Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno od ovih timova na F4 nekako sam najvise naklonjem Barsi ali videcemo.
Е сад. Три коша више није бог зна какво одрађивање.I ja se slazem, nista mi ne znaci instant turski klub, ali cinjenica je da igraju najbolje kad uzmes u obzir skorasnji period. A i zasad odradjuju Barselonu, koja je prosula lagano +10.
Ефес је одиграо одлично када је требало и заслужено дошао до титуле. Ларкин и Мицић су предводили свој тим до побједе.
Василије Мицић, како пише у тексту (Vasa peti u istoriji objedinio MVP titule) је пети кошаркаш у историји који је проглашен најкориснијим играчем Евролиге и најкориснијим играчем финалног турнира. Браво за Васу.
Virtus se pisa po fajnal-for Armaniju.3:0 u seriji. Isto tako, Alba je povela protiv Bajerna, veceras se igra druga utakmica.
Tursko prvenstvo je zavrseno ekspresnom i ubedljivom pobedom Efesa nad Fenjerom, koji je morao pruziti daleko bolji otpor. Razvaljeni su i to podosta od strane Efesove klupe. Kokosov mora da remontuje tim. De Kolo je klasicni francuski picopevac, Guduric kako se on dogegao do NBA boze me prosti, Veseli zaradjuje meleone i evidentno je prosao svoj zenit.