Evroprajd NIJE otkazan, i neće ni biti otkazan!

....ali je vest jako dobro poslužila da narodni otpor protiv muželožniče šetnje, umine i splasne, jer je otkazano, pa čemu više da se bunimo?
Ne da NIJE otkazan, nego neće ni biti! Uveliko se zakupljuju stanovi po BGD-u, sve ide po najboljem redu!
....
Kako je ovo vrlo bitno, i već postoje 2 teme, jedna opšta, druga da je otkazan, molim i da ova, da NIJE otkazan, takodje ostane, ili ovu da je otkazan, prilepite mojoj, to može, a moju nikako ne brišite!
....
Kao što je i puštena buva da je birfest otkazan, e isto tako vam je i federprajd otkazan!
PROVALJENI STE!
sad svi naivci će spavati na lažnim lovorikama, a u septembru će muželožnici u šetnjicu!

KO ŠTO JE I RIO TINTO OTKAZAN ETO TAKO JE I OVO OTKAZANO!
pederska vlada Srbije

....ali je vest jako dobro poslužila da narodni otpor protiv muželožniče šetnje, umine i splasne, jer je otkazano, pa čemu više da se bunimo?
Ne da NIJE otkazan, nego neće ni biti! Uveliko se zakupljuju stanovi po BGD-u, sve ide po najboljem redu!
....
Kako je ovo vrlo bitno, i već postoje 2 teme, jedna opšta, druga da je otkazan, molim i da ova, da NIJE otkazan, takodje ostane, ili ovu da je otkazan, prilepite mojoj, to može, a moju nikako ne brišite!
....
Kao što je i puštena buva da je birfest otkazan, e isto tako vam je i federprajd otkazan!
PROVALJENI STE!
sad svi naivci će spavati na lažnim lovorikama, a u septembru će muželožnici u šetnjicu!

Ti mi toliko ides na nerve sa tom tvojom mastom i uobraziljom koju predstavljas kao gotovu cinjenicu, da je to cudo jedno.

Nego sad mi nesto pade na pamet....ako bude ovo odrzano, da ih sve zarobimo preventivno pod nekim izgovorom npr, zbog njihove bezbednosti i sl., pa da trgujemo njima ako nas ucenjuju i dalje na KiM?

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
20 000 federa za (izdajnički) BRISELSKI SPORAZUM!
xaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!
ili
20 000 federa za BUGARSKI UGALJ! i RUSKU NAFTU!

Nego sad mi nesto pade na pamet....ako bude ovo odrzano, da ih sve zarobimo preventivno pod nekim izgovorom npr, zbog njihove bezbednosti i sl., pa da trgujemo njima ako nas ucenjuju i dalje na KiM?

nek šetaju 2 dana u prištini, zašto priština da bude uskraćena, pa nek se vrate ovde da nastave
ne razumem zašto je kosovo izostavljeno iz posete
da li oni time sugerišu da tamo nema demokratije

Ti mi toliko ides na nerve sa tom tvojom mastom i uobraziljom koju predstavljas kao gotovu cinjenicu, da je to cudo jedno.

...bila si u pravu, al otkazivanje prada je dokaz šta sve narodna volja, kad smo složni može da učini.
NEMOGUĆE JE POSTALO MOGUĆE!
.....
otkazivanje prajda na kome su trebali da se šetkaju USA i UK ambasadori je težak presedan!
IDEMO DALJE!!!!!!!!!
sad još samo da otkažemo EU put koji nema alternativu......

...bila si u pravu, al otkazivanje prada je dokaz šta sve narodna volja, kad smo složni može da učini.
NEMOGUĆE JE POSTALO MOGUĆE!
.....
otkazivanje prajda na kome su trebali da se šetkaju USA i UK ambasadori je težak presedan!
IDEMO DALJE!!!!!!!!!
sad još samo da otkažemo EU put koji nema alternativu......
Ne mogu da se radujem takvim stavrima jer to su male pobede. Sve dok vlast ne shvati stetnost takvog odrzavanja za bilo kad, a ne pomeranja, ja necu biti zadovoljna.

A ovo za EU, nadam se da ce samo po sebi i silom prilika da se desi.

Ne mogu da se radujem takvim stavrima jer to su male pobede. Sve dok vlast ne shvati stetnost takvog odrzavanja za bilo kad, a ne pomeranja, ja necu biti zadovoljna.

A ovo za EU, nadam se da ce samo po sebi i silom prilika da se desi.

