Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno od ovih timova na F4 nekako sam najvise naklonjem Barsi ali videcemo.
).Е сад. Три коша више није бог зна какво одрађивање.I ja se slazem, nista mi ne znaci instant turski klub, ali cinjenica je da igraju najbolje kad uzmes u obzir skorasnji period. A i zasad odradjuju Barselonu, koja je prosula lagano +10.
Ефес је одиграо одлично када је требало и заслужено дошао до титуле. Ларкин и Мицић су предводили свој тим до побједе.
Василије Мицић, како пише у тексту (Vasa peti u istoriji objedinio MVP titule) је пети кошаркаш у историји који је проглашен најкориснијим играчем Евролиге и најкориснијим играчем финалног турнира. Браво за Васу.
3:0 u seriji. Isto tako, Alba je povela protiv Bajerna, veceras se igra druga utakmica.Virtus se pisa po fajnal-for Armaniju.3:0 u seriji. Isto tako, Alba je povela protiv Bajerna, veceras se igra druga utakmica.
Tursko prvenstvo je zavrseno ekspresnom i ubedljivom pobedom Efesa nad Fenjerom, koji je morao pruziti daleko bolji otpor. Razvaljeni su i to podosta od strane Efesove klupe. Kokosov mora da remontuje tim. De Kolo je klasicni francuski picopevac, Guduric kako se on dogegao do NBA boze me prosti, Veseli zaradjuje meleone i evidentno je prosao svoj zenit.