Evroprajd NIJE otkazan, i neće ni biti otkazan!

Tacnije - otkazivanje parade je samo dimna bomba za priznavanje kosovskih dokumenata koje je u isti dan dogovorio, a kako je izjavio Verhelji...
Gotovo sam siguran da ju je s tom idejom i zakazao pre 3 godine, jer je još tad znao da ce izdati Kosovo 2022-23.
I da će mu trebati dimna zavesa...i time je sebi još tada napravio...a sad kad izdaje Kosovo je i aktivirao tu dimnu bombu...

...
Dobar tradeoff izmedju Srbije i EU.

Ali najjace od svega je sto nece biti otkazan. Niko im ne moze zabraniti da se okupe.

Ali najjace od svega je sto nece biti otkazan. Niko im ne moze zabraniti da se okupe.
Како то мислиш нико им не може забранити? А држава? А јединице за разбијање протеста у случају да ипак хоће да одрже протесте без дозволе? Такође затворити границе на дан протеста ради спречавања продора Рента парадера из Европе. Све се може кад се хоће...

Pitanje je uopce koliko je sve ovo tocno.
U zadnje vrijeme postoji tendencija da se svaku poznatu osobu proglasi furundzijom.
Cinjenica da je Nikola Tesla petljao s golubicama ne znaci da su svi poznati (znanstvenici) bili seksualni manijaci poput njega.
Jos malo pa ce se pojaviti prica da Isaac Newton nije gledao jabuku pri padu, vec da ga je svaler lupio kitom po celu pa je dozivio prosvjetljenje.

Како то мислиш нико им не може забранити? А држава? А јединице за разбијање протеста у случају да ипак хоће да одрже протесте без дозволе? Такође затворити границе на дан протеста ради спречавања продора Рента парадера из Европе. Све се може кад се хоће...
Ma moze, samo skuplja pita neg tepsija...

Pa tzv otkazivanje i jeste samo dimna bomba...
Još kad se pojavi Hill, ajd da vidim da ga Vulin uhapsi zbog prisustvovanja zakaz-otkazanom skupu...
Plus što Žandarmerijom preko svog čoveka i komandanta iste upravljaju Ameri...

...

Лепо је Путин забранио на 100 година и шукурац...такође Орбан како он може...не видим проблем да се код нас одради исто...

Samo sto Srbija nije Rusija a politika Srbije od 2000. pa na ovamo su EU integracije i saradnja. Ne ruske i kineske integracije.

I sam znas ko je najveci finansijer projekata itd. u Srbiji. EU. Ostali nisu ni blizu.

Ja iskreno ne znam od cega vi Srbi tacno imate strah...

Pa tzv otkazivanje i jeste samo dimna bomba...
Još kad se pojavi Hill, ajd da vidim da ga Vulin uhapsi zbog prisustvovanja zakaz-otkazanom skupu...
Plus što Žandarmerijom preko svog čoveka i komandanta iste upravljaju Ameri...

...
Da, voleo bih videti nekog stranog budzu na Prajdu, s tim sto bi imao svoje obezbedjenje imao bi i obezbedjenje citave srpske policije.

Da vidim onda tog navijackog mudonju i slicno...

Samo sto Srbija nije Rusija a politika Srbije od 2000. pa na ovamo su EU integracije i saradnja. Ne ruske i kineske integracije.

I sam znas ko je najveci finansijer projekata itd. u Srbiji. EU. Ostali nisu ni blizu.

Орбан је у ЕУ...
Не морамо ваљда свакој глупој и по друштво разорној идеји из ЕУ да се повинујемо...јеб.еш онда такву унију...у ствари јеб.еш ЕУ у сваком случају...

To nije strah (tako je kod vas susjeda jer istorijski niste nikad bili samostalni) već pamet. Niko pametan ne želi u grupu koja se rapsada, poput EU. Oni najpametniji su već otišli odatle.

Орбан је у ЕУ...
Не морамо ваљда свакој глупој и по друштво разорној идеји из ЕУ да се повинујемо...јеб.еш онда такву унију...у ствари јеб.еш ЕУ у сваком случају...

Pa da nije u EU, da grebe da pristupi istoj, sigurno se ne bi kurcio. On je nije ni uveo u EU pre svega.

Srbija vecito glumi nekakvu silu i neki faktor a samo dobija po repu, svaki put sada vec i od nejake Albanije...

Kada ce se fokusirati na standard gradjana, smanjenje korupcije i nepotizma??/

Orb%C3%A1n_and_Bush.jpg

A ti već kupio kartu za veliki grad, dva u jedan, em prvi put vidiš kako izgleda jedna metropola, em nađeš sebi partnera. Šteta, ali hajde, biće još prilika.
Bio prije 2 mjeseca. Ništa bitno se nije promijenilo i zadnjih par godina.
Misliš da bih u Beogradu daleko lakše pronašao partnera nego u Zagrebu? Moguće, ali ne tražim ga, ja sam sasvim hetero. I zato me pedderi uopće ne smetaju.

EU Rajh p.ederi nece odustati, jer znaju da Vučić blefira...
A ako ne blefira moraće organizovati kontra lgbt frakcijsku paradu...tzv sendvičadu...

I onda...
Dve lgbt frakcije (EU Rajhovsku predvodi Elektro Zoka, a nasuprot njoj Đuka The Biz...) krecu jedna na drugu...jedni sa nbg strane...a drugi iz centra...i sudaraju sa na Brankovom mostu...i tu krecu da gu.ze jedni druge i bacaju se međusobno u Savu...:eek::eek::eek:

...
Izdo srbe na Kosmetu pa da bude i gej parada mnogo je i za Vucica.

Pitanje je uopce koliko je sve ovo tocno.
U zadnje vrijeme postoji tendencija da se svaku poznatu osobu proglasi furundzijom.
Cinjenica da je Nikola Tesla petljao s golubicama ne znaci da su svi poznati (znanstvenici) bili seksualni manijaci poput njega.
Jos malo pa ce se pojaviti prica da Isaac Newton nije gledao jabuku pri padu, vec da ga je svaler lupio kitom po celu pa je dozivio prosvjetljenje.
zaboravili ste Arhimeda - koliko umočiš toliko se digne...

i nije kriv Tesla, same su se nabacivale na "pec pec"

Back