Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja kasno stigoh na tu utakmicu, na kraj trece, al ionako sam se neckao da pratim zvezdasrbija lozenje level100, bilo pobednicko bilo gubitnicko.
Citam da je Guduric povadio stvari sa nekim ludackim trojkama, posteno, mali ocito ima "ono".
Na kraju sam se za'ebo sto sam odigrao neke igre na Strazbur racunajuci na losu Realovu odbranu, ostalo mi proslo, i Panteri i Makabi i sve...

Poslednja izmena:
Auuu kakvo kidanje zivaca ali vredelo je Marko Guduric kakav igrac - novi Sale Djordjevic vrati nas iz mrtvih...Miller celu utakmicu nas ubi soliranjem i na kraju kad je tesko pogodi...bravo momci!!! ZVEZDA U top 16!!!

- - - - - - - - - -

Lazic haos sta je veceras odigro neznam ni sam kolko im je lopti prodo nije zna kud udara veceras...na kraju se ispostavi da mu je onaj nesportski 5ti faul najbolja stvar koji je napravio na utakmici...

Pazi sad kad CSKA bude gadjao grupu... :hahaha:
Ako sam dobro procitao tumacenja, porazeni iz meca Unikaha-CSKA ce upasti kod CZT u grupu. To je grupa bez puno zvucnih imena, ali neke ekipe su prikazivale mnogo bolje odbrane i ruzniju kosarku, kao Darusafaka. Samo im jos Brose fali. Ne znam koliko CSKA odgovara tako nesto, al sta znam, njima je prolaz dalje siguran.

PS: Moguce da ce i Olimpijakos da gadja grupu.

Poslednja izmena:
Dan za derbije, trenutno CSKA lagano pere boraniju u gostima, ali moraće Himski malo da uzvrati, njihov je parket.
Olimpijakos i Barsa će odigrati interesantnu utakmicu, mada Pirejćani nisu u formi.

Šved jeste klasa ali i precenjen igrač, hardenovske odbrane, gomilu stvari prospe. Niko ovde ne vredi 3 miliona dolara, kamoli on.

CSKA je laganu utakmicu upropastio dozvolivši sebi da se raspucava sa Himkijem koji je jak tim samo kad se puca i kad im je dan, jer tad spoljna linija u koju su usuli brat bratu 10-ak miliona dolara igra slobodno. Teodosić nije igrao zadnju četvrtinu jer je dozvolio Švedu i Rajsu da se preko njega raspucaju, a ni De Kolo nije bio ništa bolji. Himki se lako dobije ako imaš dole materijala i koristiš ga (obratiti se magu Deji za savete). Frilend je šutirao 100% iz igre, a dobio samo 4 lopte za celu utakmicu.

Olimpijakos rutinski isprašio Barselonu, iako je situacija sa formom bila minus za njih, a veliki plus za Barsu. Dobili su ih ružno, dosadno i bolno, tu je najzanimljivije gledati kako je neverovatno da ljudi iz godine u godinu imaju nemoguću kontrolu utakmice.

Koliko je buđav ovaj Real... Jedva dobiše Brose u Madridu. Fener i PAO odigrali korektan derbi, PAO pružio dobar otpor. Bogdanović konačno liči na nešto u zadnjih nekoliko utakmica.

Dobro, ipak je to Fener sa nekim jakim igračima, a ne one man show. Igraju timski, niko se ne ističe previše. Bitno je da je odigrao bez greške i radio ono što treba raditi, umesto da je isilovao 25 poena kao Gaudlok onomad.

Mislim da Laboral i Brose zaslužuju da budu zasad najprijatnija iznenađenja, kakve sastave imaju a kako igraju... Da mi je neko rekao da će Kozer i neki Mađar Hanga biti ovoliko ludi, ne bih mu verovao.

Poslednja izmena:
U jednom trenutku 53-61 za Zvezdu protiv PAO-a, prebacim na Fener - Lokomotivu. Trojka Bogdanovića, trojka Datomea, 3+1 za Brokofa, dvojka Datomea, trojka Drejpera, 2 poena za Veselog i faul nad Dilejnijem.
Prebacim nazad u Atinu, i dalje 53-61 za Zvezdu. :roll:
***** ti tu ekipu koja šutira 3/24 za 3. Koja Evroliga koja A licenca.
Svaka čast Zvezdi na pobedi, ali ovo je više ličilo na bitku bogalja.

Što se tiče Fenera, Bogdanović je igrao 34 minuta i imao je naveći +- indeks, 16.

