamo i ubacujemo i brisemo dugove, sto vecu inflaciju da naravimo, mislim stetu devizama, i ko god se naguzi od zemalja, sve do reseta

to je pravi pederluk, a ovi gologuzani vam samo mazu oci, hebu u zdrav mozak

Poslednja izmena:
dali bi obojica dupeta za devize
nema tu leka korupciji, nego obaramo sve valute, a mi cemo da se isplacujemo sa cbdc

sada samo stampamo i ubacujemo i brisemo dugove, sto vecu inflaciju da naravimo, mislim stetu devizama, i ko god se naguzi od zemalja, sve do reseta

to je pravi pederluk, a ovi gologuzani vam samo mazu oci, hebu u zdrav mozak

FbKnc8eUYAAMj9P

Ako ih ima i 3~4% imaju neka svoja prava na taj dan. Kao i sto ovi sto su porodicno setali imaju prava da iskazu svoj stav. Kao sto vidite LGBT populacija im nije osporila to pravo i nisu se oglasavali. Kao rodjen u ovom gradu podrzavam pravo LGBTpopulaciji da proslave svoj dan., Ipak su oni znacajno zaduzili civilizaciju, Aleksandar Makedonski ,Leonardo da Vinchi,Mikelandjelo,Gandi ,Chajkovski kod nas prof Srejovic ,Jovan Cirilov .i mnogi drugi.
Aleksandar Veliki je imao ženu i dete.

Ako ih ima i 3~4% imaju neka svoja prava na taj dan. Kao i sto ovi sto su porodicno setali imaju prava da iskazu svoj stav. Kao sto vidite LGBT populacija im nije osporila to pravo i nisu se oglasavali. Kao rodjen u ovom gradu podrzavam pravo LGBTpopulaciji da proslave svoj dan., Ipak su oni znacajno zaduzili civilizaciju, Aleksandar Makedonski ,Leonardo da Vinchi,Mikelandjelo,Gandi ,Chajkovski kod nas prof Srejovic ,Jovan Cirilov .i mnogi drugi.

Верујем да је њихов животни циљ био да шетају на 'паради поноса' :lol:

Nema borbe a ni rata bez Jasera Arafata...idemo p*ederi preko vode do slobode.:hahaha::hahaha::hahaha:

EU Rajh p.ederi nece odustati, jer znaju da Vučić blefira...
A ako ne blefira moraće organizovati kontra lgbt frakcijsku paradu...tzv sendvičadu...

I onda...
Dve lgbt frakcije (EU Rajhovsku predvodi Elektro Zoka, a nasuprot njoj Đuka The Biz...) krecu jedna na drugu...jedni sa nbg strane...a drugi iz centra...i sudaraju sa na Brankovom mostu...i tu krecu da gu.ze jedni druge i bacaju se međusobno u Savu...:eek::eek::eek:

...

Otkazan je dok se ne odrzi i ne prodje nova fejk kriza sa Kosovom. AV pobedijo u jos jednoj bitki koja nije ni vodjena.

Tacnije - otkazivanje parade je samo dimna bomba za priznavanje kosovskih dokumenata koje je u isti dan dogovorio, a kako je izjavio Verhelji...
Gotovo sam siguran da ju je s tom idejom i zakazao pre 3 godine, jer je još tad znao da ce izdati Kosovo 2022-23.
I da će mu trebati dimna zavesa...i time je sebi još tada napravio...a sad kad izdaje Kosovo je i aktivirao tu dimnu bombu...

...

Poslednja izmena:

Back