Predsednik Volodomir Zelenski o tomahavcima: Tramp nije rekao ni da ni ne

U.S. presses Germany to transfer Taurus missiles to Ukraine while weighing Tomahawk option.​

Moskva će bude u ruševinama kao Berlin '45-te.
jok, nego se gleda repriza rusenja berlina, samo svabe znaju za jadac, pa ne daju tauruse, i onda se kao tramp predomislio, trebaju i nama tomahavci, nemamo za zelju

a zamalo da se svabe navuku, opet bi kukali rusi silovatelji,a ono se crna deca radjala posle

@zbiljaš sta bi, jos jedna promasena tema? samo corke ispaljujes

Zelensky Admits He Has Failed To Secure Tomahawks From Trump

teaser image
"the United States doesn't want escalation."
Ma džaba ti spinovanje. U stvarnosti, Tramp Srbin još nije rekao ni 'no' niti 'yes' za tomahavke koje je sam obećavao, znači još je na razmatraju isporuka tomahavka koji se ispaljuju sa lansirne rampe i kojih Amerikanci, btw, imaju na lageru samo četiri-pet komada pošto su iste tek nedavno počeli da proizvode, a ostali modeli su neupotrebljivi za Ukrajinu jer se svi ispaljuju sa broda ili podmornice.
Nego, Tramp Srbin, alijas Agent Krasnov koga je svojevremeno ruska mafija svojim parama dva puta vadila iz bule, onomad kada je vređao Predsednika Zelenskog u Ovalnom kabinetu, mislio je kako će on lako sa tim malim Ukrajincem ... Mali rastom, ali za razliku od Trampa Srbina velikog srca, šta je Predsednik Zelenski celom svetu pokazao još onda kada mu je Bajden u februaru 2022 javno ponudio da po njega dođe američki avion da ga vozi u SAD, a Volodimir mu odgovorio 'ne treba mi prevoz, treba mi municija!' U februaru sledeće godine će četiri godine kako "car" Putin, koga Tramp Srbin u ćelu i još negde zna celivati, ne može da izađe na kraj sa Zelenskim!

Back