Dobre su bile derbi utakmice, CSKA ostao bez De Koloa i Frilenda ali počeli da rešetaju kao ludi, u prvom poluvremenu 54 poena i nešto kao 9 od 11 trojke. Po statistikama, Barselona, Fener i LOKO su kao najbolji defanzivni timovi, al džaba ovima... LOKO je isto dobra ekipa, sve rade, nezgodni su na isti način kao i Fener, sa Singltonom i Rendolfom kao "centrima". PAO i CZT teška krljaža, očekivao sam da PAO ima sasvim opipljive šanse da izgubi (mada bih igrao na njih da sam morao jer su ipak favoriti kući), ali oni pukoše ko zvečka, bez šanse za pobedu, dali samo 63 poena kod kuće. :lol: Cela ekipa i treneri dobili kaznu u vidu jedne mesečne plate manje, zasluženo. Ako se ne preporode, ništa od TOP8, a teško da će se preporoditi ta većina "matorih" igrača.

Al neka, samo nek su nam oni, Makabi, EA7 i slični potpisali sa Đordijem na 10 godina.

Koliko je buđav ovaj Real... Jedva dobiše Brose u Madridu. Fener i PAO odigrali korektan derbi, PAO pružio dobar otpor. Bogdanović konačno liči na nešto u zadnjih nekoliko utakmica.

Samo lagano....jos ces videti dokle ce Real dogurati.
Daleko su oni od budjave ekipe. A i Brose ne potcenjuj. Pokazali su ove sezone da nisu ni malo naivni.

***** ti tu ekipu koja šutira 3/24 za 3. Koja Evroliga koja A licenca.
Svaka čast Zvezdi na pobedi, ali ovo je više ličilo na bitku bogalja.

z:mrgreen:

Realu su izgleda Ljulj i Rudi pola ekipe, a dobiće nazad samo Ljulja. Defanzivno, katastrofa bez Slotera i Drejpera iz prošle sezone.
Brose svakako ne potcenjujem, rekoh da su među iznenađenjima sezone, ali teško da će oni dalje od časnog otpora u onakvoj grupi.

Kakva je moralna gromada ovaj Aleksandar Djordjevic, cudo jedno!
Gazda kazni celu ekipu, ukljucujuci i strucni stab sa mesecnom platom, a on precuti k`o pic.ka.
Sutra kad mu bude gazda rekao da se nagu.zi, eto njega..........
Cuj, gazda kaznio STRUCNI STAB sa mesecnom, platom, time im rekao da su papci da ne znaju da vode ekipu, da su samo igracke u rukama gazde a on jadnik zarad par stotina hiljada evra cuti.
Sramota, kakvog mi selektora imamo.
A nekad je bio kul tip..........

Ne može se više pouzdati u ove Grke ni kad su kući. :zcool: Al su polupani... Brose se ne šali, nisu bili daleko ni u Madridu, no nažalost, grupa im je preteška.

Kakva je moralna gromada ovaj Aleksandar Djordjevic, cudo jedno!
Gazda kazni celu ekipu, ukljucujuci i strucni stab sa mesecnom platom, a on precuti k`o pic.ka.
Sutra kad mu bude gazda rekao da se nagu.zi, eto njega..........
Cuj, gazda kaznio STRUCNI STAB sa mesecnom, platom, time im rekao da su papci da ne znaju da vode ekipu, da su samo igracke u rukama gazde a on jadnik zarad par stotina hiljada evra cuti.
Sramota, kakvog mi selektora imamo.
A nekad je bio kul tip..........

Kaze lik koji je izjavio da bi u Turskoj nosio peskire za par stotina jura. Ako se Sale guzi za par stotina hiljada evra, sta bi ti tek radio za te pare? Ne smem ni da razmisljam o tome. z:mrgreen:

Jebbem te zivote....koji si ti tek mozak. Hahaha.... :hahaha:

Kaze lik koji je izjavio da bi u Turskoj nosio peskire za par stotina jura. Ako se Sale guzi za par stotina hiljada evra, sta bi ti tek radio za te pare? Ne smem ni da razmisljam o tome. z:mrgreen:

Jebbem te zivote....koji si ti tek mozak. Hahaha.... :hahaha:

Tesko je coveku sa jednom mozdanom celijom objasniti poentu mog komentara.
Tako da.......Nije to za tebe, za tebe je Kalenic pijaca i babe na njoj.

Tesko je coveku sa jednom mozdanom celijom objasniti poentu mog komentara.
Tako da.......Nije to za tebe, za tebe je Kalenic pijaca i babe na njoj.

Kosta, Kosta...
baci se sa mosta.

Sve si ti vec sam objasnio. Normalni ljudi te ignorisu u medjuvremenu, ja budala sto te uopste komentarisem. Necu vise. Uzivaj, matori....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back