Evroprajd NIJE otkazan, i neće ni biti otkazan!

Srbija vecito glumi nekakvu silu i neki faktor a samo dobija po repu, svaki put sada vec i od nejake Albanije...

Kada ce se fokusirati na standard gradjana, smanjenje korupcije i nepotizma??/

ЕУ и САД вечито глуме да им је стало до људских права, демократије, стандарда грађана и смањења корупције по разним државама.
Када ће се фокусирати на престајање убијања људи, терорисања, девастирања и окупирања тих истих држава.

ЕУ и САД вечито глуме да им је стало до људских права, демократије, стандарда грађана и смањења корупције по разним државама.
Када ће се фокусирати на престајање убијања људи, терорисања, девастирања и окупирања тих истих држава.
Kad propadnu, isto kao i Rim, Grcka, Egipat itd. Do tada, PUMP THE JAM!

Ne daj ti Boze da je Srbija kao USA, kakav bi to pokolj bio...

Kad propadnu, isto kao i Rim, Grcka, Egipat itd. Do tada, PUMP THE JAM!

Ne daj ti Boze da je Srbija kao USA, kakav bi to pokolj bio...
🙄

Видели смо какав је покољ био у Краљевини Југославији, тој фамозној србоцентричној држави, која је била толико лоша по друге народе да су морали да направе Јасеновац и СС дивизије као реакцију. Просто је Загреб сваке године од 1918. до 1929. био бомбардован напалмом за католички Божић...

🙄

Видели смо какав је покољ био у Краљевини Југославији, тој фамозној србоцентричној држави, која је била толико лоша по друге народе да су морали да направе Јасеновац и СС дивизије као реакцију. Просто је Загреб сваке године од 1918. до 1929. био бомбардован напалмом за католички Божић...
Poredis tu Jugoslaviju sa moci USA hahahah.

Poredis tu Jugoslaviju sa moci USA hahahah.
Не, него показујем колико је твоја изјава малициозна и дебилна. Већ смо видели како се Срби у позицији моћи понашају према онима који их не воле. Ослобађају их и дају им државе. Немој да пројектујеш своје идеје како би се Хрвати или Муслимани понашали према осталима да имају велику војну моћ или нуклеарни арсенал.

Не, него показујем колико је твоја изјава малициозна и дебилна. Већ смо видели како се Срби у позицији моћи понашају према онима који их не воле. Ослобађају их и дају им државе. Немој да пројектујеш своје идеје како би се Хрвати или Муслимани понашали према осталима да имају велику војну моћ или нуклеарни арсенал.
Strasni ste.

Како то мислиш нико им не може забранити? А држава? А јединице за разбијање протеста у случају да ипак хоће да одрже протесте без дозволе? Такође затворити границе на дан протеста ради спречавања продора Рента парадера из Европе. Све се може кад се хоће...

Шлиц, шлиц, у ћошак! :lol:

1661684840678.png

🙄

siroti hrchci...ugnjeteni bili pa morali da kolju pola miliona nevinih srpskih ciganskih i jevrejskih dusa :(

sledeci post bih te molio da napises kako je nemacaka posle ww1 bila unistena i obespravljena, pa je jadna morala da izrodi adolfa kao reakciju na taj zlokovacki cin.

ako pises u metaforama ili losim alegorijama pisi o necem drugom a ne o tudjim zverstvima, jer svako ko se sprda sa njima nije u winklu.

Samo sto Srbija nije Rusija a politika Srbije od 2000. pa na ovamo su EU integracije i saradnja. Ne ruske i kineske integracije.

I sam znas ko je najveci finansijer projekata itd. u Srbiji. EU. Ostali nisu ni blizu.

Ja iskreno ne znam od cega vi Srbi tacno imate strah...
Mi Srbi, između ostalog, imamo strah da će ovo doći i kod nas

1661764364530.png

Oglasila se Ana Brnabić o otkazivanju Pridea: Ovo je više molba

1659299534-1657715903-BG-BRNABIC-SOT-130722-IJK20220713-134801611.mxf_.00_00_00_00.Still001-750x422.jpg

Autor: BETA 29. kol 2022 09:56

Mandatarka za sastav Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je, povodom informacije o otkazivanju manifestacije Europride, da država ne želi bilo kome uskratiti Ustavom osigurana prava već da je pitanje kakve posljedice održavanje takvog skupa može imati za Srbiju.

Ona je kazala da je to “više molba” i da ni prethodna vlada “nikome ništa nije zabranjivala”.

“To je više molba nego što im kažemo: ‘nemojte šetati’. To je u skladu s Ustavom, ali je drugo pitanje kakve posljedice ima po našu državu. Radi se o tome što je u ovom trenutku moguće i kako čuvamo našu stabilnost. Meni je žao što je tako, ali nama je ovaj rujan ‘savršena oluja’. Ima tu i stranog čimbenika koji se svemu tome raduje”, kazala je Brnabić.

meni gejevi ne smetaju

slazem se da svako ima pravo na izbor

medjutim to nece dovesti da vecini nametnu zakone da mogu da suvajaju djecu...

da mogu ovo ili ono kao i ostali...

a to da li ce da se kresu medjusobno , sve dok je to obostrana zelja, je sasvim ok... njihova stvar...
Neka budu u svoja četiri zida šta god hoće samo nemoj vaš seksualni izbor nabijati na oči.

meni gejevi ne smetaju

slazem se da svako ima pravo na izbor

medjutim to nece dovesti da vecini nametnu zakone da mogu da usvajaju djecu...

da mogu ovo ili ono kao i ostali...

a to da li ce da se kresu medjusobno , sve dok je to obostrana zelja, je sasvim ok... njihova stvar...
Јел си погледао видео са теме (одговор 188)... е то већ озбиљно смета и уништава државе и друштва...нећемо то у Србији!

Back