Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bem ti kosarku!
Odigram jako na Lokomotivu i vise , kvota 3,30.......Pobeda i preko 145,5 poena.......
Poluvreme iz snova 89 poena Lokomotiva +11.
I onda treca cetvrtina Barselona okrene, vodi 5 razlike...Pa u cetvrtoj Lokomoziva okrene, ali da ne bi onog us.era Dilejnija na kraju ostade ispod margine.....:sad2:

Bravo za LOKOse, al mislim da stoji konstatacija da je Barsa sebe samoubila. Cavi Paskval ne ume da iskoristi 4 centra, ti dvosmerni mismecevi se resavaju u odsudnim trenucima na njihovu stetu (proslu utakmicu Rendolf, ovu Singlton), Ante Tomic i Doelman su odigrali uzasno (ovaj prvi celu sezonu), a uzasna je greska bilo i dovodjenje Aroja koji je sad klasican basketas. Lokomotiva je zanimljiva ekipa ali u sustini revolveraska i sa kratkom klupom, veliki timovi moraju to da resavaju. Barsa vise nije, spali su zadnjih godina na nivo PAO-a.

Bem ti kosarku!
Odigram jako na Lokomotivu i vise , kvota 3,30.......Pobeda i preko 145,5 poena.......
Poluvreme iz snova 89 poena Lokomotiva +11.
I onda treca cetvrtina Barselona okrene, vodi 5 razlike...Pa u cetvrtoj Lokomoziva okrene, ali da ne bi onog us.era Dilejnija na kraju ostade ispod margine.....:sad2:

Ja sam odigrao na produžene poene, trebalo mi je više od 149,5 poena na kvotu 2,3. Gledao si utakmicu, nema potrebe da objašnjavam na koji način mi je iz džepa izbijeno nekoliko somića...

Ako si imao malo timova, da ne pricam o jednom, 60. mesto je i vise nego super. ;) Svi ti u samom vrhu prave ko zna koliko naloga i timova...

Ja sam ove sezone uprskao (700 i neki) jer u prvih 5 kola nisam bio fokusiran i onda stizao zaostatak, a najbolji mi je bio prosle sezone kad sam bio malo preko 200. Uvek igram sa 2 tima.

Tacno se secam kako sam od starta forsirao raspalog Logana iz Sasarija i Prznjeslava Zamojskog (!?). :mrgreen: Nije ni cudo sto sam zaostao.

Pa dobro, sta ima veze?
Realno je Istambul verovatno najveci grad u Evropi(dobro nije u Evropi ali gravitira)
I ne samo to, nego je verovatno i finansijski najjaci grad ako se izuzme London, gde se posle decenija pokusavanja kosarka nije "primila"....
Kako sam negde procitao........BDP Srbije je otprilike jednak BDP'u jedne prometnije ulice Njujorka.
A hteli bi vaznu ulogu u Evroligi?

Ne pricamo o berzi, nego o kosarci. Valjda ima podforum za ekonomiju...
I London i Pariz i Berlin i ko zna koji jos su najbogatiji gradovi i sto cuda... a hteli bi vaznu ulogu Evroligi? Smesni su.

Ne pricamo o berzi, nego o kosarci. Valjda ima podforum za ekonomiju...
I London i Pariz i Berlin i ko zna koji jos su najbogatiji gradovi i sto cuda... a hteli bi vaznu ulogu Evroligi?

Profesionalni sport bez ekonomije nije profesionalni sport, to je nesto drugo.
Pri tome ne mislim samo na pare, nego na celokupnu organizaciju i sve.

Dobro, ni ne radi se o tome, vec o odluci ULEB da ima 3 predstavnika iz istog grada a tako malo takmicara, i gde im je upao i 4. iz sportskih razloga.

Ako je ekonomija toliko bitna za sport, zasto se ULEB ponasa kompromitovano i politicki? Timovi koji imaju 10-godisnje ugovore, a vreme ih vec gazi (Efes), timovi koji su tu samo zato sto samo ih sponzorise isti sponzor kao i EL? Mislim, Darusafaka, sta je to?

O sportu da ne pricam, samo ce Fenerbahce i Galatasaraj zasluziti na terenu da igraju tamo i naredne sezone.

Bogme tesko da je Pariz bogatiji grad od Istambula..Berlin mozda.........
Inace, proesionalni sport ne moze da egzistira bez jake ekonomije, koji ce doneti sponzorstva i dovesti publiku.......
Ko hoce da se bavi amaterskim sportom, neka izadje na basket ispred kuce........

Dobro, ni ne radi se o tome, vec o odluci ULEB da ima 3 predstavnika iz istog grada a tako malo takmicara, i gde im je upao i 4. iz sportskih razloga.

Ako je ekonomija toliko bitna za sport, zasto se ULEB ponasa kompromitovano i politicki? Timovi koji imaju 10-godisnje ugovore, a vreme ih vec gazi (Efes), timovi koji su tu samo zato sto samo ih sponzorise isti sponzor kao i EL? Mislim, Darusafaka, sta je to?

O sportu da ne pricam, samo ce Fenerbahce i Galatasaraj zasluziti na terenu da igraju tamo i naredne sezone.

Pa ULEB treba debelo da redefinise svoj rad, to je tacno.

Na kraju Kajl Hajns najbolji defanzivac, pored zivih Udoha i Veselog koji su ove sezone isprasili.

Raduljica baca loptu u aut:

Koliko ovog coveka zivo zabole za sve. :hahaha:

Potencijalni prvi tim EL, ne znam dal ce biti tako i ozvaniceno:

Nando De Colo
Milos Teodosic
Malcolm Delaney
Jan Vesely
Ioannis Bourousis

Od interesa za nas odavde, ukoliko se smatramo da pripadamo ovoj zemlji :hahaha: ... je da je Kvinsi Miler navodno u drugom timu EL za ovu sezonu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back