Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cisto filozofsko pitanje.ko je tu vece djubre..........Onaj sto te udari podmuklo, zagradi tako da te bai u konstrukciju, opali laktom u rebra, ili svi oni koji se proderu kao da ih kolju kad im slucajno ispadne lopta, sire ruke kao da ih je neko odvalio po njima, padnu kao da ih je tenk pregazio iako ih niko i ne dotakne?
Sve je to deo kosarkaske igre i predstave koja se prikazuje.

Da se igra neki plej-of sistem, bio bih maltene siguran da Fenjer uzima, dominantni su ove sezone u ovakvoj konkurenciji. Ali znamo kako ide zadnjih godina na F4, svi imaju svoje sanse.

Ipak, svejedno bih se kladio na Zoca, mislim da mu je vreme.

A stvarno je besmisleno da se profesionalna kosarka igra sa Fajnal 4-om

To je zaostavstina amaterizma, kosarka je sport u kojem treba da bude serija u svakom plej-of krugu.

da, slažem se. f4 je glupost. lepo serija na 3 dobijene.

inače, zna li neko kako je itudis onako dobro savladao srpski jezik? da li je moguće da je pored željka (kao pomoćni trener pao) usput mogao tako dobro da nauči, sumnjam da je to...

Itudis je studirao u Zagrebu, otuda zna jezik, tada je to bio srpsko-hrvatski.

Dosadna utakmica, utisak je da je CSKA od starta pokazao m_da - i kad se pogleda kretanje rezultata, prednost iz prve cetvrtine je bila presudna. Lokosi su sada platili ono sto nisu protiv Barselone, nedostatak ove vrste iskustva, kratka rotacija... Pride su oni bili presrecni sto su uopste na F4, pa nisu mogli ocito naci dovoljan stepen zelje da se pobedi, a trebalo im je puno veceras.

bio cist faul tilija. al ne moze se reci da tokom utakmice nije imao dobro sudjenje, mada je i laboralu puno toga dozvoljeno. uglavnom izvuce se fenjer nekako, ukakili su se mnogo u drugom poluvremenu kao da nisu bili spremni na ovaj otpor. laboralu sve utesne nagrade, perasu gomeljski

nadam se da će teo sprečiti da naši janičari učine erdogana srećnim.
jeste li videli one turske zastave u dvorani, kakva su to navijačka obeležja... pa neke zabrađene devojke iz kluba oko bogadnovića, jezivo...

a i objektivno gledano, cska je zaslužio posle toliko f4 neuspeha...

Po svemu prikazanom ove sezone, tesko da ce CSKA izdominirati Fenjera u finalu. Sto svakako ne znaci da ne moze pobediti.

Fenjer me nije impresionirao sinoc, al ko zna mozda im sutra padne teret sa ledja jer su imali breme favorita. LBO im je zadao puno problema u odbrani spolja, a CSKA je neugodan tim po pitanju mismeceva, ali se ne moze bas reci da su defanzivna ekipa.

Fenjer takodje sve preuzima i ekipa je selektovana tako da ima odgovor na svaki mismec... Jedinu prednost CSKA vidim u poenterskim mogucnostima De Koloa i lucidnosti Teodosica... Ukoliko ih Zoc zaustavi, to ce biti jedno lagano finale bojim se.

U svakom slucaju, kad bi me neko terao da se kladim, ocekujem da ce Fenjer nesto lakse dobiti finale nego polufinale.

Fenjer je Obradovic pravio tako sto je mislio na sve za modernu kosarku; to jeste, ali ga mrzim, i navijam protiv njega uvek i svuda.

- - - - - - - - - -

Da igra protiv Hitlera, navijao bih za Hitlera.

О Жељку...
1. Колико се сећам он је због саобраћајне незгоде (а не убиства човека) био у затвору...А само Бог зна шта он осећа...
2. Добро ,то стварно изгледа тако,али не знам зашто би неко мрзео човека који ради свој посао на такав начин,а играчи га не мрзе...Да ли је
у реду нпр. добри човек Радоњић који на већини утакмица (јачих) проведе више на терену,па и у рекету (понекад )?
3.Не вреди коментарисати....У стилу: кадија те тужи...
.....наравно твој избор...не мрзим никога,или се трудим барем...
Што се тиче финала:навијам за лепу,добру кошарку....

О Жељку...
1. Колико се сећам он је због саобраћајне незгоде (а не убиства човека) био у затвору...А само Бог зна шта он осећа...
2. Добро ,то стварно изгледа тако,али не знам зашто би неко мрзео човека који ради свој посао на такав начин,а играчи га не мрзе...Да ли је
у реду нпр. добри човек Радоњић који на већини утакмица (јачих) проведе више на терену,па и у рекету (понекад )?
3.Не вреди коментарисати....У стилу: кадија те тужи...
.....наравно твој избор...не мрзим никога,или се трудим барем...
Што се тиче финала:навијам за лепу,добру кошарку....

1. Saobracajna nezgoda u kome zbog tebe bude neko mrtav je ubistvo coveka.
2. Covek nije dobio memorandum da se danas pravi autoritet ne stice na diktatorski nacin, i ponasa se kao da je ovo 1978-a. To da ga igraci ne mrze nije tacno, takve ljude mrze verovatno svi igraci koje je trenirao. Naravno, to nikada nece javno da kazu, jer se te stvari ne govore. Bobi Najt danas ne moze da bude trener ni u srednjoj skoli zbog toga, ali Zeljko dobija najbolje trenerske poslove u Evropi, sto je zesce smrdljiva stvar, jer sigurno postoje na stotine mladih trenera koje to mesto vise zasluzuju od njega.
3. Pa da.

Hvala ti sto mi ostavljas slobodu izbora da ja mrzim koga god pozelim.

Sto se tice finala, navijam za CSKA, svim srcem, a ja cak i ne volim Ruse.

I ja sam ranije branio Zoca za tu saobracajnu nezgodu jer nisam znao okolnosti - to sto je neko izazvao udes u kom je neko poginuo, ne znaci da je ubica, ludak i los covek, al u medjuvremenu je moja tadasnja devojka bila kod dobre drugarice u Cacku i tamo je upoznala unuku od coveka koji je poginuo zbog Zoca, bio je pijan i bahat, i tamo ga jako mrze zbog toga. Tako da, ne moze se braniti kao covek od toga.

A da je kosarkaski trener - despot, i nije bas, samo zato sto urla na utakmici. Pravi despot starog kova je Vujosevic, koji je stalno nadrndan, lovi svaku greskicu, a ljudsku naklonost daje na kasicicu, kad se zasluzi i kao nagradu. Zoc je ovako kao kul sa svima, i igracima, samo sto je tokom utakmice ljubicast i urla, to je sve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back