SITNI KORACI su put do uspeha! Tako da RADUJ SE!
....
a ovo UOŠTE nije mala pobeda, ovo je najveći FEDERBAL ove godine u SVETU, na kome su se trebali šetkati ambasadori SVIH EU+USA zemalja!
uopšte niste svesni KOLIKA je ovo POBEDA!
....
pa i kuća kad se pravi, prvo se pobodu kočići...

SITNI KORACI su put do uspeha! Tako da RADUJ SE!
....
a ovo UOŠTE nije mala pobeda, ovo je najveći FEDERBAL ove godine u SVETU, na kome su se trebali šetkati ambasadori SVIH EU+USA zemalja!
uopšte niste svesni KOLIKA je ovo POBEDA!
....
pa i kuća kad se pravi, prvo se pobodu kočići...
Naivan si.

Nisam nicim zadovoljna, "druzenje sa zapadom" je postalo teror i to pitanje ce se vratiti kad tad. I ne samo to.

Ovo je početak....otkazivanja! Glavu gore!
Nek se spremi.....EU! Da se samootkaže!
Od evopskog puta ostade nam samo otvoreni Balkan i cinjenje gorima od sebe, dajemo hranu kao da smo bogati a sada kukakmo da nema. Pa jel' to taj put? A ni u EU ne bi bilo bolje, popeli su mi se na vrh glave jer samo gledaju kako da uzmu Kosovo i to su lazni prijatelji.

Zato Briselski sporazum treba ponistiti i vratiti sve u UN.

Od evopskog puta ostade nam samo otvoreni Balkan i cinjenje gorima od sebe, dajemo hranu kao da smo bogati a sada kukakmo da nema. Pa jel' to taj put? A ni u EU ne bi bilo bolje, popeli su mi se na vrh glave jer samo gledaju kako da uzmu Kosovo i to su lazni prijatelji.

I najduži put počinje prvim korakom!
a nama je ovo već, koji?
rio tinto je otkazan, karantin za koronu je otkazan, sad i federi....
polako svi će doći na red za otkazivanje, ima vremena! msm nema, al nek uradimo nešto i za one posle nas...

1661596232354.png

I najduži put počinje prvim korakom!
a nama je ovo već, koji?
rio tinto je otkazan, karantin za koronu je otkazan, sad i federi....
polako svi će doći na red za otkazivanje, ima vremena! msm nema, al nek uradimo nešto i za one posle nas...

Pogledajte prilog 1211691
Pa da, ali skoro je Vucic rekao da je bio maltene budala sto ih je poslusao, i da je trebalo u Srbiji da se napravi otrovan basen sa iskopavanjem litijuma.

Ove vec osudjuje koji hoce da prave litiju, ogovara ih na TV ko su i sta su, da prvi put cujem, ali nije bitno, bitna je ideja, ideja porodicnih vrednoti posto hoce da povecava natalitet kaobajagi.

Potpuno je u raskoraku i tu nema pomaka, sve je tesko.

Pa da, ali skoro je Vucic rekao da je bio maltene budala sto ih je poslusao, i da je trebalo u Srbiji da se napravi otrovan basen sa iskopavanjem litijuma.

Ove vec osudjuje koji hoce da prave litiju, ogovara ih na TV ko su i sta su, da prvi put cujem, ali nije bitno, bitna je ideja, ideja porodicnih vrednoti posto hoce da povecava natalitet kaobajagi.

Potpuno je u raskoraku i tu nema pomaka, sve je tesko.

Ма питање да ли је уопште и СТВАРНО ОТКАЗАН,
или је ово само ИСПУХАВАЊЕ НАРОДНЕ ЕНЕРГИЈЕ!?
као отказан, ми сеДИмо кући, и они лепо ручицу под ручицу се прошеткају празним Београдом?!?!

Ма питање да ли је уопште и СТВАРНО ОТКАЗАН,
или је ово само ИСПУХАВАЊЕ НАРОДНЕ ЕНЕРГИЈЕ!?
као отказан, ми сеДИмо кући, и они лепо ручицу под ручицу се прошеткају празним Београдом?!?!
Ne znam, ali samim tim sto je otkazan u septembru i sto je tako receno, navodi na pomisao kao da ce ipak biti odrzan samo kasnije, tj. ako bude "mirno" na KiM, mozda onda u oktorbru???

Pa dokle bre vise?

....
....
PROVALJENI STE!

i sad ko je bio u pravu?
ovi što im izvor Informer i pink
ili ovi sa n1 i pederskim objavama?

Back