Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije njima Kalenari problem (mada bi bilo bolje da je za milion kupio mozda pravog centra), vec je ovaj Bobi Dikson problem. Kalenari radi svoj rudarski posao, samo sto oni imaju luksuz da plate skoro 1,5mil za rudara (obestecenje + plata). Ne znam za veceras, nisam gledao, al protiv LBO je bilo tuzno za gledati, oni nemaju pleja... Dok Slukas kao drugorazredno pojacanje nije uzeo stvar u svoje ruke.

Jbg, turnirski sistem, ovde glava presudjuje.

Inace, Javor sudi finale EL, ali nije pogodan da sudi plej-of ABA lige jer se ne svidja dr Covicu.

Sa druge strane, apostola istine Belosevica sad vise nema nigde, jbg. Al bice u KLS da pomogne Obrnkezevicu.

PS: evo sad se fajta ruska i turska mafija i to zbog Kalenarija. :hahaha:

Poslednja izmena:
CihUEuxXAAEhLod.jpg:large

Lici na neku MILF kuravelu, dobila mesta u prvom redu i obukla se ko drolja. Mozda je i mlada, al sa onom sminkom lici matoro.

A brat Rus pored njenih sisa hvata Kalenarija. :hahaha:

A ovaj Veseli nije normalan sa bacanjima, postavice neki negativni rekord.

Kalinic i njegov cuveni niski post, 3x u finisu nije iskoristio... Kako da budes prvak Evrope kad ti takav igrac resava sudbinu? Slicno vazi i za Judoa, iako je on svakako bolji igrac, ali ista vrsta fizikalca.

I Veseli koji je sam sebe unistio psihicki, Datome promasio bitan sut, Bogdan jedva primetan... Ali morao je Zeljko da radi nesto za njih, ovako su samo Dikson i Slukas na svoju ruku...

Ali onaj nezagradjeni kos kad je Hrijapa postigao za produzetak je kiks utakmice sto se Fenjera tice.

Gotovo je ovo, usr'o se Fenjer. CSKA je jak i skup tim, ali to su takve funjare i luzeri da je to neverovatno... Tuzno mi je da oni budu sampioni.

Isto kao Real prosle sezone... Izgleda da je konkurencija takva da sad one luzerske preskupe ekipe naplacuju ono sto nisu mogli godinama ranije.

- - - - - - - - - -

Inace, Lamonika seronja nije svirao faul na Slukasu prilikom prenosa lopte, dosudio mrtvu i onda se CSKA odlepio.

MVP nagradu ce dobiti Nandonta De Kolo, al pravi MVP utakmice je Viktor Hrijapa. Bez njega, nista... vazni poeni, trojke, skokovi, banane i korekcije.

Zasto ne volim Obradovica?
Pa eto, veceras se videlo kao na dlanu da Obradovic uopste ne razume kosarku.
Osvojio je mnogo Evr4oliga, pocelo je sa Partizanom, nastavili sa Huvendtudom i Realom, i to je manje vise sve bilo u stilu, evo ti ekipa i blanko cek pa biraj sta hoces od igraca.
A kad treba da doneses odluku u sekundi, nigde te nema.
Regularni tok 20 sec. do kraja 2 razlike za Fener, lopta kod CSKA......De Kolo 4 licne, Teodosic 4 licne,CSKA u bonusu.Pa moja baba bi napravila faul na 10 sec do kraja, i poslala CSKA na liniju penala.
Taman sma mislio da napisem da je nekad bolje imati srece nego svo znanje ovog sveta, ali me srecom Hrijapa i De Kolo demantovase....
Ni CSKA me nije nesto posebno odusevio, ali ajde red je da konacno uzmu titulu......I CSKA i Teodosic.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back